ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Mai adaug si un link, poate, de interes.

http://www.woomb.org/bom/hormones/index_ro.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Panseluta

Roxanaiuliana

Aerlilian ai sa vezi ca in curind ne anunti ca esti gravi...nu imi amintesc,sotul tau e OK ?
Boo sper ca esti bine...
Ralu
Turturica...
Lucia cit mai stai departe de noi ?

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Liliana ,daca ti-as spune...La un moment dat il banuiam pe el ca ar avea probleme,asta dupa ce am facut o spermograma fara sa respectam zilele de abstinenta...Iesise rau,asa ca l-am indopat cateva luni cu bc.Dragul de el,la urmatoarea spermograma,i-au iesit 3 mil peste limita superioara.Asa ca...nu la el e problema.Si sa dea Dumnezeu ca toate sa fim gravi cat mai curand!Poate week-endul acesta...va fi de bun augur pentru noi.Facem 10 ani de cand ne cunoastem si mi-a facut cadou un weekwnd la Roma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

hello
sincer sunt surprinsa de ce se intampla..........am crezut ca doar eu am aceasta boala de care pana in februarie 2007 nici nu am auzit.Sa va povestesc..........dupa f.f.f.f.f multi ani de dureri insuportabile la CM si f.f.f.f.f multi medici ginecologi "buni de altfel"doar total lipsiti de interes si dupaf.f.f.f.multe tipuri de anticonceptionale ani la rand am ajuns la un medic care mi-a zis altceva decat auzisem pana atuci CHIST DERMOID.Dupa ce am inteles si eu ce e cu aceasta boala,m-am operat clasic binenteles ca cu laparo nu merge aceasta boala.Proaspat trezita din anestezie (f. ametita de altfel) sotul meu imi spune:si nu a fost chist dermoid......... a fost ENDOMETRIOZA DE 7.5 CM" CE E AIA? AM ZIS EU MIC"Ma rog,de atunci au urmat 6 luni tratament cu difpherelin de 11 si dupa ce revine cm aproximativ 6 luni sa ma intorc la medic.zis si facut 5 luni jumate ,in concediu vine cm.....merg la dr.ca doar putem in sfarsit sa facem bebelin........si dr.imi spune :trebuie sa facem inseminare ceea ce am si facut duminica trecuta......la 7 zile mi-am facut test de sarcina dar negativ.dar poate era prea devreme......Ce ziceti oare voi ajunge si eu la fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Ah, Liliana ! ce romantic!!!!
iti doresc un Wend super si cat mai de succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, nu mai am rabdare pana maine
am vazut 2 liniute pe 2 teste clear blue!!!!
am cumparat primul test intr-o doara fiindca aveam niste crampe si eram sigura ca-mi vine, initial ma gandeam ca-l fac maine de dimineata
dupa care m-am mai gandit un pic si mi-am zis ca mai bine-l fac in seara asta, daca-mi vine pana maine si raman cu testul nefacut?
si l-am facut, si am ramas masca!
am anuntat una bucata sot foarte absorbit de meci: crezi ca l-am facut la madrid sau in barcelona?(perioada mea fertila a fost in vacanta, si astea au fost orasele vizitate)
la care el cheaun, desi stia ca ma dusesem sa fac testul zice: ma intrebi cine joaca?
nu! te anunt ca-s gravida. pauza si soc total. l-am scos din casa pana la farmacie sa mai luam 2 teste. am mai facut unul: 2 linii foarte clare, pe celalalt il pastrez pt maine dimineata.
inca nu-mi vine sa cred, ma simt amortita, am momente in care ma bucur si altele in care imi zic: 2 linitute pe testele mele? e real?
am cumparat nospa si utrogestan, sa ma apuc sa iau din seara asta.
oricum, stari specifice sarcinii nu am, nu greturi, nu ameteli, nu sani tensionati, nimic.
maine o sa incerc sa fac o programare la tutu, sper sa reusesc. apropos, stiti cumva daca in saptamana a 6-a se vede ceva la eco? saptamana asta e a 5-a.
in continuare am o serie de nelinisti, cu uterul meu cu coarne, sa nu fie SEU, etc. in fundal totusi ceva imi spune ca o sa fie bine
va pup,ma duc sa ma mai uit la teste, va mai scriu maine, probabil ca o sa fac un bhcg sa fiu eu convinsa
ralu

astept sa vina toamna...cu un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

IoanaTugs multi pupici, fata draga. mi-e foarte dor de tine. ce mai faci?

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

hello
sunt socata........am crezut ca doar eu am boala asta de care pana in februarie nu stiam mai nimic.Sa va povestesc:dupa f.f.f.multi ani de dureri insuportabile la CM,dupa f.f.f.fmulti doctori care imi ziceau ca poate sunt eu sensibila si sa iau AC,am aflat de la un medic la care nu mai fusesem:CHIST DERMOID....au urmat eco peste eco,CA125,inca 5 doctori in final unul dintre ei m-a convins mai tare ca ceilalti....in februarie m-am operat clasic ca doar nu ne puteam permite sa inundam micul bazin cu chistul eventual spart ca e mare 6 cm.Zis si facut doar ca proaspat trezita din anestezie (f.ametita de altfel)sotul meu imi spune:"si nu a fost chist dermoid...a fost ENDOMETRIOZA 7.5 cm"De atunci a urmat Dipherelin de 11.32 6 luni, "dupa care pot face bebelin fara probleme".Doar ca dupa 6 luni cand reapare CM dl.dr.imi spune TREBUIE INSEMINARE NU NE PERMITEM SA PIERDEM NICI O OVULATIE........am fost tare necajita dar zis si facut duminica trecuta (noi ne dorim tare tare un bebelin)Acum sunt in asteptare.O farmacista mi-a zis ca pot face test BARZA GOLD la 7 zile de la inseminare dar a iesit negativ.(poate era mult prea devreme)Mi-am luat sure check dar nu am curajul sa il fac inca........Oare cat sa mai astept ca in fiecare dimineata ma trezesc cu acest gand....Am aflat de la o prietena graviduta ca i s-a colorat urina.......am ajuns sa ma uit toata ziua ca o nebuna....sa vad oare nu e mai colorata?nici macar nu stiu cat de colorata dar ma uit da de,da de.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu ,ar fi extraordinar sa fie!!!Tinem pumnii stransi!Mie Barcelona nu mi-a adus decat o otita in vara asta.Poate a fost la tine cu noroc.Cred ca ar trebui sa se vada ceva si la 6 saptamani dar cel mai sigur probabil la 8...Dar cine sa aiba rabdare atata timp?Oricum,repeta testul si da-ne de stire!
Panseluta , si eu sper sa fie un weekend romantic,mai ales ca imi doream tare mult sa vad Roma,pentru ca dupa ce am vazut Parisul in primavara,am afirmat ca mai mult de atat nu se poate,ca nimic nu-mi va mai placea mai mult.Poate imi schimb parerea...Poate concep un bebe acolo si atunci chiar ca Roma va deveni cel mai frumos loc din lumea asta.Va pup pe toate cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

ralu_t iti multumesc pt sfaturile scris......

in ceea ce priveste doctori am fost la 7 inainte de a ajunge la Tirlea care a fost singura sa-mi spuna ca ea cred ca am endometrioza, iar in urma eco transvaginale facuta la herghelegiu mi-a spus ca am un chist endometriozic (el sfatuindu-ma sa ma operez), dar doctora vrea sa incercam mai inati cu tratament. cei 7 doctori inaintea ei sunt niste incompetenti dupa parerea mea (altfel nu am cum sa le spun)care nu au fost in stare sa-si dea seama, toti imi spuneau ca am un chist de 3 cm (sa nu mai spun ca primul doctor mi-a spus ca am chist de 6 cm) si-mi dadeau AC. iar eu aveam in fiecare luna niste dureri groaznice la CM.

deocamdata fac tratamentul asta si dupa aceea voi vedea daca tb sa ma operez sau nu. stiu doar ca nu vreau sa ma mai doara burta cand imi vine CM.

Mergi la inceput