ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 7
andreyutza spune:
aerlilian multumesc mult pentru incurajari!!! Parca mi-am pierdut optimismul de cand am vazut testele de ovulatie negative. Eu sunt stresata si pt faptul ca doc. meu gineco mi-a spus ca dupa ce las AC in maxim trei luni ar trebui sa raman insarcinata pt. a nu risca sa se formeze iar chist endometriozic. Acum sunt deja la a doua luna de "prestat" si ma apropii cu pasi repezi de cea de-a treia luna.
Nici nu stiu ce sa mai cred. Citind pe forum mai mult despre endometrioza, tind sa cred ca medicul meu e putin pe dinafara in privinta acestei boli.
In sfarsit.... am sa vad ce va fi.
Cat despre ceaiul de napraznic eu gasisem aici pe forum cum se prepara dar citisem ca e bun pentru fixarea si mentinerea sarcinii. Daca vrei, ma mai uit o data cum se prepara si iti scriu.

si sa ne dai vesti bune cat mai repede!!!
AAA, de regimul alimentar poti sa-mi spui ceva, ce trebuie sa mancam si ce nu?
Boo spune:
RALUUUUUUUUU aici sunt !!!!! am vazut ce ai scris ...
cat de tare ma bucur pentru tine, nici nu stii !!!! hai ca asta da, veste buna !
PS. am incercat sa te sun dar ai telefonul inchis... DESCHIDE-L !! ![]()
Liliana eu sunt binisor .. Nu extraordinar ca de sambata ma cam chinuie o durere la ovarul stang. Luni am ajuns chiar la Medlife de urgenta. Nu era decat Luiz Mendez disponibil asa ca el m-a consultat. Doar palpare pe masa gineco, nu ecografie. Mi-a zis el ca as avea infectie urinara. Sincer eu nu cred. Nu se manifesta in nici un fel, plus ca acum o saptamana mi-am facut urocultura si a iesit ok. De ieri sunt mai bine, dar tot simt acolo ceva.. Chiar nu stiu ce e si asta ma innebuneste. Sa fie oare de la AC pe care le iau de luna asta ? Sa fie o inflamatie a ovarului ? Sa fie ceva cu chisturile alea care sunt acolo ?
Partea cea mai proasta e ca maine plec in concediu .. Fix asta lipsea acum.
Mi-a dat dr sa iau niste antibiotice, dar nu stiu daca sa le iau sau nu. Ma gandesc daca chiar e nevoie .. si cu FIV-ul ala care urmeaza ..
Pupici la toata lumea, noua si veche .. Nu va enumar pe toate ca mi-e ca uit pe cineva ![]()
ralu_t spune:
Boo l-am deschis![]()
raportez inca un test dublu in dimineata asta deci cred ca in limbaj general pot spune ca-s
. INCREDIBIL!!!!
chiar a venit toamna cu un bebe!!!!
am sunat la doctor de dimineata sa intreb si eu ce sa fac pana cand ne vedem dar nu-mi raspunde, nici el nici asistenta.
alexia, tu ai luat utrogestan? cate pastile ti-a dat tutu pe zi?
va pup pe toate
ralu![]()
![]()
![]()
astept sa vina toamna...cu un bebe
bebecris spune:
am vb cu medicul meu ieri si este ok... m-a linistit. a zis sa asteptam sa vedem ce se intampla si la urmatoarele 2 eco. numai ca CM-l intarzie. eu il am regulat. o fi cu ochisori? oare...? inca nu vreau sa-mi fac test, sunt curioasa dar mi-e frica...am fost de prea multe ori dezamagita cand am vazut nenorocita aia de liniuta...va tin la curent cu ce se mai intampla la mine in burtica...
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
alexia28 spune:

RALUUU acum am citit, te-am si sunat mi-ai respins apelul, felicitariiiiii, asa veste da, super veste
Deci acid folic, utrogestan 4/zi, no-spa daca ai dureri si te programezi la tutu, cam la 5 sapt de vede punctuletul, daca mergi la 6 saptamani auzi si inimioara, bafta multa, te pup
Alexia si minunea mea Teodora
lilianaFi spune:
Ralu cu zimbetul pe buze
te-am incadrat in verde...felicitari din tot sufletul...la atitea teste trebuie sa fie un micut acolo....ce frumos ploua cu copii pe aici...nu uia si de acidul folic...
Boo daca urocultura era OK,nu lua antibioticele,apoi chaiar si pt inf.ur.se da antibioticul prin antibiograma,ia mai bine un intiinflamator...nu ne-ai zis unde pleci in vacanta,mai calatorim si noi cu tine,cu gindul...
Aerlilian distractie placuta la Roma,pacat ca nu vii la firenze,dar poate alta data ![]()
Alexia
tu ce mai faci...ce ne povestesti si noua de minunea ta ! 
Numai bine tuturor...
Hera25 spune:
Ralu felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
As vrea sa te intreb si eu tu erai acum la primul ciclu dupa injectii?
Sau cum?
Eu lunea viitoare fac si a 3 a injectie si ultima. Si cand vad ca acest tratament a dat roade si la alte fete ma incurajeaza.
Va pup.
ralu_t spune:
multumesc fetelor de urari

sa dea DD sa fie bine!
hera, am avut un CM la 79 de zile de la ultima injectie si urmatorul vad ca nu a mai venit!
parca si eu sunt uimita de roadele tratamentului
astept sa vina toamna...cu un bebe
Hera25 spune:
quote:
Originally posted by Hera25
Ralu felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
As vrea sa te intreb si eu tu erai acum la primul ciclu dupa injectii?
Sau cum?
Eu lunea viitoare fac si a 3 a injectie si ultima. Si cand vad ca acest tratament a dat roade si la alte fete ma incurajeaza.
Va pup.
Si am uitat sa te intreb. Tu ai tinut vreun regim in timpul injectiilor? Sau ai inceput sa tii dupa ce ai terminat injectiile cand li s-a dus efectul?
cristy1977 spune:
raluuuuuuuuuu, cat ma bucur, FELICITARI, esti gravi, bravo, in ce zi ai facut testul? am vb. eu azi cu asistenta lui Tutu si mi-a zis sa ma duc pe la ora 14, deci il gasesti acolo, nu mai sta, du-te
bebecris, parerea mea este ca nu avea cum sa se vada nimic la eco in ziua 25, eu zic sa faci un test
aerlilian, eu beau ceai de napraznic in fiecare zi de vreo 2 luni, cate doua cani seara, il prepar cu apa plata si cred ca are efecte: luna asta am ov. in ziua 12 fara sa mai fac pregnyl, sunt tare mandra, dar pe langa el am luat si vitex ![]()
va pup