**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Georgia am avut niste probleme si nu am mai mers azi la echo voi merge joi.Am scris ce sa intamplat la gravidute,o sa dau un copy-paste aici caci ma apuca plansul daca ma apuc sa scriu iarasi povestea.Am inceput sa imi revin din soc si i-au totul usor sperand ca voi fi norocoasa pana la capat.
Dragele mele va sunt datoare cu niste explicatii,incerc sa va spun exact cum sa intamplat totul.Luni pe la ora 7 seara m-au apucat niste dureri ca si cum cineva imi taia burta cu cutitul,ma lasa si ma lua.Am asteptat vreo 2 ore si am vazut ca nu cedeaza i-am zis sotului plecam la spital.Dupa cum stiti eu abia m-am mutat si nu eram inca luata in evidenta asa ca m-am dus la urgente.Am fost dusa dupa in maternitate la salile de nastere m-a controlat o dr de garda,durerile mai cedasera un pic.Mi-au dat antibiotice imediat fiind suspecta de infectie urinara,eu am cam o istorie in astea dupa fiecare interventie pe jos(am mai patit-o la lapro).Mi-au luat sange la analize unde au gasit hemoglobna 97 care ar fi trebuit sa fie 115,am inceput sa iau fier.Mi-au facut un smear test la care a iesit infectie thrush care poate as fi facut-o de la antibiotice poate.Oricum eu mai patesc uneori asa ceva in special dupa CM caci nu suport tampoanele,ma oparesc s.a.
Concuzia aveti grija la orice infectie caci da automat contractii asa m-au averizat dr.,durerea de la infectie automat declanseaza contractii.Am ramas acolo ca a doua zi sa imi faca echografie,durerile s-au mai potolit incet incet.Eram speriata si ingrijorata dar ei au zis daca nu sa rupt apa e semn bun.Nu ma asteptam ca personalul sa fie asa de nepasator,am fost socata.In Londra am fost tratata excelent,ma asteptam ca aici unde nu sunt asa de ocupati sa fie mai bine dar a fost dezastru.M-am certat de cateva ori cu moasele si le-am zis ca e cel mai cumplit spital in care am fost.Acum a doua zi echografie si surpriza colul 1,7cm,am zis ca mor,bebe era bine,lichidul era acolo iar ea se juca de zor.Aveam inima zdrobita,m-am stapanit sa aud explicatiile,sa inteleg ce se intampla.Echograful un tip amabil mi-a zis ce a stiut a zis acum trebuie sa vb cu consaltantul.Trimit ce am scris sa nu sterg din greseala ca am lacrimi in ochi si continui
Deci am plecat la salon sa astept dr. care nu mai sosea,pe la 7,30 seara a venit iar alt dr si am cerut explicatii.Mi-a zis asa ca practic nu se poate face nimic,ce vrea DD iar daca se declanseaza contractiile iar sau se rupe apa sunt nevoiti sa taie atele cerclajului ca sa pot naste ca altfel imi plesneste uterul si e in pericol viata mea.Va dati seama ca eram nici nu stiu sa scriu ce mai simteam,mi-au dat lacrimile dar fiind cu sotul si alcineva am incercat sa ma abtin si se cer explicti iar.Cum de sa ajuns aici??De ce colul a scazut asa brusc de la 2,5 la 14 sapt. la 1,7 la 19 sapt.Dr a zis ca copilul a crescut si a pus presiune pe col iar acesta a cedat,poate cerclajul nu a fost facut asa de sus si sa speram ca ramne asa.Tocmai scrise Andicu ca la 1,5 e nasol sa scada si am intrebat,dr a spus da e adevarat dar sa speram ca nu va fi cazul.Am mai intrebat ce sanse am si a zis ca nu-mi poate spune asta,un copil sa supravietuiasca trebuie sa aiba 24 de saptamni.Am avut aceleasi explicatii de la inca 2 dr iar aseara mi-au dat drumul acasa zicand ca ori de stau in spital ori acasa nu face diferenta.
Sa fiu atenta la infectii si sa stau in pat dar sa fac plimbari scurte prin casa pt ca satul in pat iti poate face cheaguri de sange la piciore si e periculos daca ajung la plamani.Acum joi am programare iarasi la echo si vreau sa ma lupt sa fiu vazut la fiecare 2 saptamnii,ca sa pot fi linistita.In rest iau fiecare zi cum vine si ma rog ca bebele meu sa aiba si el sansa sa vada lumina soarelui.Acum au zis ca este fetita,m-au facut sa zambesc la fiecare 4 sapt bebeul meu isi schimba sexul,oricum nu conteaza asta sa ma vad eu cu copilul in brate.Incerc sa fiu opimista si tare chiar daca e greu iar daca imi mai aduc aminte ceva ce nu am scris va spun.
la toate
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurel_cris of, iubita! Ma rog si eu pentru tine si beblusha ta sa creasca mare si sanatoasa si sa vina la termen. Multa sanatate, aveti grija de voi!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aurel , imi pare tare rau, sa vad ca nu-ti este bine ...dar fruntea sus , Dumnezeu e sus , e mare si bun , si sunt convinsa ca nu lasa El un sufletel la greu; roaga-te si pentru tine si pentru bb ,si trebuie sa fie bine .. sa sti ca te pun in rugaciunile mele .... na io inca mai vreau sa beau berea pentru bb..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurica sper ca in curand sa treaca ac pericol. Nu ma pricep dar colul poate sa isi revina ? Sa nu stai in fund pt ca nu e bine, apasa bb pe col. Stai cat mai mult timp intinsa. Pt circulatia sangelui e f buna Omega 3(din peste) care e f indicata si in sarcina. Dc nu vrei sa iei capsule sa mananci somon f des .
O imbratisare calda si un -ic.
Liliana Fi tu cum mai esti? Sper ca totul e OK .

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

salutare micutele
maine ma duc la urolog cu sotulica sa vedem ce zice nenea dr ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

fetelor dragi

Miki_Miki multumesc de intrebare,dar...si eu ca si aurel cris...supersperiata...ieri am singerat rosu viu,curat...si am fugit la sp.imediat...acolo la un bb batea inimioara iar la altul nu(pina acum nu auzisem nici o inimioara,sper ca va aparea si inimioara a doua si ca nu s-a intimplat altceva)...iar cel caruia ii batea inimioara este pozitionat cam jos spre sau pe colul uterin nici nu am inteles bine...acum trebuie sa stau in repaus absolut la pat in speranta ca va fii totul bine...dar e prea devreme pt astfel de probleme...off..nu stiu ce sa zic......tu ce mai faci in directia bb? Numai bine

aurel cris sint cu gindul la tine si te inteleg perfect...voiam sa te intreb daca cumva bb -ele tau era pozitionat jos la inceput?Multumesc anticipat de raspuns,numai bine

Tuturor numai bine...

Mergi la inceput

IOANATUGS merci,sper ca DD va fi alaturi de noi sa trecem cu bine peste toate
GEORGIA merci,succes la dr. sa auzim numai vesti bune
MIKI sarut mana i-au deja omega3 de ceva timp
LILIANA sa sti ca niciodata dr nu mi-a zis ca ar fi pozitionat jos bebe,sti d-nul prof. e scump la vorbe imi spunea ca e bine.Am mai facut si alte echo dar nimeni nu a specificat asa ceva.Of doamne iti doresc numai bine si stai in pat
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi i-mi pare rau ca nu ai inca vesti bune, dar sa speram ca totul va fi bine. Eu i-ti doresc multa sanatate si sa mearga sarcina bine pina la capat. Ma rog sa fie bine pentru ca esti o fata deosebita si ai trecut prin multe probleme. Sa speram ca de data asta totul va fi bine!
Aurel_cris sunt cu gandul alaturi de tine iubita!
Nusy draga ce mai faci???

Pentru cine vrea sa mai vada cum e mancarea mongoleza si cum o preparam noi, sa urmareasca emisunea "Femeia conduce" de pe Tv EUFORIA de maine seara, intre orele 20:00 si 22:00. Va fi doar sotul meu cu bucatarul nostru, eu voi fi in spatele camerelor, sa-i sustin si sa le dau sfaturi ca "doar femeia conduce, nu??"

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, ne uitam, cum nu. Dar nu poti sa-ti bagi si tu nitel capul sa te vedem un pic?

Mergi la inceput

dragele mele ma puteti ajua si pe mine cu un sfat de unde as putea procura niste gravibinon,am nevoie disperata de el.
la toate
20+

Mergi la inceput