Mamici de mai - iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

INGERAS stii ca orisice test daca iese cat de cat pozitiv....e . Felicitari de pe acum. Noi ne stim de la Endometru....mai tii minte? Felicitari si pentru micuta Maya.

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata fetele, ce mai faceti?
dutza, taty, ingerasi bine ati venit si sarcina usoara alaturi de toata odiseea de mai-iunie!

Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi mamici si sper sa treceti cu bine peste greturi.
Eu simt o usoara sfirseala, moleseala nu stiu cum sa ii zic, mai ales ca aici e foarte cald acum. Sunt 32 de grade C si afara simt ca ma topesc desi acum a inceput toamna si e mai racoare decit asta vara.
Taty: in Romania e usor sa nasti la orice spital ca nu iti trebuie asigurare. Daca vrei sa beneficiezi de concediu de crestere a copilului( eu am plecat de 6 luni din Ro) trebuie sa fi fost angajata anterior nasterii cu 12 luni. la mine fusese cu 10 luni.
daca esti cetatean roman, ai buletin de Romania, iti cere dovada de salariat sau esti caz social, daca nu, platesti spitalizarea 3 zile cit stai. verisoarele mele nu au platit nimic de exemplu. nu muncesc, nu au dosar de caz social etc.
Acuma, daca ai norocul sa nasti ca mine in America si nu ai asigurare, te costa 5000 USD pe putin, excluzind cezariana, care e triplu la pret.
Fetelor va las am intrat mai des la sfirsit de saptamina, sper sa mai am timp si in restul saptaminii.
Pa si noroc la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

si noi, cenia, o saptamana susoara iti doresc !

Alina 8+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici frumoase!!!
Am aparut si eu....cu un somn in oase de zile mari. Ieri am fost la un film si cred ca in sala erau -5 grade din cauza aerului conditionat. Drept care toata noaptea am avut nasul infundat, dar n-am putut sa folosesc picaturi ca am citit ca sunt interzise in sarcina. Aveti idee de niste picaturi de nas admise in sarcina?
In rest eu sunt ok, rar de tot senzatii de greata...aproape zilnice dar usoare si trecatoare.

Dordia, felicitari pentru curajul pe care l-ai avut la nastere! Mi s-a furnicat pielea pe mine citind povestea ta.....

Lilly, Taty, Dutza, bine ati venit fetelor si sarcina cat mai usoara. Nu mai stiu cine intreba dar eu stiam ca bromcriptinul nu se ia in sarcina. DAr sigur e specificat in prospect, daca nu trebuie intrebat dr.

Alina 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Alysh...sarcina trecuta cand am fost racta prin luna 7 ....nu m-au lasat decat cu apa de mare sa incerc sa ma desfund....dar...cel mai bine intreaba un medic.

Diana 7+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

Bun venit noilor mamicutze.
Astazi incepe o saptamina f. importanta ptr. mine. Merg la eco, fc analizele. Miine e prima zi de mers la doctor. Am niste emotii mai rau ca-n prima zi de scoala, sa vad ca e ok., ca nu e nici o probl.
Va pup. O saptamina buna, fara greturi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ina, sa fie cu noroc pentru tine si pentru toate saptamana asta , ca din cate stiu eu cele mai multe dintre noi spera ca saptamana asta sa vada inimioara lui bebe batand...sau ceva activitatea cardiaca pe acolo.....

Alina 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata iubitelor...
De azi stau acasa 2 saptamini, m-am simtit mizerabil in we, asa ca am recurs la concediu medical 2 saptamini. Sa speram ca trecem hopul.
Nou venitelor le urez sarcini usoare si bb sanatosi.
Fetelor sunt foarte foarte bucuroasa : sora mea geamana e insarcinata, si-a facut azi testul si i-a iasit pozitiv...si asta dupa aproape 2 ani de incercari.

Ina, succes mult la eco, stiu cit asteptai...o sa vezi inimioara bb-lui pulsind...e grozav
Alysh, incearca fara picaturi daca poti, daca nu mai bine intreaba dr.
CamiM si eu simt ca sunt mai nasoale greturile ca la prima sarcina, si cred ca din cauza mirosurilor. La prima sarcina nu gateam nimic, stateam intr-o casa mare, fosta nationalizata nu simteam nici urma d emiros de mincare. Acum gatesc, casa e mica...sunt terminata de mirosuri..

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Bun venit noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Simonica nu am reusit sa vb la CMU de la Romana, am aflat ca si-au schimbat tel, 0213165876,77,78 dar suna ocupat... cum vorbesc, te anunt. Eu am consumat multa miere pana acum, cam juma de litru pt ca am avut o viroza si medicii mi-au spus si ginecologul si pediatrul si med de fam sa nu iau nimic altceva decat citrice, vit C si miere multa. Stiu de botulism la copii, dar bebeii nu au sistemul imunitar dezvoltat, de aceea ei nu consuma nici zahar, nici sare in primul an de viata... Mai departe... sper sa nu fi facut vreo prostioara, ca n-am facut altfel decat cum a spus medicul...

Mergi la inceput