Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Vad ca s-a cam terminat cu schimbul trei, foarte bine, avem nevoie de odihna.
Fetele care urmeaza sa nasteti, are Roxana dreptate, dormiti cat puteti de mult, dupa nu aveti cand.
Eu am intrat doar sa vad daca mi-a raspuns cineva, sper ca mamicile au dormit si ele.
Anisia nu stiu ce sa zic, si eu sunt curioasa daca bebelu meu a luat in greutate. Zilele astea ne aduce si noua cantarul.Eu am insa o alta problema, parca sanul drept nu se mai intareste ca inainte, are lapte ......ma gandesc si eu o fi bine?
Noi am avut o noapte linistita, ne-am trezit la 12,30 chiar 1 am papat si ne-am mai trezit la 5,30, iar acum dormim.
Ma apuc sa mai citesc din urma, pana isi face efectul supozitorul ( sup. cu glicerina ca sa iesim si noi afara mai usor), de fapt nici eu nu mai stiu ce supozitoare sa mai pun, nu mi-am bagat atatea......in viata mea , cate am bagat in zilele astea.
gata s-a trezit
Cecilia si bebe Cristian Matei
http://community.webshots.com/user/cecilialata
tomasa spune:
Piciulika, ma simt mai bine, multumesc de intrebare si de gandul bun. Cand zic ca ma simt mai bine la raceala ma refer, dar a fost foarte rea, pe cuvant, demult n-am mai avut asa ceva, nici acum nu respir pe nas si am urechile infundate. Intr-un final mi-am pus Olinth de copii, desi as fi vreut mult sa evit orice medicament in sarcina. Iar psihicul e ok si el, sa nu crezi ca aia era o stare proasta sau obsedanta, era doar un gand in privinta operatiei. Incerc sa ma concentrez pe bucuria care ma asteapta curand, cand imi voi vedea pt. prima data fetita.
Sim, eu nu am pe nimeni de genul asta in jur, am o bunica destul de moderna, iar mama e si mai si, ea nici pe mine nu m-a infasat sau infofolit. Sa vezi insa ce amuzant va fi cand te vor aborda pe strada cu faze de genul "nu a e mila de el saracutzul, fara fular pe vremea asta???" sau "nu-l mai tineti in marsupiu ca-i distrugeti coloana, bietul copil!!!" si toate astea cu niste ochi dezaprobatori si un ton pe masura, menite sa te faca sa te simti o incapabila denaturata si insensibila pe deasupra. Macar bunicile sunt ale noastre, dar strainii...asta n-o pot intelege
. Cand o sa ne vedem fiecare de treaba noastra fara sa dam sfaturi necerute pe strada, tare bine va fi.
Annisia, nu-l mai cantari o saptamana. Dedica-te numai alaptatului, cu cat il cantaresti mai des cu atat te va obseda mai tare si nu-ti va face bine.... Va fi ok dupa ce se regleaza si el. Lapte de mama nashpa nu exista
, din cate stiu eu cel putin. Asa ca, daca el suge si tu ai laptic, va recupera cu siguranta.
Rox, tu mai stii ce picaturi de nas sunt permise in sarcina? Ca parca ai avut probleme cu nasul in repetate randuri. Eu pana acum am pus doar apa de mare insa ieri m-am spurcat la un Olinth de copii...stiu ca si asta e safe, dar as fi preferat sa ma abtin, mai ales ca am comis-o de vreo trei ori. Efectiv nu se mai putea altfel.
Joahnna, ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Sigur vei naste dupa noi, stai linistita in patut si ia magneziu. Pup!
Mada, da, din pacate am si eu niste insomnii crunte. Dar nu ai ce face si oricum chiar daca dormi acum nu poti inmagazina odihna, vorba lui Bee, dupa 2-3 nopti cu bebelusul oricum vei simti ca te-a calcat trenul. Fireste ca ar fi bine sa te odihnesti, dar daca nu poti...ce sa faci?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
37+
Maria
tomasa spune:
Tot pt. Annisia, eu nu sunt pt. proba suptului. Induce stres ne-necesar. Eu am alaptat un an, din care 6 luni exclusiv si n-am facut o proba din asta, poate daca o faceam nu mai continuam, ma demoralizam...cine stie. Atata timp cat sugarul e multumit, doarme, uda scutece, etc. nu vad la ce ti-ar folosi sa stii exact cat mananca. Asta e parerea si experienta mea cel putin.
Tot auzeam prin parc, al meu mananca atatea grame, crede-ma niciodata n-am stiut cifre din astea, o mama vede cand copilului ii merge bine. Tu cantareste-l o data la sapt. si daca ia in greutate inseamna ca e totul bine, am mai scris pt. Gabriela cateva capitole inainte care sunt singurele semne ca nu ai laptic sau ca el nu se hraneste, dar nu mai am timp acum sa caut din urma...(erau dintr-o carte super ok si moderna despre alimentatia sugarului).
Si inca ceva ce probabil stii deja dar nu strica sa repet, ai grija sa-l cantaresti mereu in aceleasi conditii, mancat sau nemancat, imbracat cu aceleasi hainute, cam la aceeasi ora din zi si astia sunt factori care pot conta mult, mai ales la cat de putin cantaresc ei acum.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
37+
Maria
kriss79 spune:
LA MULTI ANI MARIO ALEXANDRU!!
LA MULTI ANI IARINA ANDREEA!!
la implinirea primei lunite din viata voastra!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
34+ cu Alessia Stefana
rodicamaries spune:
Buna dimineata. 
Mada 28, si eu sunt la fel... imi vine sa mor, asa greu trece noaptea... urasc ceasul asta, ca ma uit la el din 5 in 5 min... Si acum cand ar trebui sa ne odihnim si noi...
Nanaaaa!!! unde esti draga? sper ca nu mi-ai luat-o inainte... Sa ne tii la curent cu starea ta... eu n-am nici un simptom... cred ca bebe meu s-a obisnuit prea bine in burtica si nu vrea sa iasa afara...
LA MULTI ANI MARIO ALEXANDRU!!
LA MULTI ANI IARINA ANDREEA!!
Rodica
40
AMR ??? zile
Roxali spune:
Neata!
Rodica esti pe aproape
...trece greu noaptea,dar la mine parca si ziua chiar daca incerc sa ocup timpul in fel si chip.
I-am dat si Crsithinei85ss un sms, dar vad ca nu mi-a raspuns...a disparut dintr-o data.
Ali
34
si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
La Multi Ani Mario Alexandru!
La Multi Ani Iarina Andreea!
Tomasa, adevarat e ca bunica e a mea. Inca nu m-au abordat pe strada. De fapt, ieri, iesisem putin si bb incepuse sa planga si trece o baba pe langa mine si comenteaza: asa, mama, plangi ca faci plamani
. Eram ocupata cu bb sa il linistesc si nu am avut timp de ea...
Adevarat spuneti voi, bine ca nu sta pe aproape bunica. Mama nu e asa. Cand eram micuta, ma infofolise si pe mine si cand a venit pediatrul acasa a certat-o si de atunci nu a mai comis-o. Asa ca acum tine minte
. Soacra imi adusese cand a venit multe caciuli si imi spunea ca doar ii dau in casa, dar am lamurit-o rapid ca nu.
Acum bb asculta CD-ul cu Iris si Cargo care il ascultam cand era in burtica. Canta si el asa haios 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Pinacolada, sa iti traiasca bb frumos si ciufulici!
Annisia, Stefan s-a nascut cu 4220 grame, a iesit din spital cu 3980. La 10 zile avea tot 3980, iar la 14 zile ajunsese la 4000. A luat-o mai greu din loc cu greutatea, dar e OK. Daca ti se pare ca nu e bine, cheama pediatrul.
Bernix, un
pentru Degetica.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
Pinacolada spune:
BunA dimineata gasca!!!
Cine are pb cu nasul? bb mic se tezeste pt ca nu mai poate respira din cauza de nas .....
si il chinui cu ser fiziologic si apoi cu pompita de nas....horror! Mai e cineva in situatia mea? nici macar nu l-am scos afara din cauza asta si tot degeaba..
De nascut am nascut natural cu peridurala la 38 de saptamani, cu dr Herghelegiu la Euroclinic, unde sincera sa fiu a meritat tot banii!!!![]()
Piciulika+multumim pt complimente
Cecilia+ suzeta eu i+am dat si nu a avut nici un efect negativ, ba din contra
Pt dragutii de hemoroizi+ bai de sezut, hemorzom si supozitoare...
Roxana+ trebuie sa te odihnesti neaparat .....nu e cayul sa clachezi!!!Alex cum reactioneaza la noul membru al familiei
,la mine Luca e super gelos, smiorcait, miercanit si vrea numai in brate..........cat il va tine oare, simt ca moor....
Pe 27, 28,29 si 30 sept este BABYEXPO la Polivalenta, abia astept!