*Gravidute&Mamici de IASI (6)*
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mihamora spune:
Felicitari Emma!!! Sa-ti traiasca ANDREI si sa fie sanatos !!!
Ghinetz - multumesc pentru raspuns
Miha - eu am luat in sarcina aspenter,dar nu pentru raceala.Mai bine te tratezi cu lamai cum spune Ella si oscillococcinum.
Insanatosire grabnica !
Si tie Ella insanatosire grabnica!
Eu m-am trezit la 4 si ceva.. ,am avut un cosmar si imi era frica sa mai dorm...asa ca m-am uitat la un film, apoi i-am dat lui Domi papa si am zis ca o sa adorm cand se lumineaza, dar tocmai s-a trezit si copilul...defapt cred ca eu l-am deranjat
Va pup de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GETY spune:
Ella10, eu am racit si in perioada cat alaptam si nimeni de pe la farmacii nu-mi dadea mai nimic sa iau. "Aia n-are voie, aia n-are voie..." si tot asa. Si-mi puneam cartofi rasi stropiti cu spirt in jurul gatului si o caciula mare de blana pe cap.
O linguritza de miere pe stomacul gol ajuta la constipatie, cu care m-am luptat eu in primele luni de sarcina.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
O zi calduroasa la toata lumea.
Ella,sanatate multa. Da,m-am resemnat si eu cu ceaiul meu cu lamaie.Nu mai visez la nici un tratament
Gety,cred ca erai haioasa rau cu caciula de blana in cap.
Eu in sarcina asta am avut cateva vise mai ciudatele,dar nu cosmarurile pe care le-am avut la sarcina cu Robert. Mey...am avut niste cosmaruri de-mi era frica sa stau singura in casa,chiar si ziua...Dupa ce-am nascut am chemat popa sa sfinteasca,sa ma pot linisti...putin.
La cat timp faceti voi analizele in sarcina? Cum uit sa-mi iau pastila de calciu si magneziu cum ma apuca carceii peste noapte.Mi-as mai face niste analize... Cu toate ca ma tem ca de naiba...
Miha si Robert
mihamora spune:
Moaaammmaaaaa!...ce tare e Robert! Mare dansator Sunt super dulci amandoi si partenera lui cum ridica ea picioarele
Mi-a placut tare mult!
PS: Robert de Miha de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Helau! Noi am fost la cumparaturi cu buniMai tarziu facem poze..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
kriss79 spune:
Ne-am aranjat patutul..sper ca va place! (uau, ce m-as baga si eu acolo)(la alb.pt.A)
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
Kriss foarte frumoasa lenjeria, cadita, ce mai toate sunt frumoase, de abia astept sa ajung si eu la perioada cind o sa cumpar tot ce trebuie pt ingerasul meu de fetita, acum deocamdata doar ma uit la lucrusoare, inca nu iau nimic, am eu niste pitici pe creier si nu vreau sa cumpar deocamdata nimic, mai astept pina in luna a saptea- a opta.
20+
poze
BIANCA
kriss79 spune:
asa am zis si eu Ella, dar uite ca acum nu mi-e foarte usor sa umblu prin magazine..si in plus..acum ne cam apasa timpul si..banii..daca luam treptat, zic eu, ca era mai bine..ca sa iei de toate in ultima luna-doua...te cam rupe..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
lilvs spune:
Buna.Am reusit in sfirsit sa-mi rezolv si eu problemele cu netul si sa citesc repede ce ati scris din urma.
Mai intii , ma alatur si eu urarilor de bine pt Emma si puiul ei, Andrei.Ce f ericita trebuie sa fie....
Si apropo de Emma si Andrei, trebuie sa va spun ca saptamina trecuta a nascut si o finuta de-a mea, tot pacienta a dr Mihaila , dar care a nascut gemeni, o fetita de 2.300 si baietel de 2.600 kg. , sanatosi, dar fiind fetita mai micuta au mai stat pina ieri in spital .Ideea e ca am fost si i-am vazut si mi s-au parut atit de fragili.... voi nu va ginditi cu teama la momentul cind mica minune a fiecareia va depinde doar de noi?