*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

sunt de acord cu tine grati.ela...sora mea,prietenele au tentative sa ma mangaie pe burtik,sorry da nu soport...singura persoana pe care o las sa-mi admire si sa-mi mangaie burtik...e sotul meu(viitorul)

Cea mai optimista gravidutza!
19+

http://good-times.webshots.com/photo/2172476370102156995JCalIN?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuzici,
Am 20 de saptamani, uraaaaaaa , sunt la jumatatea drumului, Doamne ajuta!
Virgo felcitari pentru putzulica, sa vina sanatos si sa va aduca doar bucurii.

Monica tare sexi, frumusica, atitudine corespunzatoare, bravo .
In alta ordine de indei multumim pentru zuzele in bucatarie.
Fetele cu epilatul, eu nu m-am epilat cu altceva decat cu ceara de vreo 18 ani (vedeti ce batrana sunt?), acu nu prea pot, nu vreau s-o dau pe altceva. Lama in nici un caz, poate crema!!
Fetele eu am probleme cu diareea, contrar celor ce se spun despre gravide, cum ca s-ar constipa. Este pentru a doua oara in sarcina asta cand fac diaree si culmea, eu am un stomac beton altfel mananc cele mai ciudate combinatii si nu am probleme.

Va pup si sa aveti un weekend placut

Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzicile..am fost la oras.Si normal, i-am mai luat lui bebica un set de salopetici cu babetica, caciulita si ciorapei ... si inca o salopetica singura, cu manecute scurte si botosei..deci cu totul.
Asta ca m-a tras sotul de-acolo, altfel eram in stare sa iau din fiecare cate o chestie.
Am vazut un costumas superb... dintr-un fel de reiat finut,roz (normal)...dar sotul a zis sa mai asteptam.
Kossir scumpa, eu am trecut prin faza cu diareea , pentru o perioada destul de lunga, la inceputul sarcinii de ma si speriasem. Fa-ti ceai de menta,cate-o cana si bea-o pe seara. Iar peste zi, fa-ti orez simplu fiert.
Mai ajuta painea prajita si branzica..gen telemea.
Sper sa treaca si sa te simti mai bine.
Felicitari zuzicilor care au ajuns la jumatatea odiseei.
Ma fac eu mare, ajung si eu acolo.Peste vreo 2 saptamani si-un pic.

Pupici zuzici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Wow, mamici noi, suntem 101! Bun venit printre noi si sedere placuta!

Virgo, felicitari pt putzulica! Si eu am visat azi-noapte ca nascusem un baietel... Sa vedem daca sunt profet sau nu.

Ma scuzati ca nu mai stiu care a aflat ce are, dar nu am apucat sa citesc decat capitolul asta nou, ca mult mai scrieti, fetele! Lipseste omu 2 zile si hop, alt capitol.

Nemary, voiam sa-ti zic ca si eu am acele intepaturi de care zici in vagin... parca bebe scoate un piciorus si invarte cu el... asa e senzatia. Si eu incerc sa ma odihnesc cat mai mult, dar nu-mi iese... cu fiu-meu in zona. Deci ce trebuie facut? directia la doctor? ca eu abia pe 27 in ziua cu eco o sa-l mai vad...

Fetele, eu nu tin minte ca la prima sarcina sa mi se fi masurat colul la ecografie... doar "manual" de gineco... o sa pun si eu intrebarea pe 27.

Alesul prenumelui... o grea problema si pt noi... bine, ca deocamdata nu am facut liste, ca sa stim macar ce e... dar cautam prenume care sa se pronunte macar la fel in ambele limbi... ceea ce e mai greu. La fiu-meu ne-am scos cu Miron, caci Radu se pronunta ca naiba (Radiu, cu accent pe u...) Am vazut ca ati pus un link cu nume, o sa ma uit cu al meu sot ca sa ne decidem o data!)

V-am pupat, we placut si mai apar.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gratiela Monica felcitari pentru prima jumatate a sarcinii! Ce a fost mai greu a trecut
Eu am cateva persoane pe care le-am lasat sa puna mana pe burtica si chiar au simtit cum misca minunea mea. Dar sunt alte persoane care chiar ma deranjeaza daca fac acest gest

24+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

buna zuzicilor! semnez si eu condica pe azi..
mai de dimineata am fost la un botez, primul pe care il vad ca nu prea am avut in familie si prieteni bebei, mi-a placut am simtit ca ma documentez cel mai tare m-a mirat cand l-a botezat preotul i-a facut o ditamai .. adica stiu ca unii doar dau putin cu apa si altii nu dar preotul acesta l-a mai si scufundat de trei ori cu toata fata in apa!! saracul bebica ce-o fi fost de inimioara lui

nemary saracutza de tine cred ca am tras o mare sperietura, sa dea DD sa fie totul bine in continuare!

anca.diana super tare clip-ul acum ca ma gandesc parca am auzit melodia dar nu i-am tinut seama daramite sa imi dau seama ca ar fi o romanca cea care candta

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

PS mai dau o data datele mele ca nu m-am vazut pe listutza
DN 21.03.81 UM 21.05.2007 DPN 22.02.2007
multumesc

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Da Honey, probleme cu treaba asta urat. O sa incerc si cu ceai de menta, regim mai usor, dar mananc cascaval, banane, ma rog si ii dau cu smecta. Cred ca mi se trage de la o ciorba cu smantana.
Oricum multumesc pentru sugestie.
O zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by kossir

Da Honey, probleme cu treaba asta urat. O sa incerc si cu ceai de menta, regim mai usor, dar mananc cascaval, banane, ma rog si ii dau cu smecta. Cred ca mi se trage de la o ciorba cu smantana.
Oricum multumesc pentru sugestie.
O zi buna in continuare.

Carmen, incearca sa nu mamanci gras, cascavalul nu e tocmai recomandat. branza proaspata, cat mai slaba, e mult mai buna! si paine prajita.
ce mai poti face, e sa mananci o lingura de orez crud. adica iei o lingurita si il tii in gura pana aproape se topeste, ramane doar un samburel mic pe care il poti mesteca, e deja inmuiat. eu am avut si diaree nashpa rau, si ca asta ma dregeam cel mai repede.

Monica 23+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by viezurila

PS mai dau o data datele mele ca nu m-am vazut pe listutza
DN 21.03.81 UM 21.05.2007 DPN 22.02.2007
multumesc

+17