CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 13
slimatei spune:
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
carmenpit77 spune:
Gabriela in primul rand bine ai venit. Si in al doilea rand dc vrei sa-ti intalnesti colegii de ce nu dai pe www.colegi.ro.
Multa bafta eu am gasit ceva pe acolo.
lilina spune:
va salut
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
elyda spune:
buna dimineata capricoarne! toata lumea bucuroasa...si cu lacrimi pe obraz ca incepe o noua saptamana ...de munca!!??haideti la un ness cu 2 kilograme de zahar si1 kg de lapte-n el ca eu asa il beau!!!
dana
slimatei spune:
eu beau o cafea amara ..mai vrea cineva..?dau la cine mai vrea
daca vreti va pun si zahar si laptic...
sa avem o zi buna!
elyda spune:
pai cafea acumacand te pregatesti de marele eveniment???o sa iasa copilul maaare cafegiu ca asa a vazut el ca face si mamaica!
quote:pai cafea acuma cand te pregatesti de marele eveniment ?! sa vezi cand o sa fie un copil maaare cafegiu ca asa a vazut el ca face mamica!da-i pui mai mult lapte-n ea si merge! probabil d-aia beau eu acum cafeaua cu 1 kg de lapte!de la mama mi se trage!
Originally posted by slimatei
eu beau o cafea amara ..mai vrea cineva..?dau la cine mai vrea
daca vreti va pun si zahar si laptic...
sa avem o zi buna!
dana
elyda spune:
quote:pai aia nu mai e cafea ...e ceai!" ca cafeaua o beau ca-mi creste ANDRENALINA !"asa imi spunea mie o profesoara de...nu mai conteaza...
Originally posted by carmenpit77
Poate serveste cafea fara cofeina?!
dana
carmenpit77 spune:
Buna dimineata, hai fetelor sa semnam condica si astazi. Ce mai spun astrele despre noi azi a ascultat cineva?
slimatei spune:
pai o beau cu cafeina..altfel pic jos caci am tensiunea asa joasa...cat despre bb las' sa bea si el sa se invete de la ma'sa nu de la straini...
cat despre ce spun astrele..pai spun ca suntem cele mai puternice dintre toate, da' nu se vede ..unde va ascundeti dupa...
Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto