MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 7
mamii spune:
off in fine asta e acu a terminat masia de spalat o sa ma uit sa vad ce o sa fac.Si asta doar pentru simplu fapt ca a vrut ea sa ii spele hanoracu lu fisu ca sa nu il lase nespalat(adica sa nu il bag eu a spalat)....Ce ti.e si cu prostia asta.Cum draq sa bagi alb cu toate negrele!!!
katia si eu stau la curte dar nu am cum sa fac gratar ca am curtea mica si ii imput si pe astia de deasupra:))
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
slimatei spune:
neatza fetelor!
voi nu ati obs. ca s-au scurtat paginile...sau e doar la mine si pe prima pag. de la odisee apar la jum subiectele..?
mamii
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
mamii spune:
am observat si eu slimatei..ata ete...poate o sa ishi revina:))
Ce ziceti sa il sun pe iubi sa ii zic acum cat e la munca?si sa se calmeze pana diseara sau sa ii zic diseara knd maicasa deja o sa fie plecata SPER (pentru binele) ei in romania
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
Da, s-au scurtat pag. ... in loc de 15 raspunsuri pe pag. acum sunt 10 ... uite si explicatia.
Petronela
bb Silvia
slimatei spune:
petro am ajuns la acelasi sub in acelasi timp
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by mamii
Ce ziceti sa il sun pe iubi sa ii zic acum cat e la munca?si sa se calmeze pana diseara sau sa ii zic diseara knd maicasa deja o sa fie plecata SPER (pentru binele) ei in romania
.. da bir cu fugitii??? Adica asta e cadoul ei de plecare ??
Petronela
bb Silvia
Ginger00 spune:
'Neata la fete! Eu am avut o noapte nashpa de tot...n-am pus ochi pe ochi...ba ma sufocam,ba trebuie sa merg sa fac pipi , ba ma durea spatele...toata noaptea m-am foit.Am reusit sa dorm dimineata dupa 6 pana acum.
Mamii- deci, foile alea care se pun in masina de spalat absorb culoarea daca pui haine de mai multe culori se numesc Grey-L'acciappacolori.
Eu ca sa albesc hainele , chiar daca sunt patate cu alte culori folosesc Omino Bianco Sbianca Tutto ,sunt niste bustine cu praf alb...problema e ca nu stiu cum functioneaza daca zici ca hanoracul are si negru in el...poate intr-adevar ar trebuii sa iei Coloreria Italiana sa vopsesti tot hanoracul....se mai intampla...mie soacra-mea odata a bagat untricou galben cu cearceafuri si s-au colorat...n-am mai putut sa le albesc nicicum....
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by slimatei
petro am ajuns la acelasi sub in acelasi timp
Daaa ... in acelasi timp ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Vad ca la voi soacrele fac pagube la spalat ... eu le fac singura, am ambitia asta sa-mi fac cu mana mea ...
Petronela
bb Silvia