Gravidute si mamici de Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 12
ina78 spune:
Bisous ne bucuram de cunoastiinta (coordonatele albumului meu le-am scris mai sus, daca vrei sa ne vezi si pe noi). Din pacate noi sintem inca in devenire, pina vom fi o familie asa frumoasa ca voi - cu doi printi acasa.
Fetelor va urez o zi buna.
eu - Ina
- puiutul meu
roxx spune:
salutare!
as veni si eu la intalnire da' tare mi-e greu cu drumul... si asa abia ma misc.
ma dor tare degetele dimineata. nu stiu ce sa fac.
va pup si va doresc o zi buna.
vine Luca Teodor
Roxana 29+
madaluta spune:
off...imi este rau de moor..nu stiu cum o voi scoate la capat...nu pot manca nimic...vomit non stpp chiar dc nu am ce...e groaznic...
ce repede am uitat cum sunt greturile...parca n-am trecut niciodata prin asta...Nici nu mai pot deschide usa frigiderului, nu mai pot intra in bucatarie, in baie..nu-i mai pot schimba pampersul lui darius...e din ce in ce mai rau...
Duminica plec la parintii mei si stau o sapt pt k cip va fdi plecat o saptamana din oras si nu pot ramane singura cu darius in halul asta...
Nu stiu prin ce minune, da sper sa pot veni maine la intalnire...
Va pup si va urez multa sanatate. stiti ce importanta e???
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Madaluta imi pare tare rau ca nu te simti bine. Nu exista nici o solutie sa scapati de greturi? Ceva ptr. mamici? (scuze de intrebarea prosteasca ... dar nu cred c e bine nici sa te slabesti asa rau).
Numai bine. Multa sanatate.
eu - Ina
- puiutul meu
Yannia spune:
Madaluta, daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si eu ma simt la fel. De dimineata, am avut o tentativa de a manca o feliuta de rosie cu putin cas dar nu au rezistat in stomac mai mult de 2 minute. Aseara mi-era pofta de shawarma, s-a dus bietul meu pui sa-mi cumpere si nici nu m-am atins de ea.
Mi-e teama ca ajung din nou in perfuzii...
medamaya1 spune:
Madaluta si Yannia, imi pare rau ca nu va simtiti bine, am trecut si eu prin asat, la mine au inceput odata cu sapt a8 si m-au tinut pina in sapt 13-14. Bine nici acum nu suport anumite mincaruri, mirosuri, de gratar nici nu se poate pune vorba.O saptamina , cam asa am mincat numai piine cu unt, tot ce era mezel sau afumat nu suportam mirosul nici cind deschideam frigiderul, dar o sa treaca, sper cit mai repede ptr voi.
Meda 17+
AngeliquedeS spune:
Fetelor, pe mine acum ma apuca greturile. Aseara imi era foame de imi venea sa plang si nu puteam manca nimci. Azi am mancat o rosie si acum imi e rau de la ea...
Atunci intalnirea noastra ramane pt maine la 5 la Tomis Mall? Ramane stabilit asa?
Pupici,
Angelique 26+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Fetelor sint disperata... iar.
Am fost la baie si am avut necesitati fiziolog. si la sf. cind m-am sters am vazut picaturi de singe. iar In cadere am vazut ceva albicios- cu singe parca... poate fi ovulul? (sau sa fi fost picaturi de singe...
Cred ca o iau razna.
eu - Ina
- puiutul meu
bisous spune:
Mada, imi pare rau ca nu ti e bine mai ales ca trebuie sa te mobilizezi pentru darius indiferent de starea ta.Of ,of cum te inteleg ,imi venea sa stau numai intinsa dar trebuia sa fac toate alea ,mama mereu zice ca a fi mama e un servici de la care nu poti sa iti iei liber pe nici un fel de motiv,il accepti pe viata.Dar ai rabdare inca 2 sapt si trece.Sper totusi sa poti veni maiine ca abia astept sa va cunosc
Angi , asa ramane maiine la 5 la mall,si eu zic sa ne orientam daca vedem ca e cit de cit ok vremea schimbam in parc in ultimul moment,ce zici?
bisous spune:
Ina , calmeaza te,vii de la echo unde ti s a spus ca oul e bine implantat.Eu m am speriat o data ca eram contipata si am sangerat un pic(hemoroid),iar chestia albiciosa poate fi o scurgere mai abundenta din vagin,asa a fost la mine.Scuze ca am intrat in detalii,dar poate poate e aceasi situatie.
Ai crampe,dureri , ceva ,ai fost constipata?