Cum " TRECE" iubirea ?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/A_Iulia/A_Iulia.jpg)
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Ramona Jquote:
Originally posted by Elise
cred ca depinde de persoana... in ce ma priveste, trece. Prin terapie de shoc. Trece brusc. Atunci cind apare ceva ce nu pot sa accept, ce depaseste limita mea de toleranta, trece. Doare, si doare tare, e o operatie pe viu.... dar nu mai ramine nici un pic de iubire, de compasiune, de intelegere sau nostalgie in urma. Nu mai ramine nimic.
Pling o noapte, doua, zece, dar dupa ce am scos nasul din batista e ca si cum n-ar fi fost nimic, sint o straina pentru el, e un strain pentru mine.. De multe ori, abia atunci il vad cu adevarat, asa cum este, nu asa cum mi-l imaginam eu.
Problema este ca, pina si daca apare acel "ceva" suficient de... revoltator, am tendinta sa inteleg...si sa tot inteleg... sa ajung la un nivel ingrijorator de scazut al asteptarilor, si sa fac din ce in ce mai multe compromisuri. Din punctul asta de vedere, as prefera ca, daca sint cu un mizerabil, macar sa fie mizerabil de tot si sa ma socheze suficient cit sa ma trezesc la realitate. Sa faca sa imi treaca.
Elise & BBLisa
Credeam ca numai eu sint asa. Zau ca n-am mai intilnit pe cineva care sa se rupa brusc si in totalitate in momentul in care s-a atins un anumit prag.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Join the club!
![](bis.gif)
Si oricum, e doar un act de vointa. Si de autoprotectie.
Adina + Olivia Q1.04
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
eu ma intreb fetelor, voi vorbiti despre a inceta brusc o relatie???? sau despre sentimente. adika chiar va trece brusc????
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by Adina Iuliaquote:
Originally posted by Ramona Jquote:
Originally posted by Elise
cred ca depinde de persoana... in ce ma priveste, trece. Prin terapie de shoc. Trece brusc. Atunci cind apare ceva ce nu pot sa accept, ce depaseste limita mea de toleranta, trece. Doare, si doare tare, e o operatie pe viu.... dar nu mai ramine nici un pic de iubire, de compasiune, de intelegere sau nostalgie in urma. Nu mai ramine nimic.
Pling o noapte, doua, zece, dar dupa ce am scos nasul din batista e ca si cum n-ar fi fost nimic, sint o straina pentru el, e un strain pentru mine.. De multe ori, abia atunci il vad cu adevarat, asa cum este, nu asa cum mi-l imaginam eu.
Problema este ca, pina si daca apare acel "ceva" suficient de... revoltator, am tendinta sa inteleg...si sa tot inteleg... sa ajung la un nivel ingrijorator de scazut al asteptarilor, si sa fac din ce in ce mai multe compromisuri. Din punctul asta de vedere, as prefera ca, daca sint cu un mizerabil, macar sa fie mizerabil de tot si sa ma socheze suficient cit sa ma trezesc la realitate. Sa faca sa imi treaca.
Elise & BBLisa
Credeam ca numai eu sint asa. Zau ca n-am mai intilnit pe cineva care sa se rupa brusc si in totalitate in momentul in care s-a atins un anumit prag.
Join the club!
Si oricum, e doar un act de vointa. Si de autoprotectie.
Adina + Olivia Q1.04
Cred ca e autoprotectie in cazul meu. Ma ajuta sa n-o iau razna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
La mine cred ca ar trece dragostea daca mi-ar face ceva urat.
Nu stiu daca si in adancul sufletului ar trece dar relatia cu siguranta nu ar mai fi la fel.
Pentru mine intr-o relatie conteaza foarte mult respectul si cum ca sa ai respectul celorlalti trebuie sa te respecti in primul rand tu pe tine asta presupune sa fi capabil si sa tai raul de la radacina cand ceva nu se potriveste cu respectul tau fata de tine.
Pentru mine cred ca ar merge: taiat de la radacina ca poate nu mai creste niciodata.
Cat despre mintit este la fel: daca ma minte inseamna ca 'ma fura' deci nu ma respecta si tot asa!
Bafta la decizii bune fetelor!