FACULTATE LA 36 DE ANI.ESTE PREA TARZIU?
este tarziu sa faci o facultate daca ai 36 de ani ?nu mai poate fi vorba de viata de student cu tot ce implica ea,dar eu cred ca te poti bucura de tot chiar daca este muuuuult mai greu cand ai si alte probleme decat la18-19 ani. dar parca si rezultatele iti aduc mai multe satisfactii vazand CA POTI sa te descurci cu toate!
dana
Raspunsuri
louisea spune:
quote:Exact
Originally posted by Witchie
Niciodata nu e prea tarziu.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
Conteaza sa-ti doresti tu asta (nu sa pleci la drum cu tot felul de idei preconcepute :), sa studiezi ceva ce-ti place (ca altfel ai tragere de inima la citit cursurile intre un aspirator si spalat gemurile ), sa simti tu ca ai energia necesara (una e cand ai 2 copii si job de la 8 la 18 si una sa fi casnica; desi in ambele cazuri poti daca vrei :). Conteaza sa te motivezi tu singura!!!!
La ce facultate te-ai gandit?
gudinde spune:
Niciodata nu e prea tarziu! Daca motivatia exista si iti place viitoarea profesie, poti muta muntii!
Succes!
marius spune:
Mama mea si-a dorit sa faca o facultate dar cand era tanara era saraca, familia ei nu statea deloc bine bunicul meu murise in razboi, bunica era refugiata cu 4 copii asa incat dupa terminarea liceului s-a incadrat ca si invatatoare (terminase liceul pedagogic - a fost prima in clasa ei a invatat foarte bine).
Ei bine la 56 de ani s-a inscris la facultate pe care a absolvit-o nu prima ci a treia in promotia ei. Nu a utilizat niciodata diploma s-a pensionat invatatoare dar... si-a implinit visul. Eu am admirat-o in tacere. Concluzia trage-o tu.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007
Pagina legislativa
elyda spune:
EU SUNT STUDENTA in anul II la fac de psihologie din pitesti la invatamant de zi.am intalnit persoane care atunci cand au auzit ca sunt studenta se cam strambau .ceva de genul :" ce-ti mai trebuie tie facultate la varsta asta si cu copii" degeaba am incercat eu sa le explic ca-mi place , ca nu este tarziu sa faci ceva ce iti doresti...nimic . mai ales ca eu fiind la zi nu prea am colegi de varsta mea ci numai "copii" cum le zic eu ,mai apropiati ca varsta de baiatul meu cel mare acolo toti se mira ca mai fac asaceva acum.
dana
louisea spune:
quote:
Originally posted by elyda
am intalnit persoane care atunci cand au auzit ca sunt studenta se cam strambau .ceva de genul :" ce-ti mai trebuie tie facultate la varsta asta si cu copii"
dana
Poate ca´s invidiosi
dearChris spune:
deci topicul asta l-ai facut ca sa ne zici cat de tare esti ?!
mdaa intr-adevar esti
felicitari! :)
elyda spune:
daca asta ai inteles tu...este problema ta .poate ca faci parte dintre persoanele amintite mai sus?dupa cate ai citit in celelalte mesaje mai sunt persoane care au facut ce fac si eu asa ca nu sunt unica.intrebarea era daca nu cumva este tarziu sa fac facultatea si sa imi foloseasca in cariera, nu daca pot sa ma dau mare.
dana
dearChris spune:
Dar tu deja esti in anul II, deja ai ales ca asta vrei sa faci, ce mai ne intrebi pe noi daca e bine sau nu? Eu fiind invidioasa o sa-ti zic sa renunti. Na, te lasi de facultate?
sau poate ca ai vrut doar sa ne arunci in treacat ca tu POTI sa te descurci cu toate.
Uite, eu nu pot
si iti mai zic inca o data Felicitari!
grati.ela spune:
am avut studenta de 48 de ani care a luat 10 curat la mate, a terminat apoi prima in promotia ei. Motivatia?! A vrut sa le arate fetelor ca dak ai drag de carte nu conteaza varsta.
Instalatorul nostru este student anul 2 la zi la Energetica. E o facultate grea, omul are servici, 2 copii...a trecut cu succes examenele de mate pe care le considera initial un mare hop. Exemple sunt multiple...dak doresti sa inveti nu conteaza varsta. E trist dak doresti doar o diploma si esti pus pe shpaguit in stanga si in dreapta.
Succes!
20+