Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Va multumesc...acum o sa stau in pat,o sa beau si mai mult ca pana acum iar daca o sa simt ca mi se uda mai tare chilotii(nu-mi mai pun salva slip) o sa merg la spital...saracutul puisor,sper sa nu sufere din cauza asta ca si acum asa se misca ...

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am aflat ca si in TM se face stocarea si congelarea de celule stem! Nu stiu preturi, nu stiu nimic.. nici experienta, nici vechime dar va scriu si voua datele... maine le pun si pe prima pagina!

SPITALUL DE URGENTA PENTRU COPII"L. TURCANU"
CLINICA III PEDIATRIE CENTRUL DE TRANSPLANT MEDULAR
TEL: 295977; 203303 int. 266/ totul cu 0256 prefix
e-mail: cordblood_tm@yahoo.com
www.krio.ro

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Ginger stai linistita la patut si incearca sa bei cat mai multe lichide. Si eu ma chinui sa beau desi nu prea imi vine dar am citit ca deshidratarea e f periculoasa pt bebei. Mie doctorii nu mi-au spus niciodata amanunte despre lichid decat ca e bine, masuratori sau ceva-nimic. Cateodata am si cate o scurgere mai abundenta si ma sperii si eu ca e lichid . Hai moralul sus si o sa vezi ca va fi bine
Pussi care carut e cu landou pt gemeni?

mona 25 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ginger, pupam fata, nu mai fii suparata, stai cit mai mult la pat si multe lichide. O sa vezi ca o sa treaca si totul va fii bine.
Liliana, cum ti-am mai zis si eu am avut aceste episoade , m-au tinut destul de mult , nu mai stiu exact pina in ce saptamina, dar au tinut ceva , cit mai mult relax si pat+ binenteles trat. de sustinere
Pupacim fetele
Meda 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Medamaya multumesc pt incurajari...de ieri sint mai mult la pat cu tratamentul la zi...chiar asa tu ce tratament de sustinere ai?...hai ca sint in stare sa iau tot ce aud ca se da in astfel de situatii....am bagat un ochi la embrioreductie...esti o dulce,si eu i-as tine pe toti trei...mi-as fii dorit si eu mai multi copii dar tinind cont ca am 37 ani nu cred ca mai am timp...si sper ca macar acest micut din burtica mea sa stea aici,iti doresc numai bine in continuare

Pussi am constatat ca diferenta intre trat.noastre de sustinere consta in faptul ca tu ai fiola de progesteron in timp ce eu o am pe aia de pregnyl,am oprit aspenterul de la mine putere,oricum nu am probleme de coagulare pt a fii neaparata nevoie,acum merg joi la prima vizita,pina acum am mai vorbit doar prin telefon cu dr.,acum stau cumintica mai mult la pat...a calcat sotul...mi-a fost o mare rusine dar...cred ca inceputul e mai greu...numai bine

Ginger

Numai bine tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LILIANA stai linistita cat poti ti-am scris si la aspirante,eu am avut vreo 3 saptamnii on and off scurgerii maronii,beta este ok asa ca nu te mai stresa.Ca tratament de sustinere am avut utrogestan 6 buc pe zi,acid folic si am luat de la mine putere vitamine.Si de ce ti-a fost rusine ca a calcat sotul???Mai facut sa zambesc asta este doar inceputul daca vrea copil si bine-nteles e valabil si pt tine curatenia mai la coada,bebele pe primul loc.Deci in concluzie fara stres,odihna si multe lichide deasemenea iar curatenie la revedere pentru moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

AurelCris multumesc mult pt incurajari,fac bine la creieras,daca zici ca si tu ai avut 3 sapt.aceste secretii voi incera sa iau si eu lucrurile mai cu calm,sa vedem ce va fii joi la vizita/echografie...pe mine in afara sarcinilor pierdut ma mai sperie si virsta(37ani)...in ce priveste curatenia,calcatul ai dreptate...de acum adio...macar sa fie bb bine...el e cel mai important,ma bucur ca in prezent esti bine si te bucuri din plin de aceasta perioada mult asteptata,ai greturi?numai bine in continuare

Tuturor numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Liliana, ca trat. am avut 6 utrogestan pe zii, acid folic si nos-pa la durere. Atit.
M-ai facut sa rid , cu calcatul... nu trebuie sa-ti fie rusine, cum zicea Aurel cris, de-acum prioritar e bebeul, restul se pot face. Sotul meu saracu baga de toate, el care nu prea facea mare lucru inainte, ma ajuta pe aici pe colo, acum a trecut la recuperari.
Iar cu virsta, multi inainte, au fost femei mult mai in virsta decit tine si nu au avut probleme.
Eu am inceput sa am emotii ptr joi, cind merg la control.Plus ca am o stare ... imi vine sa pling, asa de-aiurea, fara motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut fivoaselor!

Aniast cat am stat noi de vorba si noroc c-am citit ce-ai scris de mi-am luat notite, ca uitasem totul. Sunt varza la cap.
Fetelor, are Andreea un flacau super fain si gigea, iti vine sa-l mananci. Si camera lui e super, de barbat in toata legea. Ehe, cand o veni in vizita la Aesia mea... Dar sa nu anticipam, pana nu vor fi majori si vaccinati stam cu camera web pe ei .
Pe mine profu ma mai vede pe 24 oct, pana atunci libera la mare!
Liliana, eu pana in sapt 26 n-am facut nimic in casa, mi-am pus femeie si restul hasbandul, de frica nu de alta, acum cand sunt mai linistita fac o gramada, ecuperez din urma!

Shery 34+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salut fivoaselor!

Aniast cat am stat noi de vorba si noroc c-am citit ce-ai scris de mi-am luat notite, ca uitasem totul. Sunt varza la cap.
Fetelor, are Andreea un flacau super fain si gigea, iti vine sa-l mananci. Si camera lui e super, de barbat in toata legea. Ehe, cand o veni in vizita la Aesia mea... Dar sa nu anticipam, pana nu vor fi majori si vaccinati stam cu camera web pe ei .
Pe mine profu ma mai vede pe 24 oct, pana atunci libera la mare!
Liliana, eu pana in sapt 26 n-am facut nimic in casa, mi-am pus femeie si restul hasbandul, de frica nu de alta, acum cand sunt mai linistita fac o gramada, ecuperez din urma!

Shery 34+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput