Cu pampers la gradi pt somnul de pranz?

Luni e prima zi de gradi - grupa mica.
Ea acasa la somnul de pranz poarta inca pampers, pentru ca, pan asa adoarma, bea mult ceai si face pipi in somn.
Intrebare: Luni la gradi ii pun pampers in ghiozdanel pentru somn?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Raspunsuri

monica-elizabet spune:
banuiesc ca o sa fie la gradi dulapioare si o sa aibe unul numai pentru ea... ii poti pune acolo mai multi pampersi sa nu mai ai grija asta in fiecare zi
bafta!
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

cris1iana spune:
incearca sa o dezveti de pampers!daca merge la gradinita presupun ca are peste 3 ani si deja e fetita mare...cand or sa vada ceilalti copii ca i se pune pampers vor rade de ea,considerand-o bebelus (multi dintre ei au acasa frati/surori mai mici care au pampers si asociaza pampersul cu bebe)
cine crezi ca ii va pune pampers? in fisa postului educatoarei nu scrie asa ceva iar din cate stiu la gradinitele de stat nu se accepta copilasi care nu au deprinderile formate
iar daca te bazezi pe ingrijitoare, gandeste-te ca sunt vreo 20-25 de copii de schimbat pt somn..cum ar fi sa vina toti cu pampers?in plus..de obicei o ingrijitoare se ocupa de 2 grupe.
cred ca solutia este sa nu mai bea mult chiar inainte de somn, si sa fie invatata sa mearga la toaleta mereu inainte de culcare.
mult succes indiferent de hotararea luata!!

Anculina spune:
Am dezvatat-o de pampers, era vorba de somnul de pranz cand risc sa stea 2-3 ore uda la spate si sa faca alte complicatii, de frica ca o sa rada niste pici prost-educati de ea. Si nu vad de ce ar fi 25-30 de copii de schimbat, ca ea se dezbraca si se imbraca singura, picii aia care rad nu fac asta? Inseamna ca ar avea si ea de sa rada daca asa as invata-o...

dora78 spune:
quote:
Originally posted by Anculina
o sa rada niste pici prost-educati de ea
Brrrrrrr!!! hai ca asta e buna...De un' si pana un' "prost educati"????? Nu mai zic mai multe... desi as avea ce sa spun la asemenea replica... mai bine tac.
Dora, mami de

Quod non potest diabolus, mulier vincit!

A_Iulia spune:
Pune-i pampers si pune-i si schimburi.
Atrage-le atentia luni ca pot sa apara probleme, asa ca ori o sa-i puna pampersul ori sa o urmareasca si sa nu o lase uda.
Adina + Olivia Q1.04

A_Iulia spune:
Iar chestiunea cu rasul copiilor exista si e chiar motivanta: uite-asa am scapat noi si de carucior, si de carat biberoane la gradinita...tot raul inspre bine.
Adina + Olivia Q1.04

julyjuly spune:
daca e gradi privata,cu siguranta o sa se bucure si educatoarea ca aduci pampers...la gradi de stat stiu ca nu primesc copiii care inca au probleme cu pipi (ca sa nu mai vorbim de kk), dar e bine sa te pregatesti ca mai bine insisti putin la educatoare/ingrijitoare vis-a-vis de copilul tau, decat sa stea 2 ore ud doar pentru ca gradinita are reguli stricte...si ce-i cu chestia asta ca rid alti copii de el...dar dar nu or fi toti super avansati si doar fetita ta cu pampers ?
nu cred ca vei renunta sa-i pui pampers la pachet doar la ideea ca alti copii ar ride...educatoarea e acolo sa educe...atit pe ne-educati, cat si pe fetita ta...asa ca succes !
al nostru mai face in pat si are mereu scutece pregatite la dulapior la gradi, deci pe perioada somnului vreau sa cred ca fetele de acolo ii pun mereu pampers (noi nu avem inca 3 ani).

anya spune:
La gradinitele de stat nu se primesc copii care mai folosesc pampers. E adevarat ca mai pot fi "accidente" - si baiatul meu a avut vre-o trei pisu in pat la gradi/ an de grupa mica - dar de la o intamplare pana la frecventa...
Cat despre felul copiilor de a fi...ei pun la suflet orice rautate si daca putem sa ii ferim e cel mai bine. Baiatul meu are un tricou cu Sooby (personaj pe care il indrageste) si pt ca cineva i-a zis ceva la gradi - a refuzat sa mai poarte acel tricou. Nu a contat nici-un argument pe care i l-am adus.

Anculina spune:
E la stat, la Pisicile Aristocrate si i-am dus 5 pampersi pe care i-am pus in dulapiorul ei sa aiba pentru fiecare zi a saptamanii si ingrijitoarea a spus ca ii va pune la pranz si chiar i-a pus.
In prima zi nu a facut nici o picatura, in a doua zi a facut un pic.
Ideea e ca e gradi de stat si a primit pampers, conteaza cum pui problema.
In schimb sunt f incantata ca a facut kaka la gradi la wc. Kiar din prima zi! Nu mi-a venit sa cred!

monica-elizabet spune:
bravo anculina, ai fetitza mare, in curand o sa scapai de tot de pampers daca deja a facut kk la wc.
cum a fost a plans sau s-a obisnuit repejor in colectiv?
bafta la gradi
ps si te mai asteptam la rahoviste
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri