Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Emma, mata mica, asa emotii ai dat tu zilele astea unei gravide... Nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi rupt, insa acum ma bucur teribil ca este asa si nu altfel!
Sanatate!!!

Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

uraaaaaaaaaaaaa! bine ca e doar atat!

pup mitza mica sa ii treaca repede, sa nu o mai doara si sa fie sanatoasa!

mama, ce emotzii am avut...

Aida, habar n-ai cum te astept mai fata draga! Hai repede acasa, cu mitza!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Bine ca e doar rupt...am zis eu ca de la manele vi se trage.
pup mata schioapa!

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bravo, vestea e foarte buna! Haideti fetelor acasa! Si chiar asa, aici nu si-a dat nimeni seama ca e rupt?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor dragelor si pe toate si mii de multumiri!

O singura persoana a zis de Emma ca "are buba la os" , dar fiind prea mica nu am dat 100% crezare (promit sa ma indrept).

Deci ... ne-am intalnit cu profu' care a vrut imediat sa o consulte si a vazut unde e problema. Imediat ne-a facut programare la eco si a venit cu noi ca sa vada cu ochii lui.
La eco printre lacrimi si urlete au observat ca osul nu are continuitate. La picior sunt 2 oase: unul gros si unul subtire. Cel subtire era o idee deplasat (foarte foarte putin). La eco de luni nu avea cum sa vada ca osul e rupt pt ca sigur nu era deplasat , iar ce a vazut doctorul luni (2mm) este putin lichid care s-a scurs din os.

Asa ca imediat am fugit sa faca poze la os ... a reiesit clar ca este rupt.
Laci imediat a zis lu' profu' :"prin ce trebuie sa treaca omul ca sa ajunga sa se bucure ca copilul are piciorul rupt" La care profu':"mi-as rupe eu piciorul , dar sa stiu ca Emma e bine"
(Emma i-a cazut cu tronc si a placut-o din prima clipa)

Asa ca ne-a dus la pus piciorul in gips ... alte urlete si alte vaicareli ... , iar noi bine dispusi din cauza tragediei la care ne gandeam.

Pana sa aiba Emma piciorul in gips se tot fataia de colo colo , iar profu' dupa ea si ii mai dadea un pusi pe crestet ... , iar in masina printre zambete smecheresti Emma ma intreaba:"da' ce se tot tinea profesorul dupa mine si ma tot pupa?"

Of , of ce inseamna sa ajungi sa te sperii si de umbra ta
Am tinut kupila aproape o saptamana cu piciorul rupt ...

Va imbratisez din suflet si va doresc tot ce va doriti
la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bine ati venit acasa aida
mai da nu s-a umflat sau alte chestii...ca altfel poate-ti dadeai seama mai usor...Doamne ajuta ca e "doar atat"
si cat trebuie sa stea cu el in ghips?
sanatate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida bine ati venit acasa.
A avut vreo idee prof de ce s-a rupt?
"Bine" ca e daor atat si nu-i ceva mult mai grav.
Pupici matzei si multa putere tie pt tot ce va urma.
Tu stii ca DD ii incearca doar pe cei ce-i iubeste, nu-i asa.

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

O singura persoana a zis de Emma ca "are buba la os" , dar fiind prea mica nu am dat 100% crezare (promit sa ma indrept).

Deci ... ne-am intalnit cu profu' care a vrut imediat sa o consulte si a vazut unde e problema. Imediat ne-a facut programare la eco si a venit cu noi ca sa vada cu ochii lui.
La eco printre lacrimi si urlete au observat ca osul nu are continuitate. La picior sunt 2 oase: unul gros si unul subtire. Cel subtire era o idee deplasat (foarte foarte putin). La eco de luni nu avea cum sa vada ca osul e rupt pt ca sigur nu era deplasat , iar ce a vazut doctorul luni (2mm) este putin lichid care s-a scurs din os.

Laci imediat a zis lu' profu' :"prin ce trebuie sa treaca omul ca sa ajunga sa se bucure ca copilul are piciorul rupt" La care profu':"mi-as rupe eu piciorul , dar sa stiu ca Emma e bine"

Asa ca ne-a dus la pus piciorul in gips ... alte urlete si alte vaicareli ... , iar noi bine dispusi din cauza tragediei la care ne gandeam.

Pana sa aiba Emma piciorul in gips se tot fataia de colo colo , iar profu' dupa ea si ii mai dadea un pusi pe crestet ... , iar in masina printre zambete smecheresti Emma ma intreaba:"da' ce se tot tinea profesorul dupa mine si ma tot pupa?"

la toate!

Aida

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Numai bine lui Emma,de-abia acum am citit tot ce s-a intamplat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Recuperare rapida matisoarei tale!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput