Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana Claudia spune:
Elara - si mie medicul mi-a zis ca nu-i problema cu pestele. Pastravul nu-i peste grasdeci...nu vad problema! A propos, cand ajungi la pensiune sa le dai la peste niste paine orice, ca altfel nu prea se vad: moama si sa vezi asa ce se buluceste un morman de peste la o farama de paine
In curte au mere coapte din care am mancat de am rupt, desi nu-s de soi ca alea de la piata, nu-s altoite, dar e boala mea sa mananc mere direct de la sursa
Cat despre sani eu n-am avut niciun fel de probleme nici acum nici la prima sarcina: ma dau cu crema de la Chicco f buna (dupa parerea mea) care e si importiva vergeturilor. Ii spune Chicco Antismagliature si-mi place ca nici nu miroase. Mai nou as incerca uleiul ala pt sarcina de la Eucerin.
Naty - vreau si eeeeeu sa vad bebe! Macar o manuta asa cum faci tu! Daca nu faci abuz eu zic ca nu-i bai sa mai tragi cu ochiul
la bebeloi. Sotu' e mai mai bine?
Clau - pai bine mai asa te protejezi tu: stai la curatenie in loc sa stai cu picioarele pe perne? Ai mai mare grija data viitoare, curatenia nu poti sa o eviti, mai ales ca si tu mai ai un copil, dar macar curentul ala mai mamico!
Roxana
16 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
elara spune:
M-am incurcat si am gresit, voiam sa zic ca se cojesc sfarcurile. ![]()
Roxa, am inteles bine? Nici pe tine nu te dor deloc sanii?
Naty, sanatate multa sotului.
Clau, si tu, ai grija de tine si tine minte ca in mod obisnuit trebuie sa ne ferim de curent, dar mai ales acum.
Underqueen, sa nu te mai aud asa. SIGUR ca e bine bebe.
![]()
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Kya spune:
Bine v-am gasit dragelor.
Va urmaresc din umbra, pentru ca nu am ce noutati sa raportez.
mami_papatot bine ai venit printre noi! Odisee placuta la randunici.
Daca ai 10 saptamani si o zi, inseamna ca avem aceleasi date de UM si DNP!!! Mai e si Ariel ca noi.
Pentru listuta de pe prima pagina trebuie sa trimiti un PM la randunici cu data nasterii tale, ultima menstruatie, data probabila a nasterii, si eventual dr la care mergi si spitalul.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Maria, fericito, felicitari pt bb jucaus!
mami_papatot bine te-ai randunit! sarcina usoara si dusa la termen si bb sanatos sa ai!
Naty, ce fain de tine ca poti sa il vezi pe bb cand vrei! da pt capul Omului tau nu prea te invidiez. Cum a reusit?? Sa ii spui sa isi bage mintile in cap ca e mai bine cu un sot cu capul intreg. Sper ca nu e grav!
Maria maine ne zici o culoare de carutz, sau cum? 

Eu tocmai am scos prima tava de cornulete cu rahat. Mai, DELIR!!!! aproape imi trece prin cap sa pitesc cateva, ca vine sotu (98 kg) si papa tot!
Am gasit reteta aici, pe un forum mai vechi. Desi sunt cu unt, nu au iesit ca biscuitii, ci sunt putin moi, exact cum trebuie!
sovi
8+
Roxana Claudia spune:
Elara - ma dor sanii si s-au marit f mult.Pentru sfarcuri poti folosi Garmastan.
Roxana
16 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
Kya spune:
Fetelor, la forumul "La Bucatarie" s-a deschis un subiect nou despre gravidute si poftele lor: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279
Asa ca Sovi, te asteptam sa ne impartasesti reteta de cornulete!
Kya
RalucasS spune:
Referitor la peste, am sa transcriu aici ce am gasit intr-o revista:
"Pestele nu are grasime multa si este bogat in proteine si acizi esentiali Omega-3, care fac ca majoritatea speciilor sa fie alegeri excelente, din punct de vedere nutritional, in timpul sarcinii. Dar organismele internationale de protectie a mediului avertizeaza femeile insarcinate sa evite pestele care contine niveluri ridicate de metilmercur. Acesta este un produs chimic industrial care polueaza atat apa dulce , cat si cea a marii, deci il regasim in carnea de peste pe care o mancam. Macroul, pestele spada, crapul sau sardina se pot gasi in capul listei prin continutul lor ridicat de metilmercur.
Chiar si cele care vor sa devina mame ar trebui sa evite consumul acestor specii de peste, deoarece mercurul stagneaza in sange timp de un an dupa ce a fost ingerat.
Crevetii, tonul slab caloric din conserva, somonul au niveluri scazute de mercur si sunt considerate sigure pt hrana, dar cei de la protectia mediului recomanda ca gravidele sa-si limiteze, totusi, consumul de peste la 340g (in doua portii de marime medie ) sau chiar mai putin pe saptamana"
14+
poze
underqueen spune:
sovietica, sper sa se vada si sa pot sa va zic culoarea carutului...
nu stiu cum voi dormi la noapte de emotie...deocamdata ma duc sa pap, ca parca nu mai imi e asa greata...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
16+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Kya
Bine v-am gasit dragelor.
Va urmaresc din umbra, pentru ca nu am ce noutati sa raportez.
mami_papatot bine ai venit printre noi! Odisee placuta la randunici.
Daca ai 10 saptamani si o zi, inseamna ca avem aceleasi date de UM si DNP!!! Mai e si Ariel ca noi.
Pentru listuta de pe prima pagina trebuie sa trimiti un PM la randunici cu data nasterii tale, ultima menstruatie, data probabila a nasterii, si eventual dr la care mergi si spitalul.
Kya
Mercic pentru primire! Si daca ti-as spune ca voi naste la Elias cu Dl. dr. Parvu, ce mai zici? Cred ca vom face un cor pe cinste, ca vorba aceea, nu stiu altii cum sunt, dar eu ...

Sunt tare nerabdatoare pentru ca pe 10 octombrie sunt programata la eco la Medsana si mi-e ciuda, ca mai aveam o programare si pe 20 sept la Ama ... doar ca dupa prima eco, pe 3 sept, dl. dr. mi-a spus ca ne vedem peste o luna si nu's ce-a fost in capul meu, ca zic ... deci anulez programarea pentru 20 sept ...
oricum eram atat de aiurita dupa ce l-am vazut pe bebe si i-am vazut inimioara cum bate (ca de auzit nu-l mai auzeam nici pe doctores)ca era sa plec fara sa platesc la receptie ... Lasa, ca numai bine, pe 10 oct bebe va fi si mai mare si mai jucaus ... ca doar asa povestesc burticutele mai mari ... ajungem si noi acolo...
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Maria, fericito, felicitari pt bb jucaus!
mami_papatot bine te-ai randunit! sarcina usoara si dusa la termen si bb sanatos sa ai!
Naty, ce fain de tine ca poti sa il vezi pe bb cand vrei! da pt capul Omului tau nu prea te invidiez. Cum a reusit?? Sa ii spui sa isi bage mintile in cap ca e mai bine cu un sot cu capul intreg. Sper ca nu e grav!
Maria maine ne zici o culoare de carutz, sau cum?
Eu tocmai am scos prima tava de cornulete cu rahat. Mai, DELIR!!!! aproape imi trece prin cap sa pitesc cateva, ca vine sotu (98 kg) si papa tot!
Am gasit reteta aici, pe un forum mai vechi. Desi sunt cu unt, nu au iesit ca biscuitii, ci sunt putin moi, exact cum trebuie!
sovi8+
Mercic pentru urari! Esti o dragutza! iar la capitolul cornulete, mi-ai adus aminte de matusica mea ( acum e f batrana si bolnavioara) care ne facea mereu cornulete cu rahat si cu nuca si gem de prune ... cred ca i-ar fi prins bine si sotului tau asa o matusica pentru ca ea facea cate un lighian mare de fiecare data ... sigur s-ar fi saturat si el.
Pupici tuturor!