singura si neanteleasa de nimeni
Raspunsuri - Pagina 2
oana1177 spune:
Nicole,
vad ca stati in Belgia; dupa cum ai vazut, si eu sunt prin zona :)) ; in ce parte a Belgiei locuiti, flamanda sau francofona? eu stau in zona francofona si ne-am casatorit aici in 2005; e adevarat ca sotul meu, desi roman de origine, este cetatean belgian si deci pt el n-au fost nevoie de multe acte; insa, pt mine a fost complicat si ambasada nu ne-a "ajutat" prea mult pt ca functionarul peste care am dat noi "vroia" neaparat sa facem casatoria in Rom.
Dar, cei de la comuna ne-au spus mai mult decat clar de ce acte avem nevoie si s-a rezolvat; cu alergatura in Rom, dar totul n-a durat mai mult de o sapt pt "finalizarea" dosarului
Deci, daca te intereseaza, imi poti scrie pe privat sau chiar aici si iti spun de ce am avut nevoie si cum am reusit sa am totul in Rom (partea cea mai complicata este ca belgienii iti cer un "certificat de celibat"- un act care sa ateste ca n-ai mai fost casatorita si acest act nu exista in Rom, nimeni nu-ti elibereaza asa ceva; dar, inca o data, daca vrei, te pun in tema cum sa rezolvi
Oana
nicole221 spune:
pana sa locuiesc cu ea,nu am avut nici un fel de probleme,ba chiar eram si prietene,ne povesteam orice..asta pana sa locuiesc cu ea si sa devina invidioasa fara nici un motiv!acest lucru nu s-a intamplat numai cu mine,ci cu toate cunostintele ei..knd vedea k cuiva ii merge un pic mai bine decat ei,o lua razna!!!in ceea ce priveste relatia mea,ei nu ii convenea k prietenul meu imi facea absolut toate poftele,k avea grija de mine si mai ales k nu vroia sa ma lase sa muncesc deoarece nu vrea sa ma vada"chinuindu-ma"atata timp cat el isi permite sa imi ofere aproape orice;dupa ce o sa ne casatorim o sa fie diferit si o sa pot lucra,dar cum deocamdata nu am acte...trebuie sa astept;eeeh..faptul k prietenul meu nu ma lasa sa muncesc,o scotea din minti(asta pt k ea munceste f mult,are2copii de intretinut,chiriile sunt f scumpe aici,este si divortata)spunandu-le chiar si parintilor,prietenului meu k eu trebuie sa muncesc,k doar nu sunt printesa si sa vad cat de dificil este,k ei i-a fost foarte greu,insa ea si-a ales viata asta,nu sunt eu vinovata pt ceea ce i se intampla ei...toata lumea ii spunea sa isi termine studiile si sa se gandeasca bine la ce face,dar nu a ascultat.eu nu inteleg invidia ei prosteasca,pt k asta a inceput practic peste noapte
Clover spune:
Deci prietenul nu te lasa sa muncesti ca ar fi ilegal. Asta ar fi un punct bun.
Se pare ca sora ta nu are ceva special cu tine, ci cu toata lumea.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle