Timisoara, Impreuna! (53)
Raspunsuri - Pagina 14
gonghy spune:
Beeyy Dorisuca ce gradi fainaaaaa
Ce hol,ce camera,ce dulapioare,ce bucatarie,vase Luminarc
Unde ai gasit draga gradinitza asta faina???
Si Ines e super gagicutza de gradinitza si am vazut-o foarte incantata de tot ce era in jurul ei.
Bravo pui mic de grupa mare
Maria ma bucur ca ai gasit un medic care poate da de cap bolii mamei tale.Sa vi cu vesti bune de acolo,abia astept sa ne spui ce si cum.
si Drum bun!
Aida tin pumnii si voua si multi,multi
Da Ana hai cu vesti...cum a fost prima zi cu DIRIGA???
Dana draga da ce gradi ai gasit la Spiridus???
Tot asa faina ca a lui Ines??? Vreau detalii ca am auzit...ca de anul viitor trebuie sa ma pun pe cautat si eu cresa pt noastra.
Daca stie cineva o cresa calumea unde educatoarea sau cine o fi,sa aibe grija doar de vreo 5-6 copilasi sa-mi spuna si mie,pleaseeeee.
Pana acum a fost foarte bine cu fata,i-am facut baitza,am uscat-o pe parutz si a papat 120 ml laptic. Numa ca am asa un morcov sa nu mi-l vomite.
Gata merg ca deja plange de somnic.
Ne vedem dimineata la cafelutza.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
anda spune:
buna searaaaa. mai ramas o cafea ceva, de dimineata?? eu acum am ajuns in fata calculatorului. cu nebunia cu gradinita, doctori la mine, raceli...de fapt sinuzita am...am avut o zi PLINA.
dupa ce-am citit tot ce-ati scris, io zic sa schimbam titlul subiectului cu ceva de genul "viata bate filmul"...sau variante. mah fetelor...
Diana, suntem cu tine, condoleante sincere.
Sa fii puternica pentru puiutzul tau. Ii doresc din suflet La Multi Anisori!
Aida si Maria, superfemeile anului, va doresc calatoriile sa va fie cu folos. Sa veniti invingatoare. Sa va ajute Domnul si va tinem pumnii stransi. Asteptam vesti bune, dulcilor.
Laurelu pupici. Vezi ca-i bine? Ti-am zis io...
Restu gastii...va tzuc pe toate pe rand si la gramada.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
katik spune:
aida, du-te matalica mai bine la nanik, ca noi nu plecam de-aci, ne gasesti si cind veniti acasika, ai nevoie de odihna un pic.
anda, da' ce-ai patit mama si tu de-ti trebuie dr?
ce se intimpla fratilor, da molima in timisoara?
la mine la amindoi le curg un pic nasurile, vorbesc pe nas un pic, alte manifestari n-au (inca!). astept sa vad ce se mai intimpla, nu merg la dr inca.
laura, doamne-ajuta! somn usor sa aveti si noapte buna!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
anda spune:
katik, cica m-o tras curentu si am facut sinuzita.
da noh...am vrut sa ma asigur ca nu-i viral si ca nu se paseaza si la altii.
iote la ce ma muncesc, rezumatu' zilei de gradi:
pozici cu pitici cu floricele
pozici cu pitici
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
danitin spune:
Mariaa ma gandeam eu ca ne recunosteam noi dac era sa fim fata in fata da tot sustin ca femeiea respectiva iti semana taaare bine.
Laurelu sa dea Doamne Doamne sa fie binee da repet a n/spea oara, gaseste si tu un pediatru BUUUUn sa vada de comoara ca ai sta si tu muuult mai linisita.Cat depre cresa suna si tu la 492 866 sau 0744 516 674 ca cica iau si copii mici de cresa. Nu stiu foarte precis da poti sa incerci. De gradinita Spiridusului io is fooooarte multumita, sper sa pun cat de curand si poze.
Doris, jos palaria. Super fain. Auzi, patroana are cumva o fata Andrada?
Katik naspa cu nasucurile curgatoare. Vad ca deocamdata spiridusul rezita eroic.
Ma, as mai scrie da mi se invart literele infata de somn...
Asa ca inchei tinand pumnii pt Aida si comoara ei...
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
danitin spune:
A, am uitat, dac puneti maine mana pe Timis Expres avati toate sansele sa gasiti acolo un fluturas cu o reclama facuta de mine. Prietenii stiu ce e...
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
aidaciolac spune:
Sa ma duc la ? Nici vorba. Abia am calcat hainutele (ca sa nu le mai calc la 3) si inca nu am intrat in baie. Asa ca nu scapati de mine.
Timis Expres? De ce nu ai spus si tu mai devreme sa am timp sa pun rudele sa imi pescuiasca unul
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
anda, vizionat pozele cu pitici. tare dulci sunt ei, minca-i-ar mama pe ei de buburuze(mari!).faina gradi!
na pai bine, trateaza-te sa-ti treaca repede, fara complicatii.
danitin, somn usor mama!
cred ca ma duc si io sa ma intind ca ma doare spatele de mi se rupe in doua (deh, toate vin cu virsta!)
mai arunc cite o privire pe aci, pina vine fotbalistul.
Poze noi
katik spune:
aida, pai da si tu sfoara in tara, ce daca e 11.30 noaptea?. ti-as cauta io unul da' nu-s convinsa ca oi gasi miine in drum spre piata.
Poze noi
aidaciolac spune:
anda mie imi place rama aia cu margarete. Ador margaretele.
Ai grija cu sinuzita aia si fa tratament ca nu e de joaca.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune