*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutare tuturor!
Kriss,felicitari pt vestile bune de la echo!Ai o bblusa harnica care a recuperat diferenta si de care poti fi mandra.M-am infiorat cand am vazut k sunt prima care urmeaza la nasteri,dar cum mie vrea sa imi faca cezariana la cald ,cand incepe travaliul e posibil sa nu fie mai mare diferenta de cateva zile inte Amalia si Alessia.
Teo ,felicitari pt puiut ! Sa fie sanatos si mancacios!
Miha,eu merg maine la control ! Acum mai nou mergem saptamanal (bucuria in specila a sotului k isi vede asa des fata la echo).Astept sa imi spui cum a fost.
Altceva despre mine ,ce sa va mai zic .Se cunoaste k am ajuns pe ultima suta de metri(cum spune sotul)pt k nu prea mai am forta sa fac anumite lucruri ,ma refer in special la aspirat care ma extenueaza pur si simplu ,sau dak e vb sa ridic ceva de jos sau sa am inchei la sireturi.Amalia e super activa ,si acum cand va scriu misca in continuu din piciorute si manute ..vrea sa vb si ea cu voi.
Ella ,iti urez sarcina usoara in continuare si sa treaca la feld e repede cum a trecut a mea pana acum k nici nu am simtit cum au zburat saptamanile!

Cristina 38+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Cristina multumesc frumos si Doamne ajuta!tu esti obosita la 38 de saptamini, dar eu nu am putut sa fac mai nimic de cind sunt graviduta, daca incercam sa fac ceva ma luau durerile de burta si trebuia neaparat sa ma intind in pat, iar dr mi-a zis ca daca nu stau linistita ma tine in spital si atunci ascult si stau cumintica, fac orice pt ca sa ajung sa-mi nasc fetita, am noroc caci mai vine mama si ma ajuta.
Ar fi interesant daca ne-am organiza si noi o intilnire sa ne cunoastem personal, ce parere aveti?

poze
BIANCA
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

TEO FELICITARI! MULTA SANATATE SI LUI DOMINIC!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ella ,mi se pare o idee super si chiar ar trebui sa o punem in practica cat mai repede .Nu de alta ,dar dupa ce apare Amalia ,cel putin o perioada nu o sa mai pot iesi din casa chiar asa usor ,mai ales k eu nu prea am o persoana pe care sa ma pot baza cu care o voi lasa .
Kriss,am citit din urma si am vazut k intrebai ce sa iei la tine la spital.Intra pe topicul cu bagajul util ,tot de la odisee si gasesti tot ce iti trebuie ,chiar dak unele lucruri sunt umpic in plus.
Am plecat sa mananc ceva k Ami ma rupe in suturi ,ii e fomita ,draga de ea.

Cristina 38+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ELLA nu te mai preocupa..ai sa vezi ca totul.. va fi bine pana la capat... mai e putin.. asa se intampla intotdeauna la primul copil... da' la al doilea va fi mai usor... vezi eu stiu... ca am aflat si eu de la mame cu bb2

simo ai dreptate.. mai e putin miha mai are..10-11 sapt.. nu sau gresesc...?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Cris, ai aparut!!am crezut ca te-ai pus pe nascut!
Da,cred ca nu va fi dif. mare intre Ami si Ale..poate nastem in aceeasi zi
ella, si eu am propus mai demult o intalnire..dar nu s-a aratat nimeni interesat..eu vin, dar sontic sontic..
Dar s-o faceti inainte sa intru in spital

Am inteles ca teo a nascut cu ceza pana la urma..ca nu s-a dilatat..s-a chinuit saracuta o gramada..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

pai haideti sa ne hotarim cind si unde sa ne intilnim, caci voi acusi deveniti mamici si nu o sa aveti timp sa mai iesiti din casa, o sa acordati toata atentia comorilor voastre, si mi se pare si normal

poze
BIANCA
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Pai, de acord!
CIne se inscrie la intalnire?
1.ella
2.kriss

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Teo, felicitari ! Refacere rapida si sa ai numai bucurii de la micul tau bebe !
Cristina, felicitari si tie ! Daca spui ca o vei naste pe bebelina ta in apropierea zilei tale inseamna ca vate fi aceeasi zodie - mi se pare f.bine, o vei intelege si mai bine!

Lili29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilvs spune:

Mi-ar placea sa va cunosc .. dar nenea dr ma cearta.... nu plec din Vaslui decit atunci cind vin la control..

Mergi la inceput