Aspirante optimiste>20 (161)
Raspunsuri - Pagina 3
voicu_bebi spune:
neata fetele...mama da ce matinala sunt....![]()
Aaka
...bine ai venit...ce faci? zi-ne ceva de tine....pana mai apr fetele pe aici...
restul ce faceti....
Lilly79 spune:
Feteleeeeeeeee.
Azi e Z29 si............am primul test II din viata mea 
Si asta in luna in care doctorul nu-mi dadea sanse ![]()
Acum am o mare nedumerire, sa mai iau brocriptin,sau nu? Stiti ceva de asta?
Luni voi merge la doctor sa confirme. Desi, la eco nu cred ca se va vedea ceva la 4 saptamani si 3 zile,nu?
Gabitza1977 si marryan, ati intuit ieri bine.Merci mult fetelor ca mi-ati dat sperante. Datorita voua am facut azi-dimineata test, altfel as mai fi stat vreo saptamana in asteptare.
O sa mai stau pe-aici, poate va molipsesc si pe voi ![]()
Ajutati-o pe Sonia
voicu_bebi spune:

Lilly...FELICITARI! sarcina usoara...sa ai un bebe frumos si cuminte...sper sa mai stai pe aici sa ne zici simptome...una alta....inca o data felicitari pt II liniute...

![]()
Laura Ioana spune:
Felicitari, Lily
Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa iei cat mai multe fete de aici cu tine, la odisee
La eco se vede bine pe la 40 de zile, cel mai bine e sa-ti faci testul de sange (Bhcg).
24+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
Malinka spune:
Buna dimineatza...
Si eu sunt o viitoare gravidutza..."evenimentul" e stabilit pentru 6,7 octombrie (atunci avem unda verde)...deci ma inscriu pe lista aspirantelor, nu-i asa?
Va citesc zi de zi, discutiile mi se par interesante si utile, nu prea intervin in discutii pentru ca nu e genul meu sa ma bag "unde nu-mi fierbe oala"...:)
Un weekend minunat va doresc tuturor...
Viitoare 
"Cerul instelat deasupra mea si legea morala in mine" (Kant)
voicu_bebi spune:
malinka
.. bine ai venit...dar de ce nu te bagi la discutii...ca doar toate suntem aici prietene....asa ca iti zic sa mai intrii si sa stam de vorba....
hai zi-ne de tine...cati ani ai...de cat timp incercati....![]()
andreutza23 spune:
buna dimineata!
felicitari lili pt sarcina!povesteste-ne mai multe amanunte. ai avut ceva simtome?
anca- pupici!
laura - bun venit pe la noi?ce mai faci?
malinka - bine ai venit si sedere cat mai scurta!cum sa te bagi ca musca in lapte?nu vezi ca noi aici discutam toate alea?
te invitam sa ne povesteti mai multe amanunte despre tine!
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
Lilly79 spune:
Multumesc fetelor pt felicitari 
voicu_bebi, o sa mai stau pe-aici cum sa nu. Simptome? Hm...Pai am avut tensiune in sani acum vreo saptamana (acum m-a lasat). Si ieri, am avut o perioada cand am salivat excesiv de mult, si mi s-a facut foame cam repede(dar asta nu cred ca se pune
)
Laura Ioana am mai vrut eu acum o luna sa-mi fac testul de sange, dar mi-ar fi dat rezultatul intr-o saptamana. Oricum luna trecuta ar fi iesit 0.
O sa vad ce-o sa-mi zica doctorul. Si o sa ma mai duc la eco si pe la 40 de zile (sper ca totul sa fie ok pana atunci).
voicu_bebi spune:
asa Lilly...e bine ca te avem cu noi pe aici...se pare ca durerea asta la sani este specifica la majoritatea fetelor....dar aceasta modificare a sanilor poate sa nu fie nu?