**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aurel , era cat pe ce sa-ti dau un link tot de pe site de aici, insa am observat ca deja postasei si acolo ; citeste tot pe forumul ala ca scrie o tipa ca a reusit sa-l cumpere din republica moldova
eu ma interesez prin bucuresti si daca reusesc sa-ti cumpar , iti scriu ... ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

quote:
Originally posted by Mirela_1

Ioana, ne uitam, cum nu. Dar nu poti sa-ti bagi si tu nitel capul sa te vedem un pic?

Mirela pe cand rezultatul?????

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: bine fac,draga mea,sunt inhibata(hihihi) si numar zilele pana voi incepe stimularea.Adica,pana luni,da DD!Te pupic,ma voi uita diseara la TV Euforia.

Cris: off,draga mea,daca nu reusesti sa faci rost rapid,intreb eu la mine in oras la farmacii, sa vad poate mai au(desi am inteles ca nu se mai gaseste)....nu stiu insa cum ti-l trimit si in cat timp ajunge...Da-mi PM daca nu reusesti.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor am gasit 5 fiole de gravibinon,mi-au fost donate de una dintre aspirante,vali_delide ea fiind pe lista noastra de gravidute.Ii muLtumesc inca odata si aici sa-i dea DD numai bucurii,nastere usoara la termen iar ingerasul sa fie sanatos si norocos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Cris, multumesc de urari, sa-ti ajute DD sa-ti tii bebelina in brate si sa fiti sanatoase! Si daca tot am mai intrat sa scriu pe aici,hai sa pup si eu toata gasca de pustoaice...Va predau stafeta la odisee, ca am si "subect" deschis acolo tot pt. pustoaice
LilianaFi, iti tin pumnii sa-ti vezi bebeii si sa fiti sanatosi
Si am de pupacit cateva fete draaaaagi: Kora (bine ai venit printre noi), Ioanatugs,Liana30,Amzulica
Un si pt. toate fetele de aici

Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Merci, Vali-Delide. Deosebit gestul tau pentru aurel_cris. Doamne ajuta pentru voi doua, sa aveti nasteri usoare si la termen dar si pentru toate fetele de pe DC care asteapta sa vina barza.

Cami

Mergi la inceput

buna micutele ,
iar vin cu intrebari ..ca deh ... ma impinge nevoia.. so .. sotulica si-a facut spermograma ... oligoastenoteratozoospermie moderata ... am fost trimisi la dr urolog , care i-a mai dat o seri de analize... intrebarea e , sa ma programez intre timp la dr gineco,luand in considerare ca dureaza cam 2-3 sapt pana ajung la dansul ...??/

ioanatungs... m-am uitat aseara la euforia , si chiar ma amuzam , ca in timp ce corina , sau cum o cheama, discuta cu medicul ala , toata lumea manca ... sa inteleg ca sotul tau era cel imbracat in tricou negru , sau ???... pe mine chiar m-ar interesa sa-mi recomanzi niste mancaruri care merita incercate , si daca nu te superi poate imi dai si cateva nume de restaurante .. noi comandam acasa mancare chinezeasca , mie imi placa multtt ... sotulica cam stramba din nas

Mergi la inceput

am uitat .... asteptam vesti de la aurel_cris... ce zice nenea doctorila ...??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurica ma bucur tare mult ca s-a rezolvat pb. Eu ieri in drum spre casa la 5 farmacii am intrebat si toate au spus ca nu mai au de mult. Am pus o colega care e din provincie si face naveta zilnic sa intrebe si la ea in oras si tot asa i-au spus. E criza mare de ac Gravibinon, nu stiu ce fac gravidutele noastre care au pb. Se pare ca licentza de fabricatie s-a schimbat , a preluat-o firma Bayer si pana incep aia sa produca cred ca dureaza ceva. Bine ca s-a rezolvat.
Validelide frumos gestul tau. Sarcina usoara in continuare!
Ioana eu iar ar ratat emisiunea cu sotul tau. Mi-a venit sotulache si am facut pe bucatareasa aseara. Data viitoare sper sa nu mai pierd emisiunea. Tu ce mai zici?
-ici pt toata pushtimea.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GEORGIA astazi la 3,30 am programare la medic.Din pacate eu nu prea stiu multe de oligo.......... lung cuvant sa te pot ajuta.Dar iti doresc multa bafta
MIKI iti multumesc mult,am ramas muta de ce saritoare sunt fetele pe forum,uff dorinta asta mare de a deveni mamici ne uneste pe toate
NUSY,NUCUTZA,IOANATUGS,VALI_DELIDE,AMZULICA si la toate
Va multumesc fetelor
20+

Mergi la inceput