*Gravidute&Mamici de IASI (6)*
Raspunsuri - Pagina 14
alinus_25 spune:
Vesti de la Moldoveanca!
"Va pup pe toate, suntem in spital dar cred ca mai e mult pt ca am dilatatie doar 2. va tin la curent."
Cred ca trebuie sa punem serios la treaba majoretele astea si sa o sustinem pe viitoarea mamica.
Moldoveanca
37s, tra-la-la-la-lala-la! Ne-am facut mari!
Lucrusoare bb
Alinus cu Iulius
kriss79 spune:
Alinus, multumim ca ne tii la curent..
Cred ca deja Teo isi tine puiutul in brate..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 35+ cu Alessia Stefana
Nonna76 spune:
Nastere usoara Teo!Suntem alaturi de tine si de bebe mic.Mai aveti un hop si gata- marea intilnire.
Fetele,si eu am cumparat haine pt. bebe cu mult inainte de a naste.Stiu ca pe 8 martie cind nu stiam inca ce sex are i-am luat un costumas portocaliu ca daca e fata sa-i faca mami cadou.
Inainte de a naste iti vine sa iei tot ce vezi prin mnagazin,si de ce nu,bebe merita. Dupa nastere pe mine nu m-au mai atras magazinele(aveam tot ce-mi trebuia)eram prea obsedata de bebe. Am costumase care i-au ramas mici si le-a imbracat o singura data.
Ce-am observat-is mai comode costumasele intregi(nu din doua piese) care au capse in fata. Bebe nu sta la imbracat si hainele tre sa fie cit mai usor de imbracat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Nonna76 spune:
p.s.: Am pus poze noi.
lilvs spune:
Buna.
Asteptam cu drag vesti despre puiutul lui Teo si ne rugam ca totul sa fie ok !
Monica, chiar speram sa mai intri pe forum .. voiam sa te intreb daca ai gasit un pediatru bun in Vaslui si daca ai luat legatura cu el inainte de a naste, sau cum este procedura.. mersi
Lili, 29+
kriss79 spune:
"Fetelor, am primit un mesaj de la Alinus care e in drum spre Iasi si nu poate posta. Alinus a primit mesaj de la Moldoveanca, care are nevoie de incurajari de la noi, i-au indus nasterea, se chinuie de aseara de la ora 18 si nu a nascut nici acum. Moldveanca zice ca nu se chinuie prea tare si abia asteapta sa vada fetisoara bebeului."
Teo
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 35+ cu Alessia Stefana
ella10 spune:
Teo nastere usoara!
fetele mi-a trecut raceala si tusea iar bebe e bine multumim lui Dumnezeu care a avut mare grija de noi,m-am mai linistit;de aseara am inceput s-o simt si eu mai bine pe bebelina mea, e o senzatie super, ma rog la Dzeu sa fie totul bine atit pt mine cit si pentru toate gravidutele si toate mamicile
poze
BIANCA
20+
slimatei spune:
teo mult curaj.... Dumnezeu sa te ajute si sa va aiba in paza pe tine si comoara ta!
Stefania x 2
min.7sapt.
Nonna76 spune:
Haide Teo,suntem alaturi de tine.Sper ca la ora asta ti-ai vazut minunea .
,,
mariussimiuc spune:
Teo,suntem alaturi de tine...
Monica,am vazut pozele. Ce mumos e Andrei in pozele in care zambeste. In aia in care e cu limba scoasa e bestial.
Ella,sanatate multa in continuare.
Miha si Robert