**Aspirante optimiste, peste 35 ani **-cap.12
Raspunsuri - Pagina 11
Mirela_1 spune:
La Multi Ani Liano, La Multi Ani Mikishor si bebici la purtator.
Copilutzu, si noi am procedat la fel la renovare. Adica tata cu sotzu' ca eu nu mai aveam loc.
georgia_c spune:
miki .... buna ziua mi-ai dat , belea ti-ai capatat ... ce e multi maca , de fapt de multi maca , am mai auzit .. nu stiu ce inseamna FLP.. marca ..sau ce e ???.. nu de alta , da sa aiba baba di mini toata informatia![]()
piticul spune:
La multi ani, Liano! Sa-ti dea Dumnezeu numai bine!Si eu am implinit in august 34 de ani si am tot 10 ani de casnicie.Suntam la fel![]()
Fetelor, va pup pe toate. Am citit cu drag din cand in cand ce ati mai scris si ma bucur ca va regasesc tot luptatoare. Eu, personal am preferat sa iau o pauza pentru ca mi-am dat seam ca mai am si multe alte lucruri frumoase de facut in viata. Si am simtit nevoia unei pauze. Nu inseamna ca am abandonat lupta.Ma pregatesc sa iau un tratament naturist si probabil ca undeva pana in 35 de ani voi face si FIV. Ma bucur ca mi-am regasit echilibrul si pot sa iau lucrurile asa cum sunt.
Va pup,
PITICUL
miki-miki spune:
Ooooo , a aparut Avalonul
. Ceva nou? Dc ai scris la FIV nu se pune pt ca eu nu pot tine pasul cu sub ala.
Se scrie en-gross. Cel putin sa dai un link aici ca sa fim si noi la curent cu info
Asta e valabil si pt celelalte FIV-oase care sunt in focuri pe aici.![]()
Giorgia C
vezi ca e un link pus de mine pe prima pag la sub AZOOSPERMIE , acolo unde scrie Prospect Multi Maca. FLP este firma distribuitoare.
Piticule
ma bucur ca mai intri pe la noi. Vezi ca ibricul l-a aruncat Copilutzul[FLO] in mare asta vara asa ca ai scapat de ibric.
Dar cica (Copilutzul) a oprit coada de la el sa ne mai sprijinim dc e nevoie![]()
Mirelush
multumesc pt urari.
Mai sunteti raciti?
Miki
Liana30 spune:
va multumesc la toateeeeeeeeeeeeeee..va pupppppppppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Avalon spune:
Scumpa mea Mikisor
, nu e nimic nou, am trecut sa le imbratisez si sa le pup pe fetele de la fiv ca am lipsit mult... mai este o discutie despre niste medicamente care ar imbunatati rata de succes la fiv dar nu eu am initiat-o, alte fete au venit cu noutatile, eu nu am facut decat sa merg pe 'fir'... Hai apuca-te tu de fiv ca vei afla tot ce te intereseaza, nu am 'secrete' cu tine
Georgia, e vorba de multimaca de la firma forever living si face minuni la barbatei, in special la mobilitate pentru ca are in continut si tribulus terestris, ia si sotul meu de vreo 4 luni si poate a contribuit la faptul ca din oligo- este acum normo-
nusy spune:
La Multi Ani,olteanco! Sa te vad cat mai repede cu oltencuti!Multa,multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Mikishor,si voua multi ani fericiti impreuna!Sanatosi ,frumosi si tineri sa ramaneti mereu!
Georgia,bine-ai venit la pushtoaice!
Cris,Avalon,Copilutz,Piticul: va
pe toate!
Bubulina: tu chiar nu mai zici nimic p-acilea? Ce mai faci?
Gabiu: ce face Albert?
Nusy