FIV 133
Raspunsuri - Pagina 3
nusy spune:
Bubuka,Elena: bun venit si mult noroc!
Cristal: bafta multa la ET, sa le urmezi pe Madalina si pe Denisa!
Magduta: mersi mult,stiu ca si tu esti in tratament asa ca iti doresc si eu sa ai o mare reusita!
Nusy
Dariela spune:
Marrina - Am avut o vara plina dar in acelasi timp mi se facuse tare dor de voi, fete dragi, alaturi de care orice pare mai usor.
Ioanacarmen, Cristal 1995 - Va multumesc mult fetelor. E drept ca pe prospectul de la cicloprogynova scrie ca nu se recomanda persoanelor care au avut endometrioza dar eram curioasa sa aflu si opinia voastra. Dr. mea nu este de acord cu acest medicament dar s-ar putea sa-l folosesc fara acordul ei (nici cu progesteronul injectabil nu era de acord dar pana la urma l-a acceptat cand i-am spus ca l-am deja). O sa mai aduc subiectul in discutie si poate accepta una din variante desi pentru Estrofem s-ar putea sa fie deja tarziu.
Daca fac decat ET-ul si azi 13.09. este z1 , ziua punctiei o consider cu trei zile inainte de ET, adica pe 26.09?
dariela
lilianaFi spune:
Bubuka Elena
Dariela si pe mine ma intereseaza mult faza cu progynova,si eu as lua fara indicatia medicului deoarece cu tot endometrul meu subtire rindul trecut nu mi-a dat nimic...dar si eu am endometrioza si nu stiu ce sa fac.......numai bine
Numai bine tuturor...
felicia_ spune:
Bubuka, Elena74, bine ati venit!
Luck, bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune!
Mirela, ai facut pan a la urma menogonul?
Fetelor, progynova este pt endometru? Ca si eu cam am probleme cu el.. ce ma fac daca la eco o sa vad ca e endometrul prea mic? As putea lua ceva estrogenic, preventiv, in paralel cu stimularea? (In cazul in care incep de luni). Eu mai luam maca pt endometru, dar de cateva luni n-am mai luat nimic. La eco din z 21 era de 11 mm, oare nu e mic? Dr n-a zis nimic...
Cristal, Marrina, Sheri, Nusy, Ramy, Cellu
poze
zouzounaki spune:
Antosit bine ai venit din concediu...pina la urma unde ai ales sa-l petreci??cum a fost???pe cind te pregatesti de tura cea norocoasa??hai ca am inceput cu interogatoriul,dar ce sa fac,ca mi-a fost dor de tine
...cum inca la noi este vara,eu profit de soare si de mare...de aceea nu prea mai intru pe net...dar tot sint cu pumnii strinsi...Doamne ajuta,trupa de septembrie
Elena74,Bubuka bine ati venit printre noi si o sedere cit mai scurta pe meleagurile fiv-ului si cit mai degraba fuguta la odisee si apoi la scutecele
...pupicele tuturor
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor!
Fetelor se septembrie-octombrie acest capitol va e dedicat,nu uitati sa veniti cu "raportul" la fiecare pas,noi celelalte traim cu emotii alaturi de voi si va tinem pumnii!
luck azi mergi parca la eco,te asteptam cu valori frumoase!
felicia_ endometrul de 11 e f. bun,nu ai de ce sa iti faci probleme,de aceea dr. nu ti-a spus nimic
magduta10 tu esti in plin tratament?As vrea sa te trec pe listuta,spune-mi te rog datele tale ( daca e primul FIV,unde si cu ce dr.)Multumesc si multa bafta!
Zouzoule ce fata frumoasa esti!!!Intotdeauna mi te-am inchipuit bruneta cu par lung si cret ( nu stiu de ce ,poate datorita nick-ului tau sturlubatic ,vad ca totusi esti bruneta cu par lung,deci am fost pe aproape )Cat mai curand trebuie sa apara un zouzounik mic si frumusel ca voi!
Kora
CARPE DIEM!
ioanacarmen spune:
lilianaFi sunt operata de 2 ori de endometrioza si v-am spus ca am luat cycloproginova tot trimestrul 1 de sarcina, incepand cu ziua punctiei. Eu cred ca dr. a stiut ce sa-mi dea ca sa obtina un endometru bun...
13+
KoraPop spune:
ioanacarmen unde ai facut FIV si cu cine?Vrei sa ne spui mai multe amanunte despre reusita ta?Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si voios!
Kora
CARPE DIEM!