Casnicutze sexy (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

da,da de la distanta prin boscheti am zarit-o si eu pe miha.ma asteptam sa ne faca o foto impreuna,dedicatie speciala pt sexoase.poate la urmatoarea intalnire.
sapt. asta sa nu strigati dupa mine;sta colegul toata saptamana acasa asa ca... sper sa nu ma plictisesc sau sa ma "impiedic" prin casa de dansul

acum dimineata prestez piftelutzele.nu pot sa le fac cu cartofi fierti pt ca ,carnea de aici este bolovan si daca eu m-ai pun si cartof fiert vor deveni piftelute ghiulele si asa pun apa in carne ca sa o "indoi" putin...
Si stiti ce altceva m-ai prestez?tananananaaa...ciorba de burta pt colegul sper sa-mi iasa si sa nu o zdrentzuiesc cu smantana
A! si pt copii ciorbita de perisoare.astazi is harnica.nu de ala dar sa-mi impresionez colegul(desi nu e cazul).Doar asa in vacantele colegului mancam si noi mancare calda,romaneasca pt ca in rest bagam semipreparate la greu

mai ce cald e la voi? acum aud la antena.super.
am reusit sa vorbesc dimin. acasa.mama era necajita tare.bunicul e pe duca...
o sapt faina

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
mai da' scumpe mai sunteti astazi la vedere
cami, moama ce de bunatati faci azi... aaa...si spor la impiedicat
georgi, nu amana cand e vorba de dentist, eu cum am o problema cum fug...nimik nu e mai important ca sanatatea... si spor la treburi
eu azi nu prea am chef de nimik dar nici nu prea am ce doar papitza...azi avem peste in meniu...daca ieri am avut sotz pescar
va pup pe toate sa aveti o saptamana minunata ca voi

treceti la raport ca mi-a lasat danelutza

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

In fuga calului din varful dealului am intrat sa va salut. Is la serviciu si timp prea mult nu am...

Va pup...

Monica,tare apetisante pateurile tale. Noroc ca mi-am facut si eu in week-end,cu branza si cu mere.

Cami,va sa zica nu ai ochi sa ma vezi. Chiar daca-s la distanta.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

miha, cum le faci pe cele cu mere? calesti merele ca pentru placinta? pliz zii si mie...multam aniticipat
Liano, hai ce facushi la examene, bem ceva ori nu?

monica

Mergi la inceput

Da,Monica...le calesc ca pentru placinta,cu zahar,unt si scortisoara.

Cami,promit ca data viitoare facem o poza cu dedicatie.

Georgi,daca promiti ca faci curatenie de aia adevarata ma'c io la dintar in locul tau,ca de asta nu ma tem. Numa sa nu-mi faca injectie.

Doina,ai primit banii de la cuscra?

Liano,ce facui la examene fato? Nu dai nik de baut?

Miha si Robert

Mergi la inceput

Mey...nu pot sa cred ca am uitat.........

LA MULTI ANI TUDOR! Sa fii sanatos si fericit.tot binele din lume la tine sa se adune!

Cuscra Bianca... Sa fii sanatoasa si copilasii tai sa-ti aduca numai bucurii si fericire.

Miha si Robert

Mergi la inceput

wow...rushinica sa-mi fie...ieri a fost...of mai miha noroc cu tine, mai bine ma tarziu decat niciodata
La multi ani! Bi sa-ti traiasca flacaul , sa creasca mare, sa fie sanatos si sa-l uite ghinioanele asa cum am uitat noi sa-l uram sa-i dea Dumnezeu numai bine si tot ce-si doreste

eu sunt happy, am reusit sa-i pacalesc pe-astia mici pe amandoi sa pape peste...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha , i-am primit , am trecut-o si pe site al lui Dan la donatori!!!Multumeste-i tu de la noi, mult de tottttttttttttttttt!!!
Ange, te impiedici o saptamana????mama......misto....
Monica , bun pestele, o sa fac si eu saptamana asta, ceva cu peste, dar din ala congelat.
Lianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!raport nu dai ? ce ai facut azi cu examenul????vezi ca are Monica si ne ia pe toate cum nu raportam !!!!
TUDOR ce batuta in cap sunt....
Bianca unde esti?????
Monica striga catalogul ca nu se mai poate....
Georgi , ce clasa ai?a 5-a?

Doina Bita

Mergi la inceput

ntz...nu-l strig o las pe d-na diriginta
eu sunt o profa in pauza de crescut prichindei...ea are prioritate ca-si incepu' activitatea si e mai in mana ca sa zic asa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CAMI,wauuuuuuu ce de-a ai bucatarit!!!..da mai,eu am reusit sa le pun viza ,frate-lui meu si prietenei lui,pe 10 ani,dar printr-o smecherie...cu bilet de croaziera,apoi ei nu merg acolo vin la noi,dar au primit viza...si ai mei au tot pe 10 ani viza,,iei vor venii din noiembrie si vor sta 6 luni la noi... voua si sper sa ne auzim pe mess!

MONICUTA,am o rugaminte la tine,parca tu stiai o reteta de lasagna,te rog mi-o da si mie,vreau sa fac maine si am eu idee dar nu sunt sigura!..multumesc mult!

LA MULTI ANI TUDOR!..sa cresti mare si sanatos pui drag,sa-i bucuri mereu pe parinti!..sa-ti traiasca baiatul Bianca[

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput