**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 4
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
cam liniste, nu-i asa, pe aici.
si Liana, ce faci, nu te-am mai auzit demultisor. noutati?
Miki, ce fel de stimulare doresti? ca sa punem mina de la mina, sa te vedem mai des pe aici.
in rest, la noi de bien. Florinelu meu are 4 luni , 6,100 kg, 62 cm.
doctorii care il supravegheaza au spus ca practic nu mai poate fi vorba de prematuritate la el, deja i-am ajuns pe cei care s-au nascut la termen si cu o greutate de 3,4 kg. deci...de bine.
am facut in ultima perioada mai multe verificari, inclusiv craniene, pt ca la prematuri e mai complicat cu supravegherea! si cam toti se exprima numai de genul mi se pare ca, s-ar parea ca....asa, ca sa nu fii sigur niciodata de nimic.
de papat papam lapte NAN, cu un bibe de cereale pe zi, si lapte de la mami, dar nmai de un bibe a mai ramas pe zi.
complicata viata asta fetele ! m-am pregatit 16 ani pt asta si tot nu sint pregatita. mai ales in timpul unor investigatii de sanatate fac ca trenul. si ii termin si pe cei din jurul meu.
am fost la Lepsa cu pitiku, s-a comportat excelent. de atunci doarme mult pe zi, asta daca reusesc sa il adorm(alta problema delicata).
atit deocamdata,va pup pe toate,
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
nusy spune:
Mikishor: pai..nici eu nu te-am mai vazut pe net...poate intri in seara asta si iti povestesc despre ecografie.Piticot..tot cu jocul lui!
Iulia: multumim pentru vesti,ma bucur ca sunteti bine si mari!
Liana,chiar asa,tu nu mai zici nimic????Si tu,Ioana???
Cris: stai cuminte,in patut,sa creasca bebelul mare!
Nusy
aurel_cris spune:
MIKISOR oficial vom afla ce este pe 8 oct deci cam peste o luna,trebuie sa o iau usor mai ma invart prin casa dar sincer imi este teama sa ma aventurez prea mult.Paza buna pazeste primejdia rea,cu cat bebe creste cu atat mai mult apasa pe col asa mi-a zis dr.

NUSY ti-am scris si la FIV nu fi suparata ca sa amanat,trebuie ca totul sa fie ok ca sa incep altfel nu isi are rostul,timpul trece iubita si totul va fi bine de data asta

16+
lilianaFi spune:

.........m-am bucurat asa de mult ca am gasit acest forum cu fete de virsta mea si aceasi problema si spre rusinea mea
,scriu numai pe la fiv si endometrioza...oricum intru si citesc destul de des si aici...acum va urez numai bine tuturor si va trimit un tren de
pentru scuzele de riguare 
Mirela_1 spune:
Liliana, am adormit cu toate de optimiste ce suntem.
Aspirantelor treziti-va.
Mikishor am votat subectu!
Nusyc, te intreb aici, mai tii minte cam cand ai inceput sa simti ca lucreaza ovarele in timpul stimularii. Ca eu inca nu simt nimic.
davtide spune:
Buna fetelor,
ma bucur ca v-am gasit! Am si eu frumoasa varsta de 36 de ani, si nici o sansa de copii. Imi doresc din tot sufletul un bebe ce sa fac? M-am saturat de varianta medicilor, ca varsta, ca rezerve foliculare, ca antecedente, ca menopauza, bla, bla
Ce sa fac?
nusy spune:
Mirelus: hihihi! Eu n-am simtit absolut nimic pe timpul stimularii.Chiar radea Miki de mine,zicea ca-mi trebuie doza de cal ca sa simt si eu ceva....Asa ca nu e obligatoriu sa simti ca ovarele lucreaza,deci stai linistita!
Nusy
Mirela_1 spune:
Nusy, pai atunci stau linistita. Credeam ca e musai sa simt activitate intensa. la FIV-ul trecut am simtit ceva, dar putin. Da' si rezultatul a fost pe masura.
Miki, stai ascunsa?
Davtide, dar ce probleme ai? Sau e infertilitate inexplicabila? In cazul asta, un FIV ar merge.
davtide spune:
Ovarosectomie totala dreapta, si ovarosectomie partiala stg. FSH 48, Es 20. Cu astea ma pot lauda eu![]()
Mirela_1 spune:
Davtide, imi pare rau, am citit la alt subiect povestea ta. Era o fata pe forum (Iliuta) care a facut FIV cu ovocite donate in Spania. Dar ea traieste in Spania. Stiu ca a incercat si in Romania, la Medsana, dar dupa ce a facut o gramada de analize i s-a spus ca nu poate sa faca pentru ca nu exista cadru legal. Dar eu cred ca se fac si in Romania, poti sa intrebi la Giulesti sau MNL. De ex, madam Iliescu nu a facut FIV-ul cu ovulele ei la 60 si ceva de ani. N-am mai vazut-o pe Iliuta postand, dar poti sa incerci sa-i trimiti un PM si poate daca mai citeste pe forum iti va raspunde.