FIV 133

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, Felicia, Relya, am executat injectiile de dimineata si apoi dupa o ora jumate am donat sange pentru hormonale (mi s-a zis ca nu conteaza ca am facut injectiile inainte). Aseara m-a sunat asistenta dr si mi-a transmis sa incep de azi dimineata (pana la urma indiferent cand o fi fost z 1, alaltaieri sau ieri, eu zic ca am fost cat de cat in termen cu injectarea). Daca totul va fi bine si frumos ET-ul ar tb sa fie pe 28-29.09.2007.
Adhnana, bafta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Relya, multa bafta la stimulare!!
Adhnana, eu sunt nascuta pe 8 octombrie si eu zic ca si Kora ca este o zodie norocoasa.Sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Mult succes tuturor!!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dana_p ce mai faci balanta draga nu te-am mai "vazut" demult pe aici...?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Vin si eu la raport
ieri am fost la eco si am crescut de la 11-12 la 15 mm.Dr.parea multumit.Am mai facut injectii aseara si o sa mai fac si in seara asta iar maine din nou la eco.Pare-se ca maine seara o sa fac pregnylul si luni dimineata punctia dar mai sigur va spun maine.
As avea o intrebare pe care nu i-am pus-o dr din motiv de uitare (am avut mari emotii) credeti ca pot pierde din foliculi pt ca nu mi-a dat nimic pt evitarea eliminarii lor , am inteles ca unele fete au luat Cetrotide ?
Bubuka si Elena 74
bine ati venit
Elena - da fac fiv cu dr mentionati de tine , in legatura cu embriologul stiu ca este din Austria dar nu stiu numele.Cand vrei sa incepi?
Relya multa bafta la stimulare
Adhnana
si eu sunt Balanta (20 oct)si alaturandu-ma si eu fetelor zic ca zodia este deosebita iti doresc nastere usoara si o intalnire cat mai placuta cu bebe Alexandru.

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Liliana si Kora, Ioanacarmen a facut 2 FIV-uri, al doilea reusit, cu dr. Denisa Protopopescu.

Fetelor.

L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Kora, sunt relativ bine, in sensul ca iar am intrat in starea aia in care cand vad copii ma apuca o stare de plans dar incerc sa-mi revin. In rest construim casa si astept un semn de la "adoptii" sa-mi spuna ca mi-au gasit un copil si un alt semn de la Doamne-Doamne ca am ramas insarcinata, tot mai sper.
Si va citesc tot timpulchiar daca n-am sa mai fac fiv, cel putin asa zice sotul meu acum, poate la anul se razgandeste suntem in negocieri .
pupici

Mergi la inceput

luck bravo au crescut bine foliculii!Cati sunt?Toti au aceleasi dimensiuni de 15 mm???Tu nu iei si deiphereline intre timp pt inhibare?Daca nu iei ar fi trebuit sa iei de pe acum cetrotide ( se ia incepand cu ziua cand foliculii ajung in jur de 14 mm)....ce sa zic trebuia sa intrebi dr,maine daca mergi la eco neaparat sa intrebi.Inca nu ii pierzi ca sunt numai de 15 mm,depinde cat si cum cresc pana luni la punctie.Iti tin pumnii in continuare!
dana stiu cum e cand vezi gravidute sau copilasi micuti....lasa ca macar tu stii sigur ca veti avea un copilas al vostru adoptandu-l,dar pe langa el mai incearca sa iti convingi sotiorul pt alta incercare FIV ca acum e timpul...de fapt uite ca se poate si la 67 de ani asa ca nu mai zic nimic...Spor la treburi si vino pe aici mai des,ai uitat ca tu erai cea care deschidea capitolele,hai ce ar fi sa il deschizi pe urmatorul?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mai, ce de balante prin zona! Si eu, tot balanta, din 9 octombrie.
Adhnana, intalnire placuta cu "printul mostenitor"!
Luck, ma bucur ca totul merge bine! Nu stiu sa-ti raspund la intrebare...
Mirela, spor la injectat!deja ai facut socoteala? De unde stii cat va dura stimularea? Cand faci prima eco?
Relya, imi pare rau ca ai efectele astea secundare de la inhibare... lasa ca incepi stimularea si iti trec !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
am stat cu sufletul la gura de emotii...
Crezi ca as putea lua de maine Cetrotide pana luni la punctie ?
multumesc

Mergi la inceput

luck eu nu pot sa imi permit sa te sfatuiesc sa iei ceva fara acordul dr.-lui tau;in mod normal trebuia sa iti dea dansul incepand de ieri nu de maine cetrotide,nu stiu ce sa zic...nu poti sa il suni sau sa il intrebi?Daca maine mergi la eco intreaba-l si poate vei lua de maine daca dansul va hotari asa sau nu vei lua deloc....e decizia lui.Ma rog ca DD sa aiba grija de tine si totul sa fie super luni la punctie!Doamne ajuta!
P.S. Nu stiu daca gasesti la voi cetrotide in farmacii,poate e nevoie de comanda,intereseaza-te.O cutie cu 7 fiole costa aproape 8 milioane.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput