Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2
Raspunsuri - Pagina 4
dordia2000 spune:
Aida....cu Dumnezeu inainte. Va poop si fiti curajoase!!!
Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
aidaciolac spune:
Fetelor am ajuns acasa.
Pe drum ne-au sunat sa ne spuna rezultatul.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit nimic modificat sau ingrijorator.
Aveti idee cat suntem de fericiti?
Va multumim si va ca ati fost alaturi de noi si ne-ati adus noroc!
Ma duc sa descarc matza mica din masina (doarme si daca o iau in brate sa o bag in casa se trezeste). Si a fost o cumintica si o desteapta si a stat in pozitia in care au spus ei ... si a fost fericita si ea ... si tot drumul ne-am harjonit si ne-am jucat (mai erau 10 km pana in Timisoara cand a adormit).
Intru mai tarziu sa va mai povestesc.
Va
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
roxa_r spune:
Doamne ajuta!!!!!
Va pupam si ne bucuram muuuult muuult!!!
Toata ziua am stat cu forumul deschis sa aflu ceva de voi.
Doamne sunt fericita ca ati scapat!
Va pupam si ne vedem sapt viitoare!
aidaciolac spune:
Draga Roxa inca mai imi tremura vocea.
Of , cand a sunat doctorul de la PET mi-a stat inima in loc (eu nu stiu ungureste , doar cateva cuvinte). Cand am auzit ca sotul incepe sa intrebe de segmentele cu foste probleme mi-am dat seama ca rezultatul este bun.
Laci nici nu mai putea sa vorbeasca cu mine sa-mi dea vestea cea buna.
L-a sunat pe prof Kalman si era foarte fericit. Laci a zis ca nu poate descrie cum i se schimbase vocea. Era fericit. Emma reprezinta o parte din munca lui. El ne-a dat ultimul sansa de a trai.
Stii ce a cerut Emma in schimbul statului la PET fara anestezie? O inghetata de ciocolata la cornet
Draga mea , ma gandesc la voi si stiu ca si voi veti reveni cu vesti bune. Va -am si un 'chau' lu' Stefi. Mai stie sa latre?
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
principe spune:
BRAVO!!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ina78 spune:
Super Aida...
Numai vesti bune azi. Ne bucuram - toti tri - nespus pentru voi. Va pupam si asteptam cheful pe malul marii... sau unde vrei tu. Ai zis ca urmeaza o vacanta.
eu - Ina
- puiutul meu
roxa_r spune:
Doamne eu asa m-am bucurat!
Cand vad copii care scapa, si mai ales daca ii cunosc, parca nu mi se mai pare atat de greu!
Parca viata e mai frumoasa!
Atunci stiu ca si Stefi are sanse, ca exista tratamente bune si pt boala asta afurisita.
:)
Stefi mai stie cu siguranta cum sa faca ham ham
In mod sigur o va intampina asa miercuri sau joi pe Emma
:)
Maine mergem si noi la cluj la eco cecrvical, l-am amanat pt ca Stefi a fost racita.
Sper sa iasa bine...
Sunt cam stresata, dar trece si ziua de maine cumva
Va pupam si va dorim multi multi ani imnpreuna cu un copil sanatos tun!
aidaciolac spune:
Eco va iesi bine o sa vezi.
Tu stii cum e cu boala asta , ca frica nu trece toata viata.
La telefon , au tinut sa ne precizeze ca rezultatul asta nu e pe toata viata si ca trebuie controlata periodic.
Dupa cat timp trebuie iar dusa inca nu stiu. Profesorul a zis ca trebuie sa se mai gandeasca.
Am sunat-o pe doctorita lu' Emma. Mai , femeia asta cat poate sa fie de OM si sa iubeasca copii , avand in vedere ca ea nu are. Am sunat-o si nu a raspuns , dupa 10 minute a sunat ea si nu am auzit , dupa am sunat eu si ea iar nu a fost pe faza. In final a sunat ea si era deja fericita , stia ca daca o sun am vesti bune. Vai cum radea ... , nici nu avea cuvinte.
Eu ii datorez foarte multe. Mai rar un doctor care sa se ocupe si de mama...
Va am si sa veniti cu vesti bune.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
Nicoleta spune:
Aida, nici nu stii cat ma bucur pentru voi! Sunt extraordinare vestile pe care ni le-ai dat! Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine si de acum inainte!
Nicoleta
camelia_daniela spune:
Aida, ma bucur foarte mult pentru voi! Sanatate multa Emmei si sa dea Dumnezeu ca de acum incolo sa nu mai aveti probleme!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit