*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Cati, felicitari pentru cele 24 de saptamani.
Felicitari si celor ce au trecut de 20 de saptamani.
Monica- doc, mi-a placut la nebunie rochita ta.
Virgo felicitari.
Miri-mik multumesc de sfaturi, imi vor fi tare de folos.. Imi pare rau ca nu te simti bine. Poate ne dai vesti bune maine.

Azi am fost si noi la un magazin de bebei. Am vrut sa cumpar cate ceva ca nu ma mai puteam abtine, dar nu m-a lasat al meu.
Ne-am uitat la patuturi, la bedding, la carucioare, la scaune pentru masina... mama mia ce dea bani. Trebuie sa pun acolo $1500 numai pentru bebe.

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Prima poza cu burtica lu' Monica-Matz-Gravidut.

http://picasaweb.google.com/M.Creanga/GravidutzaFericita/photo#5110605935369742802

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata burtici.
Miri,Monic-mat sunteti niste frumoase,frumoase.
Eu imi beau cafeaua,iar apoi ma dushuiesc si plec la Biserica.
Va pupic si sa aveti o Duminica placuta.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , ce sa fie !?

Aseara si azi dimineata am avut doua contractii scurte , mai putin de o secunda . Foarte puternice . Ca si cum s-ar zbate un muschi sau ai visat ca ai cazut in gol si corpul tau reactioneaza ! Burtica nu s-a intarit deloc , dar m-au zguduit amandoua de numa' numa' .

Recunosc fenomenul , mi s-a mai intamplat , cand aveam caderi de calciu . Tresaream in somn de mai multe ori pe noapte .

A , si inca un amanunt : iar visez amanti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

quote:
Originally posted by Gina M

veronicka, ottilia, darene, Elenuta, & cati_magureanu - v-am trecut pe listuta!Verificati datele sa vedeti daca este bine.

Fetelor, grupul nostru a crescut tare frumos in ultima vreme!Acum suntem 101 - dute!

Poze - Recente & David Benyamin 25+

Gina multumesc frumos pentru adaugarea in lista.
DN e 17.01.1982.

Elena
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Virgio, felicitari pt.baietel, sa cresca mare si sanatos.
Viezurila, multumesc pt.grija.
Lorena, in astfel de situatii(cand ai dureri si intepaturi pana joa) cel mai indicat este statul la pat, chiar daca nu ne place. Colul mi mi l-a masurat de fiecare data la ecograf, iar doctora gineco doar se uita pe rezultatul ecografiei, ea nu imi mai face control(si e mai bine). Cat despre vise... eu am visat de 2 ori ca am nascut baiat si se pare ca am o fetita in burtica(si nu-mi pare rau)

Mari 20+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am pus la "poze" noul site.. la care inca lucreaza sotul, deh e siteul bebelinei.Sunt cateva sectiuni: mommy, ultrasound, si video1 si 2..cu bebe live.
Mai avem pozici, dar trebuie sa alegem ce-i mai frumos,nu?
Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%

Mergi la inceput

Gratiela si Kosir, felicitari pt.cele 20 saptamani. si eu le-am implinit marti, si chiar ma gandeam ca de acum au trecut problemele, dar se pare ca nu este chiar asa(la mine).
Cati, felicitari si tie pentru cele 24 de saptamani.
Alexia, felicitari pentru miscarile bebelului.
Monica-Mat, esti o scumpete si se vede asa de frumos burtica.

fug inapoi in pat sa nu ma prinda sotul la calculator ca vine cu . mai am de stat inca 5 zile la pat.

Mari 20+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Am pus la "poze" noul site.. la care inca lucreaza sotul, deh e siteul bebelinei.Sunt cateva sectiuni: mommy, ultrasound, si video1 si 2..cu bebe live.
Mai avem pozici, dar trebuie sa alegem ce-i mai frumos,nu?
Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%

nu puteam sa plec pana nu-ti spuneam ca ai o bebelina tare jucausa si frumusica. a fost tare activa la ecograf, si cum dadea din picioruse si isi acoperea fata cu manuta. o dulceatza.

Mari 20+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna fetelor !
Vineri am fost in vizita la cumnata (sora sotului).A nascut pe 6 sept un baietel de 3700g.Parea asa de fragil incat mi-a fost teama sa-l iau in brate.

Eu nu pot sa intru pe flickr,e blocat site-ul printre multe altele.
Anca.diana super clipul.
Virgo felicitari pentru baietel.
Gratiela, Kosir felicitari pentru pt cele 20 de saptamani!
Cati felicitari pentru cele 24 sapt!Eu cateodata il simt pe bebe cum loveste in partea din spate,cred ca atunci este intors cu funduletul la burtica.Prima data cand s-a intamplat nu mi-am dat seama ca e bebe si tot asa eram un pic ingrijorata ca nu miscase de ore bune.Are zile cand e foarte activ si zile cand e lenes.
Miri,Monica-Matz sunteti niste mamici sexy.
Honey ti-am admirat pozele si bebelina jucausa.
Pupici.

Elena
24+

Mergi la inceput