Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
RaisaFudulu spune:
AM gasit pe net au gluten o avea ceva ca eu i-am dat sper ca nu
Arissa si noi am patit-o si de aceea noi i-am cumpara una toata din silicon de la chicco...fara saimi mai fie frica ca poate pati ceva..pe asta o molfaie pe toate partile o baga si invers si nu pateste nimic
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
annmary77 spune:
si eu pe aici!!
Hai sa va arat o faza tare rau! sa vedeti ce face bubulusul cand eu plec pt un minut sa ii caut bibe cu ceiut dupa masa de fructe
surpriza(vorba lui Alex)
elpower spune:
quote:
Originally posted by RaisaFuduluBuna seara fetelor
Fetelor dupa cum a spus si Ela ne-am intalnit in sfarsit...este minunat sa vezi persoana de dincolo de atatea mesaje scrise, citite , atatea emotii traite impreuna la distanta....ce sa va zic m-am simtit ca si cum as sta de vorba cu o prietena veche...oricum suntem vechi deja de mai bine de un an nu.....iar fetele dupa cate ati vazut s-au imprietenit
ELa va pupam si va multumim pentur aceasta dimineaata minunata
Avem poze aici
Si pentru mine a fost la fel de minunat si nemaipomenit. Sunt bucuroasa!
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
Apropos de cereale...mi-a luat azi sotul de la Nestle din alea somn usor si acum ma uit la ingrediente si vad ca au gluten....nu a luat ce trebuie sau toate aste a cu somn usor(cu flori de tei ) au gluten......am avut un mic taraboi ca mie fetele mi-au zis ca nu au gluten si tu ce ai luat?...poate ma lamureste si pe mine cineva....
Haide ca va pupacesc de data asta ca am de calcat pentru maine
Avem poze aici
Diana, eu cred ca fetele vorbeau de cereale "Burtica sanatoasa". Sunt, intradevar fara gluten. Despre cele "Somn usor" ... habar nu am. Oricum, in lapte nu se dizolva prea bine, asa ca e de preferat sa le dai in piureuri. Eu le strecuram dupa ce le puneam in lapte, altfel ramaneau chestii nedizolvate, sau care nu erau destinate dizolvarii (orez?), care nu treceau prin tetina. Dar sunt bune la stomacel. Nu constipa deloc, ba chiar fac bine.
Am si eu neshte intrebari pe care ma tin sa vi le pun de cateva zile:
1. Voi dovleceii ii scobiti de tot de semintele alea, ca la mine nu mai ramane decat o coaja din ei dupa ce termin eu de mesterit la ei?
2. La ce trebuie sa ma uit cand iau un scaun de masa? Repere, ceva? Adica sa se lase pe spate, sa fie compact la pliere, sa aiba tavita mare, sa aiba husa detasabila si din material impermeabil? Ce anume e mai important de urmarit? Ca sunt intr-o ceata totala, si parca nu mi-ar veni sa dau chiar 5-6 milioane pe un scaunel din asta. Ca, pana la urma, cat timp il folosim? Pana la 1 an? Sau cat?
Cred ca mai aveam, dar ma lasa memoria. Cand ma mai viziteaza , va mai intreb.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
annmary77 spune:
si eu pe aici!!
Hai sa va arat o faza tare rau! sa vedeti ce face bubulusul cand eu plec pt un minut sa ii caut bibe cu ceiut dupa masa de fructe
surpriza(vorba lui Alex)
elpower spune:
quote:
Originally posted by annmary77
si eu pe aici!!
surpriza(vorba lui Alex)
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
POZE CU COPII POZNASI
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet
pozici noi

Pai daca s-a saturat cupchilul, ce vrei sa faca?
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
arissa spune:
Diana, mersi pentru pont.
Annmary, ce dragut! Te-a scutit de o grija.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ddana spune:
Raluca, imi pare nespus de rau pentru ce ti se intampla. Nu-mi vine sa cred ca un tatic isi poate parasi copilul. Si sa piarda primul lui "tata", primul pas, primele reusite... Asa e, e pierderea lor, categoric, dar tristetea si frustrarea raman. Iti inteleg durerea si sa-ti dea Doamne Doamne forta sa treci peste hopul asta cu bine, sa il cresti pe Luca frumos si sa faci pace cu viata, in cele din urma. Nu esti singura; cred ca pe fetele de aici le poti considera prietenele tale. Pupici tie si lui Luca si capul sus!
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=5
ioanaradu spune:
karla fara cuvinte. noi suntem aici si te asteptam la urmatoare intalnire de stup.
cereale somn usor eu n-am luat si sper sa nu ma insel, dar cred ca adina a spus ca a vazut astfel de cereale, dar nu ca a dat. e posibil sa fi incurcat tu, diana. scuze daca te-am abramburit. noi de la nestle luam doar burtica sanatoasa, care apropo, sunt de la 4 luni ... ca tot m-am uitat pe cutie.
dovlecei "scobiti": pai daca am dovlecei mici si pricajiti, chiar raman doar cu coaja, asa ca eu iau din cei mai mari, ca sa nu ma apuce pastele curatand la ei.
acum sa ma plang si eu ... sau nu. adica e o chestie cu 2 sensuri:
1. ma bucur ca matei a mancat si el in sfarsit 180 ml de lapte in seara asta.
2. dar cum credeti ca a reusit performanta??? cu lingurita!!
deci din bibe nu vrea si pace
. strange gura, tipa, urla, se zbate. in seara asta am fost f hotarata sa-i dau laptele si saracul sotu' a colaborat si el (facea drumuri la bucatarie, parca eram in operatie "adu-mi un pahar" "lingurita albastra" "seringa de la nurofen" "celalalt bibe" "lingurita rosie"). dupa tipete, urlete de am zis ca trezim tot cartierul ... cand am inceput sa-i dau cu lingurita, ziceai ca asa papa de cand e el. 
deci in curand voi avea barba ... ca daca o sa-i dau laptele la lingurita ... dar asta e, arta cere sacrificii!
va pup!
aaa ... uitam!
fructe - compot ii fac si eu, mai ales ca mai nou ii dau zeama in loc de ceai. de ce? pai ii dadeam baby drink si nu se mai gaseste, am incercat baby calm, hipp, humana si inca vreo 2 ... nu mai stiu si nu-i plac. apa nu bea ... asa ca ma compotesc. la 2 cani pun 1 de fructe.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
aiia spune:
Multumesc fatelor pt ajutor de luni ma voi duce sa interesez de aceste medicamente.
KARLA32 imi pare nespus de rau de cele intaplata, soacra mea are o vorba "barbatul in jur de 30 de ani o ia razna" mi-a spus la ce sa ma astept. Al meu sot anul asta a implinit 30de ani (e mai mic cu un an decat mine)cine stie ce o fi si in capul lui. Oricum noi mamicile suntem cele mai in avantaj ca avem niste pui minunati care nu trebuie sa simta cand suntem suparate.
Te pup si-ti doresc numai bine si aveti grija de voi.
Aiia mamica Fabianei Mihaela(26.02.2007)
laura_oana spune:
buna seara
bantui si io pe aici, cred ca singura...
acuma:
reteta de biscuiti nu o stiu
sorry, dar o pot afla![]()
cereale Nestle "somn usor cu flori de tei"( au gluten) am luat si io( facem 6 luni pe 22 septembrie) si i-am dat
si m=-am dat si io dupaia cu capu de pereti, prima data i-am facut cum scrie pe cutie, a papat edy tot, a doaua zi i-am bagat in lapte in sticla, nu s-au dizolvat bine, edy nu e multumit cand simte altceva decat lapte in stica. apoi necazul cel mai mare a fost caa vomitat toata ziua
pana intr-un tarziu mi-a picat si mie fisa :de ce i-am schimbat eu la copil laptele( NAN 1 SI 2)??? RASPUNS: ca il vomita ( aceasi firma Nestle)
asa ca nu mai dam nestle deocamdata.
specific : cerealele Bebelac de care folosesc nu le-a vomitat niciodata!!!!ii plac tare mult.
Ceai...edy bea numai de musetel, e singurul care ii place si io sunt multumita.
mai vroiam sa zic ceva.......![]()
daaa...asa as vrea sa le trag un sut in f u n d la barbati sa se trezeasca si ei la realitate sa inceapa si ei sa isi asume niste responsbilitati........offfffffff
nu pot sa zic mai multe ca oate imi inchid contu`.am cuvinte....
.in fine, Karla32 toata stima si rspectul pt tine, fruntea sus pt tine si bb, multa sanatate si DD nu te lasa la greu
din partea noastra.
cred ca atat....doar cred![]()
aaaa nu cred ca e alergie ( bubitele lui) , merg luni la dr cu el si vedem sigur, numai imi dau cu presupusu.m-am lecuit!intrebam o minte mai luminata, si tot luni mergem la timisoara sa facem radiografia de bazin.sa ne tineti pumnii!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007