FACULTATE LA 36 DE ANI.ESTE PREA TARZIU?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by Luna75

niciodata nu e tarziu daca iti doresti cu adevarat
Mult succes si spor la invatatura!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

multumesc! acum sunt deja in anul II...ce sa mai discutam...sunt studenta...din toate punctele de vedere!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Elyda, bravo tie, felicitari!
si eu vreau sa ma inscriu in toamna la a doua facultate, la Stiinte Economice, e un vis mai vechi de-al meu, inca din timpul primei facultati... anul asta fac 34 ani si eu zic ca nu-i tarziu! am si un copilas de 1 an si 10 luni care merge deja la cresa, o sa am si timp si pt. copil, casa, job pt. ca vreau sa fac IDD.
Cand eram studenta la prima facultate (la zi) aveam o colega de 40 si ceva de ani,sa nu mai zic ca mai multi colegi erau trecuti binisor de 30, cu servici si copii, iar in alt an aveam un coleg de 70 de ani (bine, el o facea de hobby).
Iti urez mult succes!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si uite asa Elyda, aflu ca suntem cam de o seama desi copilul meu este mititel.

Este greu la psihologie? Ma bate si pe mine un gand. La anul, pentru ca mi-a fost un pic teama de clasa I. Acum ca m-am linistit as vrea si eu o Psihologie sau Stiinte Economice. Sunt in dubiu.
Tu cum te descurci cu timpul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by filofteia

Si uite asa Elyda, aflu ca suntem cam de o seama desi copilul meu este mititel.

Este greu la psihologie? Ma bate si pe mine un gand. La anul, pentru ca mi-a fost un pic teama de clasa I. Acum ca m-am linistit as vrea si eu o Psihologie sau Stiinte Economice. Sunt in dubiu.
Tu cum te descurci cu timpul?

eu sunt la zi si nu mai am deloc timp liber , dar deocamdata ma descurc.daca "te bate un gand " da-mi un semn si te ajut cu placere !cat priveste timp liber...eu am uitat demult cu ce se mananca !facultatea de psihologie este muuuult mai grea decat ma asteptam eu dar este frumoasa,inveti f multe lucruri folositoare in viata de zi cu zi !daca te bate gandul da-i drumul !dar sa te pregatesti de toceala muuuuuuulta !!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

Buna.
Am citit pe forum ca esti la Psihologie, daca am inteles bine.Te rog din suflet, daca poti sa ma informezi si pe mine cu detalii despre facultate.
te rog sa imi raspunzi cu detalii despre facultatea de psiho,.. caci imi doresc foarte mult sa ma inscriu si eu tot id -psihologie dar ma si tem putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Referitor la acest subiect as vrea sa va spun ca nu conteaza varsta la care incepi facultatea, ci motivatia si mai ales sustinerea din partea familiei. Eu am 30 ani si vreau sa dau admitere in aceasta toamna la a doua facultate, cea de farmacie, chiar daca am un baietel care va incepe clasa I odata cu mine si inca unul care are abia 3 luni. Daca am intelegere si ajutor din partea lor cred ca voi reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Am uitat sa mentionez ca acum sunt asistent farmacist, iar admiterea la fac.de farmacie mi se pare urmatorul pas logic pe care ar trebui sa-l fac.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyca1978

Am uitat sa mentionez ca acum sunt asistent farmacist, iar admiterea la fac.de farmacie mi se pare urmatorul pas logic pe care ar trebui sa-l fac.

meseria mea de baza este tot in domeniul farmaceutic...dar nu o mai practic de ceva timp. desi imi place f mult am preferat sa ma ocup de ceva care sa-mi lase ceva timp pentru copii si sa am un program mai flexibil . m-am apucat de psihologie pentru ca imi place f mult, dar este f greu . la prima vedere zici ca e usor ...fals! este f grea , cere f multa munca , timp si daca nu-ti place ...nu prea sunt sanse . eu sunt la zi si am avut 12 proiecte semestriale de facut , in afara de examene partiale , si sesiune.dar imi place ce fac , ce aflu si deocamdata ma descurc.

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lioness1980

Buna.
Am citit pe forum ca esti la Psihologie, daca am inteles bine.Te rog din suflet, daca poti sa ma informezi si pe mine cu detalii despre facultate.
te rog sa imi raspunzi cu detalii despre facultatea de psiho,.. caci imi doresc foarte mult sa ma inscriu si eu tot id -psihologie dar ma si tem putin..

daca te pot ajuta ...cu placere . fac precizarea ca eu sunt la psihologie - zi, la pitesti . daca iti pot raspunde la intrebari, cu toate ca exista diferente intre id si zi , astept sa imi spui ce vrei sa afli .

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lioness1980 spune:

multumesc Elyda pentru raspuns

..ce pot spune..ca idee generala..cum ti s-a parut cel putin primul an? presupun ca nu este o facultate usoara dar nu cred sa fie si foarte grea ..avand in vedere ca disciplinele de studiu sunt oarecum logice...adica nu cred sa fie vorba de mult stres....
cu practica cum se procedeaza la voi?

pe mine ma intereseaza aceasta facultate deoarece ma atrage psihologia ca si specialitate, am citit cateva carti de psihologie (despre caractere, temperamente, cunoastere de sine.......si alte cateva) si astfel m-am decis sa ma pregatesc in domeniu, mi-am dorit asta de cativa ani dar am preferat sa mai stau sa meditez dar acum cred ca va fi alegerea cea mai buna...

Mergi la inceput