Mama mea sufera de depresie. A slabit, plange tot timpul si nu mai stiu cum s-o ajutam. Daca stiti de vreun psihoterapeut bun in Arad, va rog sa-mi spuneti si mie.
Multumesc.
allexxa, eu stiam ca sunt destul de multi in Arad. Am vazut ca pana acum nu ti-a raspuns nimeni... eu cunosc un psihoterapeut in Timisoara, stiu ca are colegi si in alte localitati (pe care-i cunoaste). Daca vrei iti trimit pe PM datele lui, aproape sigur ar sti sa-ti recomande pe cineva din Arad.
Prietena mea a lucrat pana nu demult ca psihoterapeut in Arad multi ani.Acum e in Bucuresti ,daca vrei o intreb ,ea trebuie sa stie .
numai bine!
Va ,multumesc foarte mult ela03 si anto. Nu stiu cum sa-mi actizez PM-ul dar imi puteti scrie la alexica1984@yahoo.com
Daca ai nevoie de un psihoterapeut poti cauta printre aceste www.cabinetepsiho.com/" target="_blank">cabinete de psihologie si psihoterapie. Daca vrei in mod special de la tine din judet aici sunt www.cabinetepsiho.com/Arad-12-0.html" target="_blank">cabinetele de psihoterapie din Arad.
Sufar de anxietate sociala!!!! ....dc stie cineva un psiholog,psihoterapeut bun din Arad sau Timisoara chiar/???? multumesc!!!!