Incalzirea cu gaze, o problema?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

DA, sunt firme autorizate sa faca inspectiile de 2 ani. La interventie nu este autorizata nici o firma sa intervina, in afara de furnizorul de gaze.
Restul NU au voie sa intervina.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Da de ce blocul tau nu-si face 1 contract cu firma privata X..si cum miroase a gaze cum suni la firma X sa vina sa inspecteze...sa opreasca....blabla...de ce trebuie mereu sa apelezi la aia care stii ca nu vin niciodata

da-mi firma X ca maine ma duc la ei ca la mine miroase a gaz de la un pom care are radacinile ifipte in conducta si fac cam o reclamatie pe an si peisajul+mirosul sunt neschimbate de cativa ani buni;

Mergi la inceput

aaa!m-am lamurit pai daca nu au puterea sa ia o decizie dupa ce inspecteaza atunci pe ce iau banii!pe vazut, constatat si plecat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Fetele care spun ca exista firme care inspecteaza/controleaza nu sunt total informate . Acele firme , dragelor , inspecteaza instalatia de centrale , nu daca sunt sau nu scapari de gaze la blocuri . Asta doar cei de la EO-gaz au acest drept sa o faca . In plus , ca vin ei de la sine , fara sa faci sesizare data/an e ok , dar daca suni la deranjamente si reclami scurgei ... pauza ... nu raspunde nimeni .

Deci , eu zic sa lasati deoparte ironiile si sa multumiti lui D-zeu ca nu ati fost in locul celor care au trait live aceasta tragedie . Atunci nu cred ca ati mai fi vorbit atat de usor despre firme X sau Y ...
Pacat ca in astfel de momente se gasesc oameni care nu "simt" nimik si nu vor invata , probabil , nimik .

Eu atat va transmit , dragutzelor , sa aveti norocul de a gasi acele firme care vin in cel mai scurt timp la orice sesizare veti face , dar mai intai , va doresc sa nu aveti parte de asa ceva in viata voastra !

Dumnezeu sa-i ierte pe cei 2 , iar famiilor indoliate condoleante si putere sa mearga mai departe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa va intreb un singur lucru :
" Voi aveti incheiat un astfel de contract cu firma X ? "

Daca da , felicitari , iar daca nu .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"EMI IMPEX 2000 - harta 710 vizite
Reparatii instalatii de gaze, bransamente, in constructii civile si industriale Contact: Str. Doliei nr. 28, sector 3"

am luat dupa net...astia au voie sa repare, inspecteze..etc tevile de gaze dintr-un bloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Inseamna ca noi am avut noroc:

- intr-o dimineata simte sotul miros de gaze, s-a apucat de sport dimineata si urca scarile pe jos, suna la gaze pe la 7 dimineata si pe la 8 au venit sa semnam ca au remediat defectiunea.

Era intr-adevar o fisura de suprafata. Si era reparata.

PS: n-avem pile, ne-a mirat si pe noi ca au venit, mai ales asa de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Nu stiu daca va mai amintiti de pe la stiri, dar au fost si cazuri in care au venit cei de la gaze, au inspectat/reparat/plecat si la scurt timp a bubuit.
Eu am tinut minte si ca urmare am emotii si cand ii vad pe cei de la gaze "inspectand" pe strada noastra.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

incalzirea cu gaze ca oricew serviciu oferit de o firma trebuie sa respecte conditiile unui contract.
daca nu am fost atenti cand am semnat ca prostii contracte de servicii,macar acum sa ne trezim si sa reactionam normal.
de acum inainte sa citim cu atentie si de 2 ori davca este nevoie un contract de servicii.

Mergi la inceput