CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 15
slimatei spune:
nustiu ce se intampla...noi de nou inca nu avem nimic..in curand..asteptam ziua cea mare....
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
neata!
mathilda sincer nustiu..ca nu prea ma intereseaza viitorul..sunt capricorn si atat.. mai mult ma intereseaza aspectele...si ceea ce ne face comuni...
da' dau o cine vrea..?
slimatei spune:
neata ne scuzati ca tot am mai lipsit..am fost tare ocupate zilele aste..nu reusim sa cadem decord cu tati cu masinuta...si ne tb neaparat... care e buna..e prtea scvumpa...care e..tb sa mai aiba altceva si tot asa... printe analize doctori si magazine...nu am reusit sa mai intru caci eram rupte de oboseala...cer iertare
suntem tot 2 in unu pt. moment..dar nu se stie cat mai e... poate fi peste o saptamana sau chiar peste 3 ..cine stie doar DD si ea cand va vrea...
va si va urez un we placut...
cat despre femeia capricorn..e impulsiva si o incapatanata... celelalte vi le spun dupa.....multi pupici ne bagam la un
carmenpit77 spune:
Mathilda mi-a spus odata un sef ca sunt o persoana joviala, dar impulsiva in nici un caz. Cred?!
Slimatei sa ai o nastere usoara si sa ne ti la curent.
slimatei spune:
multumim...speram ca mai e un pic..desi...instinctul meu zice vrute si nevrute...
o fire solara pot spune ca sunt si eu...
slimatei spune:
ce inseamna la voi curent..ca nu intrati cu zilele...