CAPRICOARNE....(4)
Raspunsuri - Pagina 11
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, si eu sint tot capricorn, si e prima data cind intru aici, eu scriu la alt capitol.Sint mama a doi baietii, 10 si 5 ani, cu un program f. incarcat si ma delectez cind intru si tin legatura cu voi.Eu am terminat liceul in Bucuresti, la Rosetti, voi, ?
Mi-ar place f. mult sa ma intilnesc cu fostii colegii d eliceu, voi ati facut-o, ati avut vreo intilnire, de cind ati terminat?
As mai sta dar am avut o zi f. grea si abia astept s atermin cu toate s ama intind.O zi buna
gabriela
slimatei spune:
iti mai zic inca odata...
bine ai venit! si te asteptam la taclale...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
slimatei spune:
unde sunteti...? nici la cafea nu ati venit azi...
elyda spune:
Gata!!! am ajuns si eu acasa ca de azi dimineata imi ajunge!ma pregatesc sa-mi astept sotulca azi facem 15 ani de casnicie!!! sarbatorim in doi...romantic si tocmai acum pe el il doare spatele rau!
dana
slimatei spune:
la multi ani inainte fericiti si sanatosi ... Dumnezeu sa va protejeze familia
elyda spune:
daaaaaaa...eu il astept...el nu mai vine odata...s-a incalzit si sampania...am batut copii sa se culce....o sa dea reumatismul peste mine in carpita asta cu care (cica)sunt imbracata...si incep sa spun prostii...daca nu vine mai repede o sa beau sampania singura si o sa ma culc!!!
dana
slimatei spune:
iao usor..asa suntem noi...:)vine, vine...deci dai de baut...hai ca ma risc la un paharel de sampanie
elyda spune:
HAI CA UN PAHAREL NU FACE RAU! CA AM LUAT CEVA MAI ...SLABUT CA ALTFEL MA IMBATAM IN 2 MINUTE!MAINE NE INTALNIM LA CAFELUTA SI ...VA POVESTESC (FARA AMANUNTE) CUM AM PETRECUT!
dana
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, am revenit, am ceva probl. cu internetul, nu ma pot loga, nu stiu de ce, desi avem un program anti virus, tot e probl, cred ca asta si e.cred ca v-am spus, am doi baietii d e10 si 5 ani, astazi am fost la cel mic la scoala la petrecerea d etoamna, iar miine e Halloween, am cumparat costume, cel mic e spiderman, cel mare stafie, ma si sperii cind vad ce masca are.O sa mergem la colindat , cum e pe aici, s edau bomboane, dulciuri in special, frumos ptr. ei abia asteapta.Si eu tot Toyota conduc, este cu 7 locuri, si d ecind o avem sint foarte multumita d eea, sotul conduce o Mazda, este buna dar mai micuta.Nu stiu la care model de Ford va referiti, noi am patit-o numai probleme am avut cu ea, dar asta nu inseamna cu toate modelele sint la fel.Am si eu o intrebare:dupa terminarea liceului, v-ati mai reintilnit cu fostii colegii, s-a mai organizat vreo petrecere asa cum am auzit ca s eface?Eu tare mult mi-as dori sa imi revad colegii, poate organizez eu una dar cum s aincep.As mai sta dar miine e o zi lunga
O zi buna
gabriela
slimatei spune:
haideti la cafea...trezirea...