ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

Alexia
tu ce mai faci...ce ne povestesti si noua de minunea ta !
Numai bine tuturor...

Liliana saru'mana de intrebare, noi facem bine, avem 18 sapt, aproape ca am ajuns la jumatatea sarcinii si se vedeeee , bebelina tzopaie in burtik, asteptam sapt viitoare sa mergem la morfologica si la Tutu. Va citesc tot timpul, de fapt cand intru pe forum, tot la aspirante intru prima oara sa vad ce mai faceti si sa stii ca urmaresc tot si la FIV...chiar daca nu scriu

Lucia ce mai face oare? Si Ioana?

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

hera am tinut o luna de regim, imediat dupa prima injectie, o cura de slabire mai mult, fara carne de porc si de vaca, paine, zahar, cafea, fainoase etc. dupa care am auzit ca in timpul injectiilor nu e necesar regimul, doar sa mananci putine toxine(doar peste si pui, fara alte carnuri) si am mancat asa inca vreo luna, dupa care m-am nesimtit definitiv, am mancat ce am avut chef, am fumat, ma rog, cam tot ce n-ar trebui facut. deci nu-s un exemplu de urmat din punctul asta de vedere. tocmai imi propusesem sa ma apuc de regim de saptamana asta in schimb moralul a fost bun si eu am fost foarte optimista ca ma fac bine si nu m-am mai gandit la endo si la copii deloc in timpul tratamentului, cred ca asta a contat cel mai mult

astept sa vina toamna...cu un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ralu felicitari !!!!
Liliana
Eu sunt z29 din 31 si astept uratii.Am o intrebare, colul se deschide la ovulatie si cand se apropie ziua cm si se simte in momentul in care te speli?
Urez succes tuturor fetelor care urmeaza sa faca teste de sarcina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

mi-e frica...am fost de fiecare data fff dezamagita...trebuia sa-mi vina luni...sa mai stau? sau sa-l fac maine dimineata?

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Andreyutza ,cred ca medicii nostri gresesc foarte tare atunci cand ne dau astfel de termene.Si eu am patit la fel dupa laparo.Doctorita mea mi-a spus ca in cel mult trei luni ar trebui sa raman gravi.Si iata ca au trecut mai mult de trei luni din mai pana acum,iar mie nu mi s-a intamplat.Daca mi-ar fi spus ca totul e ok si se va intampla curand,probabil nu mai eram asa stresata.Dar asa...Cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la cele trei luni si sa te relaxezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bebecris ai mai avut intarzieri ale cm? Sper sa fie cu ochisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ralu Felicitari! Vezi, a venit tomana si adus si bebele asteptat. Sa ai o sarcina fara probleme si bebelusul sanatos. La 6 saptamani se vede deja la eco, totul va fi bine, o sa vezi.

Aerlilian distractie la Roma, relaxeaza-te, distreaza-te, nu te mai gandi la bebe, va aparea sigur.

Boo distractie in concediu!

Bebecris fa testul, iti tinem pumnii sa iasa si tie 2 liniute. Bafta!

Fetelor, asa de tare ma bucur ca tot mai apare cate o pe aici. O sa treceti toate la gravidute, trebuie sa credeti in sansa voastra, fiecare! Va pup, bafta multa la toate!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am fost la tutu si l-am vazut pe bebe, are 2 mm si jumatate
e bine in uter, uterul n-are coarne, a zis ca daca el nu le-a vazut la laparo....e ceva nesemnificativ
am primit tratament de sustinere cu pregnyl , magne b6, acid folic si utrogestan
ne-am felicitat reciproc( eu si d-nul doctor)si cu DD inainte
ramane sa mai merg peste 2 saptamani sa auzim si inimioara

bebecris tinem pumnii. hai fii fata curajoasa, nu te mai gandi la dezamagire, ce, daca iti vine direct CM e la fel de dureros. pune mana si fa testul , cateva zile sunt suficiente
va pup pe toate si inca o data va multumesc pentru felicitari, incurajari...cand o sa ma dezmetcesc si eu sa realizez va anunt

astept sa vina toamna...cu un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

RALUUUU IUHUUUUU !!!! cat de tare ma bucur pentru tine ... Deci fetelor, se poate !! Da ??!!

Liliana plec departe, peste mari si tari .. pe alte continente Ma duc sa o vizitez pe Monica .
Ma duc in Canada, la Montreal si pe urma cateva zile la Boston si New York. De abia astept !!!!!! Nu mai am rabdare .. Inca 9 minute si sunt in concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ralu, FELICITARI! Tare mult ma bucur pt tine!

poze

Mergi la inceput