CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 13
slimatei spune:
![]()
![]()
![]()
Stefania X 2
mergem pe 35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
carmenpit77 spune:
Gabriela in primul rand bine ai venit. Si in al doilea rand dc vrei sa-ti intalnesti colegii de ce nu dai pe www.colegi.ro.
Multa bafta eu am gasit ceva pe acolo.
lilina spune:
va salut
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
elyda spune:
buna dimineata capricoarne! toata lumea bucuroasa...si cu lacrimi pe obraz ca incepe o noua saptamana ...de munca!!??haideti la un ness cu 2 kilograme de zahar si1 kg de lapte-n el ca eu asa il beau!!!
dana
slimatei spune:
eu beau o cafea amara ..mai vrea cineva..?dau la cine mai vrea

daca vreti va pun si zahar si laptic...
sa avem o zi buna!
elyda spune:
pai cafea acumacand te pregatesti de marele eveniment???o sa iasa copilul maaare cafegiu ca asa a vazut el ca face si mamaica!
quote:pai cafea acuma cand te pregatesti de marele eveniment ?! sa vezi cand o sa fie un copil maaare cafegiu ca asa a vazut el ca face mamica!da-i pui mai mult lapte-n ea si merge! probabil d-aia beau eu acum cafeaua cu 1 kg de lapte!de la mama mi se trage!
Originally posted by slimatei
eu beau o cafea amara ..mai vrea cineva..?dau la cine mai vrea![]()
![]()
daca vreti va pun si zahar si laptic...
sa avem o zi buna!

dana
elyda spune:
quote:pai aia nu mai e cafea ...e ceai!" ca cafeaua o beau ca-mi creste ANDRENALINA !"asa imi spunea mie o profesoara de...nu mai conteaza...
Originally posted by carmenpit77
Poate serveste cafea fara cofeina?!

dana
carmenpit77 spune:
Buna dimineata, hai fetelor sa semnam condica si astazi. Ce mai spun astrele despre noi azi a ascultat cineva?
slimatei spune:
pai o beau cu cafeina..altfel pic jos caci am tensiunea asa joasa...cat despre bb las' sa bea si el sa se invete de la ma'sa nu de la straini...![]()
cat despre ce spun astrele..pai spun ca suntem cele mai puternice dintre toate, da' nu se vede ..unde va ascundeti dupa...
Stefania X 2
35+
...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto