cat costa sa nasti in bucuresti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La Elias nu numai ca se dau spagi dar se dau spagi mari.
In februarie a nascut o colega de servici cu dr. Filipescu: 500 euro (cezariana). Asta doar medicul.
O alta prietena, cezariana, alt medic, tot Elias: 250 euro. Medicul a fost nemultumit de plic si ca atare s-a purtat urat cu ea dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Eu am nascut in iulie anul trecut la Elias cu dr Parvu. Am dat 100eur la medic, 1,5 mil la moasa, 2 mil la anestezist, cate 20.000 la toaleta epiziotomiei si cate 50.000 la asistente, dar f rar pt ca erau acre mereu. Vorbesc in lei vechi ca asa erau atunci.
In ianuarie voi naste bb2 tot la Elias si nu cred ca voi da bani mult mai multi. Poate la asistente, ca sa nu mai fie asa acre ca la prima nastere...
Nu zice nimeni ca daca vrei sa dai 20 de mil. te refuza cineva, dar asta doar daca vrei tu... sigur se poate aduce un copil pe lume si cu bani mai putini.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Era vorba de cat se da spaga in elias, cumva?
Logic ca si in elias se da multa spaga, ca doar asa cum i s-a dus renumele lui Tutunaru ca nu ia spaga tot asa li s-a dus si celorlalti ca iau. Iar cum pacientele nu vor sa strice renumele, ca doar nu pot fi "chiar atat de inconstiente", nu?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

nu , nu era vorba despre cat se da la elias. asa cum nu era vorba nici despre "de ce sa nu dam". :))
asta este o alta discutie.

era vorba "care cat da". punct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by vickyfilip

nu , nu era vorba despre cat se da la elias. asa cum nu era vorba nici despre "de ce sa nu dam". :))
asta este o alta discutie.

era vorba "care cat da". punct.

Bine.
Sa ai o nastere usoara si fie sa cheltui cat vrei tu!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput