Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
luciaro spune:
Wow...Ingeras...sa dea DD sa fie bine, asa cum iti doresti! Se inmultesc mamicile de fulguleti care vor avea din nou burtica?
In alta ordine de idei, Aka, multumesc pt parola!
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban
luciaro spune:
Hellooooooo, dar nu e nimeni pe aici? Cand aveam si eu chef de vorba...
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a X-a
Poze Serban
Laura13 spune:
fug la somn sunt rupta, am citit pe diagonala, revin maine cu rasp. dar:
DIA!!!!! sa fii snatoasa, fericita, sa te bucuri de minunata ta familie!!!! te imbratiseztare tare!
si
dianocica nici un jap-jap mie, jap-jap tie. pai eu urlu aici ca vreau jucarii de la ikea, platesc si comision la nevoie (desi ideea de a face cumparaturi pe banii altora mie mi se pare f fun) si tu ma ignori????????????? las' ca apelez eu la alta bucuresteanca in alta ordine de idei......te anunt maine pe mess.....daca sunt mai bine sau nu, maine sper sa aflu.....hai ca te-am bagat in ceata
somnic usor.....maine promit solemn sa scriu mai mult si sa rasp pe unde stiu
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
ingerasa felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos!
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dia1609 spune:
multumesc minunatelor pt urari!
nu pot sa zic ca sarbatorim la greu, doar asa un tortuletz si berica, dar sunt deja ruuuupta ... se pare ca nu mai tin la nopti nedormite, ca aseara am fost la concert Paco de Lucia (surpriza de la sot) si am stat pana la 3 noaptea (de la ora 23), pe Oana am lasat-o dormind cu maica-mea de planton (dar nu s-a trezit deloc) ... si ca niciodata, Oana s-a trezit la ora 4 sa manance, si la 7 jum tot sa manance si la ora 8 jum definitiv... si ea de obicei dormea pana la 9 jum - 10 dimineata cu o trezire la 7 pt papa ... dar, se pare ca dieta asta pt diaree a cam dat-o peste cap, nu o satura meniul dietetic, ca de o sapt de cand il tinem, s-a trezit pt papa noapte de noapte ... si evident, cand aveam si noi nevoie de somn ca am stat pana la 3, s-a trezit ea de 2 ori - deh, legile lui murphy ... dar, una peste alta, am avut o zi minunata, am petrecut-o in mare parte in 3 si am avut ocazia sa-mi dau seama din nou ce fericita sunt ca am asa o familie minunata, ca ne iubim, ca Oana e absolut minunata, ca in fond numai asta conteaza (nu ca altele mi-ar lipsi, ca slava domnului, suntem sanatosi, suntem impreuna, suntem realizati si nu traim in saracie)... na, gata, ma duc sa ca o iau pe aratura pe uscat ... deci, poftiti de serviti o felie de tort, o bere rece sau un vin bun, care cum doriti
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dianocica spune:
quote:ba jap jap tie! ca io am zis ca fac cumparaturi pt iasi. da' tu neatenta cum te stiu....bineinteles ca nici n ai vazut...ca deh, citeai pe diagonala...[omulet cu ochii-ncrucisati..] si te-am lasat o data...m-am facut ca ploua...am zis ca poate n-ai citit cu atentie...da' de unde...tu nu citesei deloc..moooa...scot io bata acum.. ...ca vad ca de frica biciului nu mai sti...si maine dimineata sa te prezinti cu lista pt ikea, da? ...repede, pana nu ma nervozez...
Originally posted by Laura13
dianocica nici un jap-jap mie, jap-jap tie. pai eu urlu aici ca vreau jucarii de la ikea, platesc si comision la nevoie (desi ideea de a face cumparaturi pe banii altora mie mi se pare f fun) si tu ma ignori????????????? las' ca apelez eu la alta bucuresteanca in alta ordine de idei......te anunt maine pe mess.....daca sunt mai bine sau nu, maine sper sa aflu.....hai ca te-am bagat in ceata
diana si david 03.12.06
asiza spune:
Sal'tare-n miez de noapte!!!
Dia si Deea!!! Sa fiti iubite!
Ingerasa, Doamne ajuta sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoaras si un bb sanatos! Sa ne tii la curent cu ce zice Tutunaru!
Am sosit si noi de la Sibiu, un oras tare drag sufletului meu! A fost super...de cand cu culturalismul asta, orasul e si mai minunat!!! Ktrinel trebuie sa vii si tu!!! Te vei reindragosti de minunatul oras!!!!
Mi-am vizitat si bunicuta, iar intalnirea cu micutza Alessia si mama ei a fost delicioasa!!! Alessia e asa finutza si dragutza, la fel ca Adina, de altfel...Am vizitat si salonul Adinei,un loc foarte placut unde te poti lasa rasfatata la coafor, cosmetica si manichiura! Daca ajungeti prin Sibiu, fetelor, nu-l ratati! Data viitoare imi fac o programare, Adina, desi si azi mi-ar fi prins bine un machiaj la fatza mea obosita! Poze Sibiu
Ktrinel, nu rata pozele, imaginile sunt cu dedicatie speciala pentru tine! ...
Va pup ca-s rupta...mai citesc maine ce si cum s-a mai intamplat p-acilea!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Teutz spune:
Hop si eu la ore tarzii din noapte, ca de obicei!
La multi ani DIA!
La multi ani DEEA!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla
Sara Maria de Kikineata
Zara de Sbogdana
Maya Maria de Ingeras
Andrei de M_monique
Alessia de Flore
Raluca, cred ca ar fi mai bine sa mergi la doctor, sa vezi ce e cu durerea aia la san. Sanatate multa si Adinutzu mic!
Bebinuta, multa sanatate Adei!
Saryta, pupam fetele frumoase!
Luciaro, felicitari pentru mersul de-a busilea si pentru ridicatul in picioare!
Ingeras si tu??? Bravooo! Sa dea DD sa fie asa cum iti doresti, sa fii sanatoasa si tu si bebe! Te intalnesti cu Madaluta la odisee... din nou. Ce frumos!!!
M-am delectat cu pozici superbe cu flacaii Mihaita si Serban, care seamana foarte bine cu mamicile lor, cu scumpetea de Julia, cu frumosii Denis si Alessia si cu imagini super din Sibiu!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Kokorina, Kikineata, Desiree, Ruxandra, Aka, Flore, Anateo, Ralumat, Alexandra, Auras, ce mai faceti fetelor? Pe unde umblati, de nu ne mai dati nici un semn? Sper ca sunteti bine si voi si cei dragi voua!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
desiree spune:
desiree octavian si a revenit cu pofta de mancare?
diana si david 03.12.06
[/quote]
..multumim de intrebare!!! NU ! sambata dimneata am ajuns la Budimex cu febra 39...rezultatul: stomatita acuta in gurita...un fel de micoza are limbutza sabulara ( alba, plina de pustule albicioase)...de la antibiotice multe spune doctora..si putin de tot rosu in gat care putea fi chiar si efectul ciupercutzei buclucashe...deci tratam cu glicerina cu nistatin si anestezina si spalaturi cu bicarbonat de sodiu+ nurofen si panadol pt rosu..thank god..una care nu a scris antibiotice pe reteta..imi venea sa o pup! De ce raceste copilul meu alaptat, imunizat,voinic, neinfofolit? Shineva sa imi traga un pumn in cap, please!
deci nu mananca absolut nimic! doar azi de dimineata am reusit sa ii strecor cu bibe putina banana+branzica calcica+ o piersica si cateva firimituri de paine cand papam noi si cam atat de cateva zile incoace! NU poate manca pt ca il ustura guritza din cauza stomatitei!
..VOTEZ "MINUNATELE" !!!
Miro,eu sunt de acord cu tine da fac exact invers! Sunt convinsa ca de cand Octavian doarme in pat cu NOI DOI, cauza trezirilor lui imputinate este pt ca are tz langa nas!Si o apuca singur noaptea, trage cat are chef apoi imi intoarce fundul si baga somn 2-3-4 chiar si record de 5 ore dormite langa mine! Asta nu se intampla in patutul lui! MA MIROASE, STIE EXACT UNDE E TZ CHIAR DACA NU E LIPIT DE MINE!
Evident ca viata intima nu trebuie pusa pe locul doi in nici un caz, dar eu aman momentul dez-radacinarii copilului de "patul conjugal" si "tzatza atotlinistitoare" pana in momentul cand voi putea sa ma inteleg cu el macar un pic..TREBUIE sa doarma in camera lui, fara discutie! Chiar de va trebui sa dorm cu el la el IN PAT in prima faza!
Poate ca acum cat e inca bebelus ARE NEVOIE sa fie langa mine, daca se simte singur, daca e bolnavior..dar mai tarziu "micul santajist" care a devenit va trebui sa invete niste reguli...cu vorba buna, nu cred ca pot aplica metode barbare de dezvatare!
Un sfat daca imi permiti: nu mai lua personal nimic de pe acest forum..iar daca postarea cuiva te deranjeaza..foloseste cu incredere SCROLL..eu am invatat sa il folosesc cu succes!Nu poti compara niciodata o prietenie virtuala cu una reala!
DIA, La multi ani !!! Sa fii fericita!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!