cat costa sa nasti in bucuresti?
buna,sunt si eu o viitoare mamica,mai am o sapt pana nasc si vroiam sa stiu cam cat mai este spaga.Eu o sa nasc la filantropia cu dr sgarbura,ma poate ajuta cineva cu informatii?
Raspunsuri
vickyfilip spune:
cezariana e mai scumpa, trebuie sa fii pregatita pentru mana a doua + anestezist.
eu am sa nasc natural (fara anestezie) si am pregatit 20 mil. sper totusi sa nu ma coste atat. este vorba de medic+ moasa+ asistente lauze+ infirmiere+ neonatolog + asistente neonatologie. fara anestezist....
e mult, e putin?
astept si eu pareri
aandreea27 spune:
buna fetelor.si eu voi naste tot in perioada asta(sf lui septembrie-inceputul lui octombrie).dat fiind ca voi naste intr-un spital ``de renume``(polizu) am pregatit ceva mai multi bani.
in plus doctorul meu nu s-a hotarat cum ar trebuie sa nasc natural sau prin cezariana,asa ca am preferat sa am mai multi bani pregatiti.
vicky banii de care zici tu sunt suficienti dupa parerea mea,dar in spitalele din romania neprevazutul este la el acasa.
daca ai putea sa imi spui unde nasti tu,ti-as fi recunoscatoare.
multumesc anticipat
katiapam spune:
Fetelor-scuzati invazia,am ramas uimita cind am citit cit se mai plateste sa-ti aduci copilul pe lume,oare cind se vor schimba treburile si la noi in tara? eu am nascut aici in Italia si sint foarte multe fete care nasc aici dar nu se plateste nici macar un cent cu toate ca sintem straine se ocupa foarte bine de noi,in tara nici gind asa ceva....
luati-va dosarul si veniti sa nasteti in alte tari ca acasa la cum merg lucrurile.....ma scuzati din nou
Va doresc nastere usoara si travaliu scurt
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
irina.c. spune:
quote:frate,ce de-a banet,vrei sa-i imbogatesti sau ce?eu am nascut luna trecuta la polizu,nastere normala.Am dat 100 euro la medic,cate 150 mii lei vechi la moasele care au fost pe-acolo(2 bucati),cate 20 mii lei vechi la toaleta epiziotomiei,si 50 mii lei vechi la tipa care i-a facut Teodorei vaccinul la iesirea din spital.Au fost femei care au dat si mai putin, sau n-au dat deloc.Aveam pregatiti mai multi bani,in caz de ceva,dar n-a fost nevoie. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by vickyfilip
cezariana e mai scumpa, trebuie sa fii pregatita pentru mana a doua + anestezist.eu am sa nasc natural (fara anestezie) si am pregatit 20 mil. sper totusi sa nu ma coste atat. este vorba de medic+ moasa+ asistente lauze+ infirmiere+ neonatolog + asistente neonatologie. fara anestezist....
e mult, e putin?
astept si eu pareri
am blog
Androix spune:
Nu este suficient! Trebuie sa luati carnetul de cecuri (cel mai sigur!) si taiati direct la fata locului. Iar contul sa fie alimentat din belsug.
Aflati ca pe mine m-a "costat" acum 2 ani 2.5 milioane si acum 4 luni nimic. Da' nimic nimic!
Katiapam, lucrurile se vor schimba cand n-o sa ne mai intrebam cat mai este spaga si cand n-o sa mai avem senzatia ca pentru un spital de renume precum polizu (halal renume, credeam ca e cel putin medlife cand ai zis de renume, bleah ) ne trebuie ceva mai multi bani.
Andreea, mama de Filip si Georgia
vickyfilip spune:
quote:
Originally posted by Androix
Aflati ca pe mine m-a "costat" acum 2 ani 2.5 milioane si acum 4 luni nimic. Da' nimic nimic!
daca nu te-a costat nimic nu inseamna ca nu ai avut pregatit nimic, nu??? nu ma pot arunca inainte la asa ceva fara sa am un ban pus acolo, mai ales ca este vorba de sistemul sanitar din Romania. sau ne recomanzi sa fim chiar atat de inconstiente?
eu atatia bani am pus deoparte pentru nastere. am zis si mai sus ca sper sa nu ii dau pe toti.
nu era nevoie de tonul zeflemitor.
la maternitatea bucur nasc.
Androix spune:
Vicky, eu "lupta" asta am dus-o de multe ori si m-am plictisit asa ca acum doar povestesc ce am trait, nu mai incerc sa conving pe nimeni de nimic. Am ajuns la parerea ca cine pregateste 20 de milioane ca sa nasca merita sa dea suma asta LOL. Dar nu mai judec pe nimeni pentru ca nu ma mai intereseaza.
Eu nu fac nici o recomandare. Eu am fost chiar atat de inconstienta cum spui tu, multumesc eu m-am ferit sa dau calificative.
De curiozitate cum ai repartizat sumele? Ai mai nascut?
mihaela_ce spune:
Subscriu celor spuse de Androix.Este imensa suma.Sa stii ca daca arunci cu bani in stanga si in dreapta nu rezolvi nimic,marea majoritate a a personalului se poarta absolut la fel.Gandestete si tu ca nu stai mai mult de 3 zile,deci ai putine sanse sa te mai intalnesti cu aceleasi persoane.
mihaela si ANA MARIA 27.03.2007
madau spune:
Pe mine m-a costat cu totul 5 milioane...acum aproape 2 ani. Si crede-ma ca a fost si asa prea mult, toata lumea a fost mai mult decat multumita...mai putin asistentele de la neonato, da' cu alea e alta poveste, ele s-au nascut nemultumite, deci nu tine de bani. De remarcat ca am nascut la Elias, acelasi dr ca si Androix si Mihaela.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vickyfilip spune:
si la elias se dau spagi, mai putin la dr. cu care ati nascut voi si caruia i s-a dus vestea ca nu ia bani la nastere.
poate mai intra si alte fete care nu au nascut cu el :)