Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
adita spune:
Shobo, Nectarie a implinit 2 ani in primele zile de ianuarie, asa ca am trecut de atunci la alocatie de 25 ron
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Shobo spune:
s-a lamurit misterul: fix de la 1 ian 2007 s-a marit alocatia la 2 mil in schimb s-a micsorat stimulentul de la 3 mil la 1 mil/luna. au trimis cele 2 impreuna la posta in loc de cont cum cerusem eu si eu am crezut ca acela era stimulentul si n-am stiut ca de fapt era alocatia + stimulent. ma rog, nu stiu ce ati inteles insa eu m-am lamurit, bine ca n-am mai batut drumul degeaba pana la Lia Manoliu unde s-au mutat contabilitatea lor.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19
coraly spune:
Adita, merci de raspuns.
Shobo, merci de complimente, da nu sunt chiar asa supla, inca mai am vreo 3-4 kile pana sa ma consider asa
V.Erica, soacra mea a cumparat smantana tnuva si am mancat duminica la ei cu ciorba. S-a plans ca nu se dizolva in supa si avea dreptate, ramanea asa bucati, trebuia sa faci eforturi sa o dizolvi. In rest nu parea nimic rau, da si asta e o chestie interesanta, ca de ob grasimea vegetala ramane asa bucati.
Tu esti aia obsedata cu alimentele sau te confund? Ca si io sunt de aia, umblam cu lista de euri dupa mine de prin 2000
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by coraly
V.Erica, soacra mea a cumparat smantana tnuva si am mancat duminica la ei cu ciorba. S-a plans ca nu se dizolva in supa si avea dreptate, ramanea asa bucati, trebuia sa faci eforturi sa o dizolvi. In rest nu parea nimic rau, da si asta e o chestie interesanta, ca de ob grasimea vegetala ramane asa bucati.
Tu esti aia obsedata cu alimentele sau te confund? Ca si io sunt de aia, umblam cu lista de euri dupa mine de prin 2000
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Da, io sunt aia .
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Vad ca iar ati dezertat.
Noi suntem bine, dar eu sunt foarte obosita.
Am fost ieri la stilistul Radu Serban si mi-a placut enorm.De fapt mi-a placut de la prima conversatie telefonica, iar despre prestatie, nu am decat cuvinte de lauda.
In rest ce sa spun, i-am luat carucior albastru lui Rayan, sa isi plimbe jucariile, ca e foarte grijuliu.
La gradinita are grija de un baietel mai mic. Am inteles ca il ajuta sa se incalte, la baie, ii spala mainile, dragut, nu?
Azi mi-a spus ca vrea surioara. Tata mai vrea si el un copil, dar eu am ezitari mari, cand vad ce grea e viata, ce scump e totul, cat ne chinuim cu unul, etc.
Pe de alta parte nu vreau sa il stiu singur, ca e rau.
Ne-o ajuta si pe noi Dumnezeu sa luam o decizie.
pupici si .... dezmortirea, ca ... ramanem fara subiect.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Anda, tu esti multumita de gradinita unde merge Irina?
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Eu n-am dezertat, dar de aseara n-a mers netul, au venit azi niste baieti de au schimbat niste mufe si cum eu sunt pasare de noapte in we asta, abia acum am ajuns acasa de la servici...
Mai am si maine si apoi am 3 zile libere, abia astept! Cu toate ca v-am zis ca sunt f. incantata de turele astea, pt. ca ma trezesc si eu la 9, rezonabil, si apuc sa mai fac una-alta prin casa!
Crinuta, ce ti-ai facut la stilist? Pune si tu o poza! Am luat niste iaurturi Tnuva cu fructe, n-am gasit cu mere, dar au mancat si sotul si Vlad cu visine si le-a placut. Maine mergem la cumparaturi si poate gasesc cu mere.
Am descarcat filmuletele cu Vlad cand canta, luni, cand am timp le incarc sa-l vedeti, e mortal!
Apropo, de alocatie: cred ca de 5-6 luni noi am gasit in cutie biletelul sa mergem la posta sa o ridicam, ori nu ne gasea acasa ori ii era lene postaritei sa vina la usa si ne-o lasa la cutie Iar cum alocatia trebuie sa o ridice sotul, ca el a fost atunci de a depus actele si e pe numele lui, de atata timp n-am mai luat nici un ban, pt. ca sotul meu nu are timp sau e prea aglomerat si el nu sta la cozile alea
Stiti voi cumva daca se strang banii astia la posta, undeva, si pot sa-i ridic cu intarziere??
Am vrut sa facem un card sa ne vireze banii dar era atata umblatura ca ne-am lasat pagubasi...
Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
crinuta spune:
Ii poti recupera facand cerere la institutia aia unde ai depus actele, parca, nu mai stiu cum se numeste.
Ce mi-a facut Radu? Pai de la decolorat partial ( ca vroiam sa deschid putin culoarea parului), la colorat radacini cu o nuanta, apoi spalat, apoi aplicate suvite rosii. Mama ce bine imi sta cu culoarea aia.
De fapt stiam, ca incercasem pe site-ul ala in care pui poza, si cu rosu aprins imi sta super.
Pana in ultimul moment nu am stiut ce imi face in par.
Dupa aceea, un baiat ma usca si Radu a inceput sa ma tunda, zicand " hai sa o facem pustoaica", si mi-a facut ceva tare fain.
Sotul m-a vazut aseara pe web cam si era incantat.
O sa fac poze probabil si voi pune.
Cred ca ai fost si tu la el, nu? Acum are salonul pe strada Chopin, si tot cu aceeasi echipa lucreaza.
E fain sa se ocupe asa de multi de tine, mi-a placut, iar el este un tip de nota 10. Nu degeaba era salonul arhi-plin.
Crinuta si Rayan
Witchie spune:
Crinuta, sunt multumita, desi Irina tusese groaznic de mai bine de doua saptamani si ma gandeam sa o tin cateva zile acasa.
Ma incanta ca e o gradinita mica si ca au adaptat meniul in asa fel incat in fiecare zi sa existe ceva ce poate manca si ea(irina nu are voie sa manance pui, mezeluri, cascaval, nesquick - acum se gateste si cu vita si cu peste si ii duc eu painea si laptele de-acasa). Sunt copii putini, educatoarele sunt dragute si tinere toate. Regret ca limba pe care o invata acolo e engleza, as fi preferat germana insa nu am ce sa fac. Sunt in negocieri acum si pentru transport. Ma va duce cam la 10 milioane cu tot cu optionale (avem de ales intre tenis, role, karate si nu mai stiu ce), dar asta e situatia. Mi-e greu sa ma duc cu ea in fiecare dimineata prin autobuze, prefer sa o ia microbuzul gradinitei si sa o aduca acasa.
Ea s-a obisnuit, ii place, mai maraie dimineata dar nu mai plange.