CAPRICOARNE....(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, si eu sint tot capricorn, si e prima data cind intru aici, eu scriu la alt capitol.Sint mama a doi baietii, 10 si 5 ani, cu un program f. incarcat si ma delectez cind intru si tin legatura cu voi.Eu am terminat liceul in Bucuresti, la Rosetti, voi, ?
Mi-ar place f. mult sa ma intilnesc cu fostii colegii d eliceu, voi ati facut-o, ati avut vreo intilnire, de cind ati terminat?
As mai sta dar am avut o zi f. grea si abia astept s atermin cu toate s ama intind.O zi buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

iti mai zic inca odata...
bine ai venit! si te asteptam la taclale...

Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

unde sunteti...? nici la cafea nu ati venit azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Gata!!! am ajuns si eu acasa ca de azi dimineata imi ajunge!ma pregatesc sa-mi astept sotulca azi facem 15 ani de casnicie!!! sarbatorim in doi...romantic si tocmai acum pe el il doare spatele rau!

dana

Mergi la inceput

la multi ani inainte fericiti si sanatosi ... Dumnezeu sa va protejeze familia

Mergi la inceput

daaaaaaa...eu il astept...el nu mai vine odata...s-a incalzit si sampania...am batut copii sa se culce....o sa dea reumatismul peste mine in carpita asta cu care (cica)sunt imbracata...si incep sa spun prostii...daca nu vine mai repede o sa beau sampania singura si o sa ma culc!!!

dana

Mergi la inceput

iao usor..asa suntem noi...:)vine, vine...deci dai de baut...hai ca ma risc la un paharel de sampanie

Mergi la inceput

HAI CA UN PAHAREL NU FACE RAU! CA AM LUAT CEVA MAI ...SLABUT CA ALTFEL MA IMBATAM IN 2 MINUTE!MAINE NE INTALNIM LA CAFELUTA SI ...VA POVESTESC (FARA AMANUNTE) CUM AM PETRECUT!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna fetelor, am revenit, am ceva probl. cu internetul, nu ma pot loga, nu stiu de ce, desi avem un program anti virus, tot e probl, cred ca asta si e.cred ca v-am spus, am doi baietii d e10 si 5 ani, astazi am fost la cel mic la scoala la petrecerea d etoamna, iar miine e Halloween, am cumparat costume, cel mic e spiderman, cel mare stafie, ma si sperii cind vad ce masca are.O sa mergem la colindat , cum e pe aici, s edau bomboane, dulciuri in special, frumos ptr. ei abia asteapta.Si eu tot Toyota conduc, este cu 7 locuri, si d ecind o avem sint foarte multumita d eea, sotul conduce o Mazda, este buna dar mai micuta.Nu stiu la care model de Ford va referiti, noi am patit-o numai probleme am avut cu ea, dar asta nu inseamna cu toate modelele sint la fel.Am si eu o intrebare:dupa terminarea liceului, v-ati mai reintilnit cu fostii colegii, s-a mai organizat vreo petrecere asa cum am auzit ca s eface?Eu tare mult mi-as dori sa imi revad colegii, poate organizez eu una dar cum s aincep.As mai sta dar miine e o zi lunga
O zi buna
gabriela

Mergi la inceput

haideti la cafea...trezirea...

Mergi la inceput