Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Alynutza spune:
Da, ai mare dreptate, se pare ca mi-a scapat detaliul asta. Sper sa aiba si pe plic instructiuni de folosire (in cazul in care gasesc).
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
monica-elizabet spune:
Adriana, multumesc de aprecieri
am sa incerc sa fac asa cum zici tu(insa eu nu prea ma pricep...abia reusesc sa le pun in album si-asa sunt amestecate mancarici cu prajituri...sunt varza)
eu ce sa zic ca ieri m-am delectat cu prajiturile tale si cand am vazut cate faci... (abia astept sa experimentez si eu cate ceva din prajituricile tale) la fel am patit si eu m-am dus sa mananc ceva dupa viozionare
nati mai esti prin zona?
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
adi69 spune:
Natalia,ai nascut?
Alina,nu mai fac tort mousse de cioc,am facut tortul meu de ciocolata,ala ptr graviduta,si n-a mai ajuns in Iasi,prin urmare il pastrez ptr nepotica.
Acusica incep sa ma joc cu el,daca tot l-am facut din timp,ma apuc de bibilit...
adi69 spune:
Imi revine deosebita placere sa va anunt ca a nascut Natalia.Sant bine amandoua,fetita are 3600 si 50 cm si se numeste Vanda-Sofia.
Natalia,sanatate multa ,laptic bun,refacere rapida !
Vanda-Sofia,iti doresc tot binele din lume,sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa,frumoasa,desteapta si norocoasa!
Felicitari Natalia,ma bucur ptr voi!
ioana_77 spune:
Natalia, sa-ti traiasca mica printesa!!!!!!!!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!!
mami, refacere rapida si laptic mult!!
Maria(29.11.2005) si Ioana 33+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
strumfi2004 spune:
Felicitari, mamica frumoasa si grozava! Dumnezeu sa pogoare asupra ei frumusete, sanatate, cumintenie, inteligenta si noroc si tot ce-si mai doresc mami, tati si fratiorul!
Gratiela, Maria si Stefan
www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede
mariussimiuc spune:
Felicitari scumpa Natalia! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata.
Micuta Vanda Sofia,bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa si viata sa-ti rezerve numai bucurii.
Miha si Robert
Ortansa spune:
bun venit pe lume micuta Vanda-Sofia!refacere rapida mamica,sa te-ntorci repede la prajiturit.
ps-dar la evenimente nu s-a dat sfoara-n tara?
I've gt you under my skin
monica-elizabet spune:
felicitari Natalia(refacere rapida), sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si sanatoasa, sa-i dea Bunul Dumnezeu tot ce-si doreste si sa-i implineasca toate dorintele.
va pup pe amandoua si va asteptam acasa
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
bubu05 spune:
Nati, felicitari! Refacere rapida, puiuta sanatoasa si papacioasa si sa ai laptic mult! Abia astept sa va vad!
Doamne, m-am emotionat toata cand am aflat!
Inca o data felicitari, pupici si lui Vladut si sotului!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi