Casnicutze sexy (136)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

doina, bine ca ai reparat calculatorul, ca ne era dor de tine. spor la bucatareala!
miha, cum sa te faci mey mumoasa?! ca tu oricum esti sa ne aduci poze de la intilneala si sa o pupi pe danelutza si isa din partea noastra.
noi plecam pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, cum sa te faci mey mumoasa?! ca tu oricum esti

As vrea sa fiu da' nu-s mey...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Alinuta si mie imi era dor de voi!!!
Miha pup-o pe Danelutza de la noi!!!
Mai restul unde sunteti?alergati cumva?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
miha cum te mai simti?, fugi la intalneala cu danelutza si sa o pupacesti si din aprtea noastra...si asteptam poze cu cei doi amorezi
alina, plimbarica placuta
Doina, ma bucur ca ati reparat pc-ul, spor la facut papica...miam ce de bunatati ai facut ieri
Mire, ti-am trimis pm
noi suntem singurei azi, tati e pescar
va pup pe toate sa aveti o Duminica faina

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc si io repede din varfu dealului
fugg sa invat ca maine am 2 examine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

spo la invatzat Liana si bafta maine la examene

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

salutare,salutare
banana,cum adica vine Craciunul?la mine ieri au fost 26°.dar nu ma bucur pt ca maine,poimaine ma auziti vaitandu-ma ca am zapada cat gardul... si evident ca ne vom felicita reciproc prin carti postale.eu una abia asteptbanana,ne trimitem adresele pe pm. eu oricum am alta acum

mirela,cum adica madame vine fratele tau la tine!?unde-i peretele rosu sa ma infig in el? eu cum naiba nu reusesc sa-mi aduc fratele in vizita?!nu vor aia de la ambasada sa-i dea viza abia astept sa intre Ro in Ue cu drepturi depline.doar asa sa-mi vad si eu fratele trecandu-mi pragul.hai ca o dau in lambada si ma apuca

mona,tu de ce nu te duci la pescuit?mama ce fain e! Robert abia asteapta sa-si faca colegul timp sa-l duca si pe el la un pescuit.nu stie cu ce se mananca dar isi imagineaza copilul

liana,bafta sau kaka cum ar zice quebecul

miha,pupici apasati cuscrei talete asteptam cu rezumatul zilei deseara

doina,ma ucizi.auzi chiftelute! moamaaa ce ploaie cu pitre mi-ai produs in gura cum le faci.ma duc sa iau cane tocata sa fac si eu.zi repede ce pui in ele si din ce carne.astept reteta.sunt cu ochii pe tine.

o zi faina

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Salutari de la cuscra

Revin mai tarziu cu pozele amorezilor.

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange
miha,pupici apasati cuscrei talete asteptam cu rezumatul zilei deseara

Si mie nu-mi dai pupici,ai?

Pana sa ajungem la intalnire Robert m-a zapacit de cap cu intrebarile: " Cine e Isabela?" "Unde e Isabela?" "Da ce ce e asa departe parcul?" Dar cand s-au vazut a luat-o la fuga de parca ar fi vrut sa spuna:nebunele astea chiar vor sa ma insoare. S-au tatonat,s-au tachinat,dar pana la urma s-au inteles destul de bine.Atat de bine ca la despartire Robert m-a bocit ca vrea la Isabela,ca "mie imi pace de Isabela" Speram s-o mai punem de-o intalnire inainte de plecarea cuscrei si sa avem mai mult timp de povesti,ca acum a trebuit sa fim cu ochii pe copchii,ca clostile,nu care cumva sa-si scoata ochii.
Aaaa...sa nu uit...cuscra mea arata beton . A slabit tare,e ca un manechin mey...

Continuarea pozelor de la intalnire aici

Miha si Robert

Mergi la inceput

miha, super faina cred ca a fost inalneala...piticii niste frumosi amandoi si am vazut ca incet, incet s-au si apropiat si s-au jucat impreuna...mamicile niste amandoua...o salutam si noi si pe cuscra ta si pe tine si multam ca ne-ai pus poze frumoase pe toti
cami, nu am mers la peste fiindca ultimele dati a mers numai la rapitor si stau in barca cat e ziua de lunga...ori astia mici nu au rabdare sa stea cuminti atata timp...ruxi nu sta cu vesta pe ea...si e mai mare daraua decat ocaua il mai ia pe alex uneori si lui ii place tare mult...
noi am stat cumintei in curte, am pus apa in bazinul mic si s-au jucat fain acolo...le-am facut si picnic..a fost super pana nu a laut ruxi o tranta in genunchi si a inceput urlaciunea acum j-a trecut...ii pregatesc de culcare sa am si eu 2 ore macar de liniste
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput