Am nevoie de ajutor!!!
Raspunsuri - Pagina 2
andra_vivien spune:
Va multumesc mult pentru sugestii dar vreau sa fac unele precizari.In primul rind sunt o fata ff orgolioasa si incapatinat si asta e inca un lucu ce l-a facut sa se"sature"
Eu ma intilnesc zilnic cu el vb de 100 de ori cu el la telefon il vad cum isi impune sa nu ii pese de mine sa nu ma ierte ca de multe ori mi-a zis"Esti insuportabila imi doresc sa nu te iubesc atita sa te las sa stai cu cine te suporta.Nu recunosti niciodata ca nu ai dreptate tot timpul comentezi"
In legatura cu minciunile erau minciuni de genu "cine te suna?"si eu "monica ..x,y dar nu ii ziceam ca m-a sunat un fost rieten sau doar un coleg(baiat)"intr-un cuvint evitam sa ii spunce il deranja si mereu m-a prins.....
Stiu ca am nevoie de un psiholog...dar nu pt sinucis si pt "minciuni"partea cu sinucisu...acum mi se pare haioasa si pe de alta partema sperie pt ca eram mult prea lucida si vroiam sa ma razbun pe el sa ma aiba pe constiinta....Acum nu as mai face asta.
Oricum o sa trag cu dintii de ce mi-a mai ramas....si o sa reusesc sper sa nu ma imbat cu apa ....Azi imi zise ca "sa vedem unde o sa duca totu..."
alessia105 spune:
mik ..exact ..draga mea ...vrei sa ii recastigi inima ..increderea ..etc ...demonstreaza-i ca poate avea incredere in tine ....ca esti o persoana adulta ..capabila sa iti asumi daca nu reposabilitatea unei casatori ...macar responsabilitatea unui cuplu ..a unei iubiri .Cu tot respectul pentru durerea ta ..dar pana la urma pana si disperarea ta e copilareasca ...
Vrei sa il tii langa tine ... lasa-l liber o vreme ...si arata-i dupa un pic de timp de libertate ca te-ai transformat intr-o adevarata femeie ..numai esti o fetiscanca disperata dupa dragostea lui ..atunci daca cu adevarat ai insemnat ceva ptr el ..va veni singur inapoi ...dar bag mana in foc ca nu vei mai vrea tu pentru ca iti vei dori mai mult ..incearca sa te schimbi pe tine pana a schimba pe altii ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine