**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 17
gadaleane spune:
Buan fetelor!
mai aveti putere si tarie in asteptarea unui BB. Speram ca curand ne inscriem si noi in lista gravidutelor. Dupa cum am vazut sunt destule!
Sa auzim de bine
vali_delide spune:
Crisule, ai fost azi la dr.? Ce-a zis? tu cum te simti?
Pupici la toate fetele!
Valentina
31+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
aurel_cris spune:
Buna seara fetelor eu sunt bulversata total si nu stiu incotro sa o mai apuc si ce sa mai fac zau.Nici azi nu am vazut dr mea m-am certat cu medicul rezident pt ca e ceva de neinchipuit sa am programare si sa nu fie in spital.Colac peste pupaza mai imi face si scan si zice col intre 2,4 si 2,7 iar eu ma uit la ea si zic imposibil.Daca eu dupa cerclaj am avut 2,4 cum sa ajung eu la 2,7??Si cum naiba sa cresca atat intr-o saptamna de la 1,7,nu mai stiu ce sa fac zau.Am vb cu dr Niculescu mi-a zis sa ma relaxez sa fac tratament in continuare sa linistesc contractiile nedureroase si sa vad care masuratori sunt gresite.Si el a zis la fel IMPOSIBIL,am programare pt alt scan joi viitoare si daca nu vad dr nici atunci schimb rahatul asta de spital.Fac cercetari sa aflu si un cabinet particular ca asa nu se poate,nu-mi vine sa cred ca e posibil asa ceva.Ma duc sa ma odihnesc putin ca sunt franta.
VALENTINA nu am prea multe raspunsuri,am dat un copy de la gravidute prin fiv ca acolo am scris prima data.Sunt in ceta ce ma bucura este faptul ca fetita e bine sanatoasa si se misca tot timpul.Fac in continuare gravibinonul asa a zis dr Niculescu si inca odata iti multumesc.

20+
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Miki-Miki nu ai avut ce pierde, pentru ca emisiunea nu a fost asa cum credeam si ne doream noi! Iar sotul meu nu a mai vrut sa fie invitat in emisune, cand a aflat ce intrebare i se va pune: "E adevarat ca voi nu folositi deodorant??" Si nimic din cevorbisem initital la telefon pentru emisiune nu au respectat. Sotul meu trebuia sa fie si el un invitat care sa vorbeasca despre mancarea sanatoasa din Mongolia si sa explice felurile de mancare ce erau aduse de bucatarul nostru. Insa acolo am aflat cu totul altceva si atunci am vrut sa plecam cu totul din emisiune, insa ne-am gandit la alta varianta, pentru a nu le strica emisiunea si pentru a nu ne strica nici noi imaginea restaurantului nostru. Am ajuns deci la un compromis si am lasat doar bucatarul in emisiune, pentru a ne face reclama.
Vali_delide mii de pupici si multumesc ca te gandesti la mine!
Aurel_cris ma bucur ca vestile merg spre bine!! Doamne ajuta!!
Nusy 
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
georgia_c spune:
aurel , nu mai inteleg nimic ... credeam ca doar in romania e asa aiureala ... insa din cate vad eu tu esti stabillita in anglia ..ia-te cu ei de gat , sa-si dea interesul , sa nu se joace cu nervii tai
eu sunt azi daramata , caci mi-am luat analiza sangelui vsh=41(maxim <25)
.. imi vine sa ma dau cu capul de pereti, m-am saturat de analize , de tot tacamul asta ..mai naspa e ca nu inteleg cum a crescut atat caci in iunie il aveam undeva la 15 sau 20... oricum nu ma astept sa fie foarte mic caci eu am sclerodermie ....presimt ca voi avea un we "minunat"
aurel_cris spune:
Pe unde mai umblati voi mai pusthoaicelor???
GEORGIA capul sus o sa vina si timpuri mai bune pentru noi toate

la toate
21+
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!!
Aurel_cris asa e iubita...vor veni cu siguranta si zile fericite pentru fiecare dintre noi~!
Nusy multa bafta!!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
georgia_c spune:
buna micutele
wow ..ce "agitatie"... 3 posturi in 5 zile
..sa inteleg ca sunteti cu treaba 
KoraPop spune:
Am intrat sa salut si eu gasca>35 !!!!
Vesti despre mine:azi sunt in a 4-a zi de stimulare pt FIV 2,maine am de facut analize si prima eco si ...cu DD merg inainte!!!!
Aurel_cris sper ca totul e bine cu tine si cu bebe!
Va
pe toooateee!
Kora
CARPE DIEM!
aurel_cris spune:
KORA multa bafta inca odata draga mea,te asteptam la odisee.Eu ma lupt cu statul in pat,nimic mai mult,joi ar trebui sa merg la echo sa vad ce aberatii mai imi spun cei de la spital.Daca vad ca iar bat campii schimb spitalul,bebita se misca de zor,ma rog sa fie bine pana la capat

GEORGIA noi tinem post cam demult de la
dar vb ta cred ca pusthoaicele nostre se joaca si pt mine![]()
IOANATUGS asa este si sa te ti atunci de

NUSY in ce stadiu mai esti cu tratamentul??

COPILUTZU nu mai zici nimic nici mataluta?

VALI_DELIDE

21+