Emma - 4,8 ani are nevoie de ajutor 2
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Emma, mata mica, asa emotii ai dat tu zilele astea unei gravide... Nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi rupt, insa acum ma bucur teribil ca este asa si nu altfel!
Sanatate!!!
Nicoleta 20 plus si Stefan (27.01.2003)
Brigit spune:
uraaaaaaaaaaaaa! bine ca e doar atat!
pup mitza mica sa ii treaca repede, sa nu o mai doara si sa fie sanatoasa!
mama, ce emotzii am avut...
Aida, habar n-ai cum te astept mai fata draga! Hai repede acasa, cu mitza!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
principe spune:
Bine ca e doar rupt...am zis eu ca de la manele vi se trage.
pup mata schioapa!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
A_Iulia spune:
Bravo, vestea e foarte buna! Haideti fetelor acasa! Si chiar asa, aici nu si-a dat nimeni seama ca e rupt?
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Fetelor dragelor si pe toate si mii de multumiri!
O singura persoana a zis de Emma ca "are buba la os" , dar fiind prea mica nu am dat 100% crezare (promit sa ma indrept).
Deci ... ne-am intalnit cu profu' care a vrut imediat sa o consulte si a vazut unde e problema. Imediat ne-a facut programare la eco si a venit cu noi ca sa vada cu ochii lui.
La eco printre lacrimi si urlete au observat ca osul nu are continuitate. La picior sunt 2 oase: unul gros si unul subtire. Cel subtire era o idee deplasat (foarte foarte putin). La eco de luni nu avea cum sa vada ca osul e rupt pt ca sigur nu era deplasat , iar ce a vazut doctorul luni (2mm) este putin lichid care s-a scurs din os.
Asa ca imediat am fugit sa faca poze la os ... a reiesit clar ca este rupt.
Laci imediat a zis lu' profu' :"prin ce trebuie sa treaca omul ca sa ajunga sa se bucure ca copilul are piciorul rupt" La care profu':"mi-as rupe eu piciorul , dar sa stiu ca Emma e bine"
(Emma i-a cazut cu tronc si a placut-o din prima clipa)
Asa ca ne-a dus la pus piciorul in gips ... alte urlete si alte vaicareli ... , iar noi bine dispusi din cauza tragediei la care ne gandeam.
Pana sa aiba Emma piciorul in gips se tot fataia de colo colo , iar profu' dupa ea si ii mai dadea un pusi pe crestet ... , iar in masina printre zambete smecheresti Emma ma intreaba:"da' ce se tot tinea profesorul dupa mine si ma tot pupa?"
Of , of ce inseamna sa ajungi sa te sperii si de umbra ta
Am tinut kupila aproape o saptamana cu piciorul rupt ...
Va imbratisez din suflet si va doresc tot ce va doriti
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
bine ati venit acasa aida
mai da nu s-a umflat sau alte chestii...ca altfel poate-ti dadeai seama mai usor...Doamne ajuta ca e "doar atat"
si cat trebuie sa stea cu el in ghips?
sanatate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Aida bine ati venit acasa.
A avut vreo idee prof de ce s-a rupt?
"Bine" ca e daor atat si nu-i ceva mult mai grav.
Pupici matzei si multa putere tie pt tot ce va urma.
Tu stii ca DD ii incearca doar pe cei ce-i iubeste, nu-i asa.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
O singura persoana a zis de Emma ca "are buba la os" , dar fiind prea mica nu am dat 100% crezare (promit sa ma indrept).
Deci ... ne-am intalnit cu profu' care a vrut imediat sa o consulte si a vazut unde e problema. Imediat ne-a facut programare la eco si a venit cu noi ca sa vada cu ochii lui.
La eco printre lacrimi si urlete au observat ca osul nu are continuitate. La picior sunt 2 oase: unul gros si unul subtire. Cel subtire era o idee deplasat (foarte foarte putin). La eco de luni nu avea cum sa vada ca osul e rupt pt ca sigur nu era deplasat , iar ce a vazut doctorul luni (2mm) este putin lichid care s-a scurs din os.
Laci imediat a zis lu' profu' :"prin ce trebuie sa treaca omul ca sa ajunga sa se bucure ca copilul are piciorul rupt" La care profu':"mi-as rupe eu piciorul , dar sa stiu ca Emma e bine"
Asa ca ne-a dus la pus piciorul in gips ... alte urlete si alte vaicareli ... , iar noi bine dispusi din cauza tragediei la care ne gandeam.
Pana sa aiba Emma piciorul in gips se tot fataia de colo colo , iar profu' dupa ea si ii mai dadea un pusi pe crestet ... , iar in masina printre zambete smecheresti Emma ma intreaba:"da' ce se tot tinea profesorul dupa mine si ma tot pupa?"
la toate!
Aida
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
iahim spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Numai bine lui Emma,de-abia acum am citit tot ce s-a intamplat!!!