Incalzirea cu gaze, o problema?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
Pana acum stateam linistita. Dar uite se intampla si la noi!http://www.mediafax.ro/social/explozie-puternica-bloc-zalau-doi-morti-opt-raniti.html?1688;911868Sunt terifiata! Au fost anuntati cei de la gaze ca miroase puternic si ei ce au facut? NIMIC!Au asteptat sa moara oameni. Sa vedem si continuarea. Probabil nu vor pati nimic. Saracii oameni, blocul li se va demola si vor ramane pe strazi. Bietele familii destramate!
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moniboni spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Dar la tine acasa sunt scurgeri de gaze sau de ce sa nu mai stai linistita?????
cred ca se gandeste asa...in principiu..what if...?
mamica de rockerash
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by moniboniquote:
Dar la tine acasa sunt scurgeri de gaze sau de ce sa nu mai stai linistita?????
cred ca se gandeste asa...in principiu..what if...?
mamica de rockerash
aaaaa, poi spune asa
si urmatorul subiect trebuie sa aiba in vedere si ghivecele de flori care pica de la balcoane, la vara inecatu in rau dambovita sau la mare etc
moniboni spune:
Mai, intr-un fel are dreptate.
Ma gandesc si eu asa: miroase a gaze la mine in bloc. Sunt la nenii cu gazu' si le zic. Si stau linisita ca vin ei sa vada ce si cum. Si nenii nu vin; si mai sun..si tot asa, pana face blocu' bum. E clar cine e de vina, nu? Da' mie la ce-mi mai foloseste?
Situatia e aceeasi pe mai multe planuri, mai putin periculoase: firma de cablu (pe ei am cea mai mare boala), firma care se ocupa de intretinerea liftului, apa nova....samd.
Firme pe care le platesti, de fapt...
mamica de rockerash
mamaruta spune:
Moniboni, perfect de acord cu tine. Gazele pot fi un real pericol, dar nu incep acum sa tremur, fara sa am vreo probelma, ca daca....
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da de ce blocul tau nu-si face 1 contract cu firma privata X..si cum miroase a gaze cum suni la firma X sa vina sa inspecteze...sa opreasca....blabla...de ce trebuie mereu sa apelezi la aia care stii ca nu vin niciodata
moniboni spune:
quote:
Moniboni, perfect de acord cu tine. Gazele pot fi un real pericol, dar nu incep acum sa tremur, fara sa am vreo probelma, ca daca....
asta clar...
mamica de rockerash
for2nity spune:
mamaruta, foarte de acord cu tine...de ce sa ne gandim mereu la drobul de sare.Este si teoria mea in viata.
Vedem mereu la televizor stiri groaznice dar sunt departe de noi, ne gandim...asta e la tv, nu ni se intampla noua, astea sunt chestii ce se dau la stiri...se intampla rar, bla bla.
Dar in cazul de fata, cand se intampla la cativa metri de tine,cand stii ca in blocul ala locuia prietena ta, cand stii ca la cativa metri mai incolo locuieste mama ta, privesti cu altii ochi tragediile astea.
Personal eu sunt socata pentru ca da,prietena mea locuieste in acelasi bloc, fratele meu locuieste la cativa metri distanta...si nu pot sa nu ma gandesc cum ar fi fost daca...
Nu stiu de fapt ce s-ar putea discuta pe tema asta, ramane tragedia famiilor ce-si plang mortii, agoniseala de-o viata si e clar ca intr-un fel sau altul acest evenimet ii va marca pe viata.
Poate ne pune Guestus in legatura cu firma x la care sa apelam cand sunt scurgeri de gaze sa putem dormi linistiti si uite-asa subiectul va avea si o parte buna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
quote:Pentru ca nu ezista alta firma!! De aia! Si aia care e isi bate joc de populatie! Ca daca nu s-a intamplat nici o data in Salaj, nu poate sa ni se intample. Si apoi eu nici nu am gaze (inca). Dar ma intrebam asa din principiu. Sesizezi scapari de gaze, anunti, si nu vine nimeni. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi scapari si nu le sesizeaza nimeni. Alea sunt accidente. Restul e CRIMA!
Da de ce blocul tau nu-si face 1 contract cu firma privata X..si cum miroase a gaze cum suni la firma X sa vina sa inspecteze...sa opreasca....blabla...de ce trebuie mereu sa apelezi la aia care stii ca nu vin niciodata
ioanaradu spune:
acum sunt firme autorizate pt intretinere instalatii de gaze in orice localitate. deci daca nu aveti incredere in "firma care nu face, nu drege" sigur gasiti o astfel de firma.
si ... subscriu la treaba cu drobul de sare! mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei