Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
maine e ziua de schimbat semnatura..dar., hai sa incepem saptamana cu bine...vad ca si ramo si BB yasmi au facut la fel..:):)
suntem uriasi..si mai avem putin de stat in butica lu' mamica..:):)
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
Victo spune:
Oh..RGE mama, de cand ma plang eu de dureri de coaste....he he..de vreo luna!!!!!!!!!!!!!!!
efectiv simt ca mi le-a fisurat..ma dor tot timpul..doar in partea din dreapta sus, insa. o sa il intreb si pe dr dc e normal asa ceva..
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
RGE spune:
VICTO la mine ieri au inceput dar e super groaznic de stat in pat nici nu se pune problema..la mine sunt in partea stanga...
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..eu simt ca si cand ar fi fost mutate de la locul lor....la dr de abia pe 8 octombrie ajung ...pana atunci Dumnezeu cu mila...tu ai luat ceva??...sau ai gasit vreun remediu??...ma gandesc cu groaza pentru la noapte
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
Roxy si pe mine ma doare spatele,mai ales in dreptul coastelor simt ca mi se desfac.De intors noaptea nu mai vb...e un cosmar.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
Rge, Victo si pe mine ma dor ... oricum marimea uterului e cam la fel.. daca nu mai mare in cazul meu, dar cred ca nu le simt asa de tare din cauza ca iau multe medicamente de relaxare, antispastice si tocolitice! Oricum eu pe spate nu pot sa stau decat pe laterale!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
RGE, nu, nu am luat nimic..le suport asa..
de dormit eu dorm pe o perna, dar nu aceea de pe net.mi-a tirmis cumnata-mea..e in forma literei U...iar eu ma bag in ea, adica funudl imi vine la baza literei, astfel ca pe ambele parti am perna..si cd ma intorc nu e asa greu. doar ca sunt izolata de tati, va dati seama.
pussi, si al meu e cu invelitul..ba mai imi pune si patura supliment..insa nu o suport..caci transipiram chiar si cd era frig in casa..si caldura ioc.
bebe meu dupa ce acu vreo 2 - 3 zile a hibernat..acu nu mai poate de cat scandal face in burtica..:)
anca, si eu am avut intr-o zi ameteli..asa m-am speriat, ca am stat in pat juma de zi..:):)
no, acu chiar ca plec la cumparaturi..ca iar tre sa vina oamenii aia cu centrala, s ao termine de reparat..ca acum mai nou cd dau drumul la apa calda imi incalzeste si caloriferele..bine, iarna nu ma supar..dar la vara nu cred ca e placut..si macar s ao stim reparata..pana acu ne-au luat vreo 5 mil..sa vedem azi cat ne mai costa...
33+ piticul Stefanut
AMR 7 SAPT
dany2007 spune:
darleena tocmai am vb cu sotul prietenei mele despre Caritas. Mi-a spus ca in rezerve stau pacientele romance.In saloane stau in deosebi tigancile care sunt in nr mai mare decat in alte spitale. El spune ca sectia de nou-nscuti arata bine...vad eu sapt asta.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ellis spune:
Buna dimineata!
Am terminat si noi curatenia, ami am vreo 3 zile de spalat rufe si gata.
am intrat in saptamana 31, dar nu pun AMR ca mi-e frica, parca e prea aproape. fata mea a avut vreo 2 zile in care a fost cumintica si somnoroasa.
De dureri...nu mai zic..ma doare fundul, ma dor oasele bazinului- care troznesc noaptea de parca se rup, iar de 2 zile ma or genunchii si ii am fff umflati...cred ca din cauza greutatii...ce ma fac pana-n noiembrie?!
Ellis30+
pussi spune:
dany2007 sa le purtati sanatosi! Mi-au placut foarte mult caciulitele haioase pe care le-ai luat si botoseii! Sunt deosebite1 Imi dai idei
bb Frumoasa fetita O inveti de acum cu fardurile? Sa treaca cu bine inca o luan si dupa cand vrea DD!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!