Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Buna tuturor, abia am reusit sa intru pe forum... profitam si noi de weekend si de musafiri! :)
Irina_stef, La multi ani!!
Acum imi dau seama ca bblusii tai o sa fie apropiati ca aniversare de tine. Va doresc tuturor multa sanatate, tie nastere usoara si aspteptam vesti de la tine!!
33+
Victo spune:
erika..fa-ma babeta..fa-ma cum vrei tu, dar mi se pare imposibil sa nu simti ca ai un bebe decat la 37 de sapt. aboslut imposibil.
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
Victo spune:
hello
noi am fost prin plimbari ieri si azi...
acu tre sa fac ceva de mancare..ca unde sa mananci in oras, ca omu meu daca pierde vreo cursa de formula 1 moare, nu altceva!!!!
asa ca azi...prostii..anume cartofi prajiti..si coca cola!!! si ciocolata amaruie...
va rog, nu luati exemplu..;)
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
dany2007 spune:
Multumim burtici pentru aprecieri si felicitari si va .
Noi acum am ajuns acasa,am facut ceva cuparaturi dar sunt franta de picioare.Am fost la "naiba in praznic unde a intarcat mutu iapa"...stiti pe unde am ajuns? prin complexul Europa de la Colentina. Nu pot sa va spun ce am putut gasi printre tarabele acelea...fac poze si va arat mai tarziu.
sheri -mai stai si tu locului cu vopsitul tau ...mi-ai dat fiori cand am citit.
Ma duc sa dau un mic atac la frigider sa vad ce gasesc bun.
Dana 27+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
pussi spune:
irina! LA MULTI SI FERICITI ANI!!!
dany sa le folositi sanatosi ... asteptam pozici!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Gata am aterizat si noi acasa....am fost cu tati sa joace tenis si noi in timpul asta am stat la terasa ,la un suc si o salata dupa care am plecat sa mancam o shaorma
VVoi aveti ameteli?
Pe mine acum m-au luat si a trebui sa ma asez ca ma impleticeam.
Irina LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
loub_erika spune:
mama....ancadragoman,mi-ai facut o pofta cu shaorma ta... ,maine ma duc sa imi cumpar si eu ingredientele ca sa imi fac una mareeee acasa..,super abia astept!!!
Irina,LA MULTI ANI!!!!
In seara asta sotul e bucatar ,pregateste Paella,mmmm o mancare cu orez si creveti...cu sos curry!
31+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
ancadragoman spune:
Naca acum si tu mi-ai facut mie pofta
Fetelor la voi bb se agita rau in burtica sau miscarile lui sunt diferite fata de saptamanile trecute?
anca 32+
Maria
poze
AMR 8 saptamani
loub_erika spune:
pussi,m-ai facut sa rad cu,caracterizarea ta..graviduta cu acte in regula..,chiar ca e calumea...,mersi,problema e noaptea cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta...,imi ia o gramada de timp...,usor usor...,dar reusim pana la urma!!
31+ Angelina
loub_erika spune:
eu o simt mai rar ca inainte,adica de vre-o 4 ori pe zi...,dar uneori imi trage cate una...,de uit cum ma cheama,alteori mi se misca toata burta cu ea....si uneori.. simt talpa...,atunci imi place mult...,ca e asa de mica...,sta cu picioarele pe tavan !
31+ Angelina