tarife gradinite de stat cu program step-by-step
Dragi parinti, aveti copiii la astfel de gradinite? Ce tarife sunt? Stiu ca pe langa plata mesei la o gradinita de stat, mai exista o taxa suplimentara, plus taxele pentru cursurile optionale (dans, actorie, pictura, engleza, etc.). Despre ce suma este vorba?
Raspunsuri
Gandacel spune:
Eu studiez gradinitele si cresele din Bucuresti acum. Unde se gasesc astfel de gradinite? Daca stii, ma ofer sa plec in cautare si strang info.
Cris_N spune:
una din gradinitele cu program step by step este 197 din Militari ...
-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
liliac1 spune:
Noi, anul trecut nu am platit nicio taxa suplimentara la gradinita.
Costurile au fost cam asa: 4RON/zi mancarea, 100RON un fond al clasei pt rechizite (dar eu nu am cumparat absolut nimic!!!!) si vreo 20RON pt o multifunctionala.
In rest, nimic.
Pentru optionale...noi la grupa mica n-am facut niciunul
ca cica inca sunt mici. Sa vedem anul asta ce-o sa se faca si care vor fi tarifele.
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monaraus spune:
Gandacel, si noi tot la gradinita 197 din Militari suntem inscrisi. Alta nu mai stiu.
Liliac, sa inteleg ca este vorba de o gradinita de stat cu program step-by-step din Galati? De ce in Bucuresti s-ar cere in jur de 5 milioane? Asa am auzit...
Cris_N spune:
ei... cei 5 milioane de care ai auzit tu sunt alta poveste.. au cerut.. casa mobileze.. nu aveau voie si s-au trezit cu plangeri de la parinti si cu politia economica...
am mai intrebat si eu si anul trecut preturile erau cam 35-45 mii maxim la optionale ora, engleza daca era intensiv merge pana la 800 000 - 1 mil pe luna.
Masa era cam 70 000 pe zi...
si in prima zi se cer bani de rechizite.
-------------------------
Cristiana si Andreea Mergareatza
Daca iubesti pe cineva, iubeste-l(o) asa cum este nu cum a-i dori sa fie!!
Prietenia e un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg.
monaraus spune:
Multumesc, Cristiana. M-ai mai luminat. Astept cu nerabdare sedinta... Poate ne vedem atunci. Numai bine!
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by monaraus
Liliac, sa inteleg ca este vorba de o gradinita de stat cu program step-by-step din Galati? De ce in Bucuresti s-ar cere in jur de 5 milioane? Asa am auzit...
Da este vb de gradinita de stat cu program step-by-step. Din ceea ce ni s-a explicat noua, educatoarele dezvolta si aceste optionale, deci se pare ca nu vor fi bani suplimenta. Azi insa am primit sfatul unei educatoare sa imi duc fata la balet, ca cica ar avea ceva-ceva talent, dar ele nu stiu cum sa o coordoneze. Deci, daca vor veni profesori, din afara gradinitei pt obiectele optionale, in functie de grupele create, se va plati suplimenta, daca activitatile se pot desfasura cu educatoarele de la grupa, atunci e gratis.
Nu stiu de unde vine faza cu 5 milioane pe luna. Dar e mult tare de tot.
Liliana&
Andra-MariaFii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!