**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Liana30 un sincer si calduros "la multi ani!" si din partea mea si sa vina bebe mult dorit cat mai repede!!
Miki_Miki multi ani fericiti impreuna va doresc si un bebe sa va lumineze viata!!
E foarte bine ca va simtiti tineri, asa sunteti de fapt!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
georgia_c spune:
buna micutele ,
multam de lamuriri , ma duc si pe prima pagina sa citesc ce si cum ..despre multi maca
so .. ma aduce la stare , asistenta dr tutunaru , care nu raspunde la telefon , neam ... o sa cada butoanele alea de la telefon pana la urma si ea tot nu raspunde ... 

.. auzi cica sa suni in z1 pentru monitorizari , ca sa te programezi ... 

Mirela_1 spune:
Fetelor, am avut azi punctia, am obtinut un ovocit, sper sa am un embrion bun si la final un bebe sanatos.
Va pup pe toate.
miki-miki spune:
Mirela iti tin pumnii sa iasa cu ochishori de data asta. Sper ca nu te duci la servici . Au fost fete care au reusit si cu un sg embrion.
-ici multi
Ioana, Nusy, va multumesc mult pt urari tauroaicelor.
Avaloane, acum spune-mi despre ce medicament e vb.
Mai fetelor, numai baietei se nasc pe aici?
Aurica al tau isi arata cucu? Sau spargi tu traditia pe aici si aduci o o fetitza cu coditze pe listutza?
Liano, vazui ca m-ai strigat si pe la Oligo, eu nu intru maica pe acolo decat f f rar. Am doar 3 subiecte la care intru : Azoo, aspirante pushtoaice si Naturistele , atat.
olteanca
Miki
copilutzu spune:
Pup si eu fetele ( pe toate si pe rand ) pe nasuc !!
Pe mamici , pe burtici , pe viitoare mamici!!!
Lienutza LA MULTI ANI !!! Dumnezeu sa va rasplateasca cu copilutzi grasi si frumosi , cat mai curand posibil!!! 

Avaloneeel 

de mai multe ori sa imi treaca doruletzul de tine...
.Ma bucur ca ai revenit !! Te urmaresc pe la FIV. De fapt urmaresc tooot subiectul. ma "docomentez..".
Mikilina io incerc sa tin pasul cu sub. dar parca ..intru in ceatza cate o data.. Greu subiect..![]()
Aaaa si Perlutza umbla in varful unghiutzelor ca nu suporta praful. Hi, hi, hi sa vezi cum sta sa ii tai unghiile....
Dar termin io.... si ma apuc iar de goblenit.. !!!!!
Iti urez si eu LA MUULTI ANI !! Si Mikishori mici , grasii si frumosii cat mai curand!!!
Nusyc ce faci mamic ?? Cat mai ai pana incepi FIV-uletzul???
Aurash/Crisuletz si io vreau sa stiu ce are BB intre piciorutzeeeeee !!
koricika Ioana
piticMa bucur ca ai revenit !!! Chiar intrebam de voi in paginile anterioare(de tine si Avalonel)
Io am furat ibricul
....
Dar sa stii ca l-am aruncat in mare in vara asta , dar...am pastrat coada sa o avem ca sprijin la batranetze..
Facem lista de asteptare..
Deci ..in ordinea numerelor de pe tricouri !!!!
Nu va inghesuiti!!!!
Ajunge ptr. toata lumeaaaa!!
Pupushori !!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Avalon spune:
Spun tot, Mikisor

: e vorba de dexamethasone si ma chinui acum sa fac rost de ea ca la noi nu se gaseste decat injectabil si mie mi-a prescris tablete doctorul din germania... am dat sfoara in tara la prieteni care pleaca afara sa-mi ia si mie... sper ca pana incep tratamentul sa fac rost. Tu ce mai faci?
Copilutzule
, sper ca ai si tu un copilutz curand, mama-mama ce-o sa-l mai rasfeti! te pup dulce de tot

Piticule
, stai departe de ibric, da?
Mirela_1 spune:
Mikishor, multumesc, stau doar saptamana viitoare acasa. In a doua voi merge la serviciu.
piticul spune:
Ce ma mai distrati mai fetelor. Bineinteles ca stau departe de ibric.Si mie mi-a fost dor de voi.
Piticul
miki-miki spune:
Copilutzu
, multzumesc pt urari
. Vreau Mikishori dar nu obezi
. Sanatoshi, papacioshi si mucioshi
. Eu nu pot tine pasul cu sobectul ala, se scriu si 10 pag pe zi cateodata si dc nu pot citi intr-o zi si strange multa materie
si m-am lasat pagubasa.
Avaloane
acum tb sa ma duc sa vad cu ce se mananca Dexa... aia. Eu facui castravetii si ma dor degetele de la impins in borcane si am o manichiura de toata frumusetea
. Te pup si succes la FIV. Am auzit ca iar ti-ai schimbat directia, am auzit bine?
Mirelush
sper ca de data asta sa nu mai ai durerile de data trecuta. Fii optimista ca bb va fi fruntas.

Aurica
ne mai tii mult pe ghimpi? Are sau nu are cuc bb? Tu cum mai esti?
Nusy 
Miki
aurel_cris spune:
Dragele mele pe data de 8 oct stiu exact ca am la purtator,eu ma simt un picut mai bine ca ma luptam rau cu constipatia.Azi am program de odhina ca ieri am cam facut-o lata,am iesit afara pe la cumparaturi,m-a scos sotul sa luam lunch-ul si asa am ajuns acasa dupa multe ore.Dupa aceea tine-te de durere de burtica si spate,m-am cam speiat.
la toate fara excepte
19+